Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بر استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه و فعالیت‌های توسعه‌ای با مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد. سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در تشریح اقدامات این شرکت گفت: طبق اساسنامه شرکت، از آذر ۹۸ مجوز فعالیت در قالب هلندینگ چند رشته‌ای از بورس دریافت شده و مجوز تغییر نام به هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش نیز از سوی ثبت شرکت‌ها در بهمن ۹۸ اخذشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اساسنامه‌ها و مستندات مربوطه نیز به دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد برای دریافت مجوز ارسال شده که در صورت انجام شدن، این طرح به عنوان الگو به سایر مناطق معرفی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بسترسازی برای رشد و توسعه اقتصادی، صــنعتی، عمرانی، بازرگـانی منطقه آزاد کیش از طریق جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و ارائه خدمات پشتیبانی به تمامی فعالان اقتصادی منطقه در چارچوب سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران را از اهداف مهم این مجموعه عنوان کرد.

وی افزود: در جهت تحقق اهداف ذکر شده سرمایه گذاری درتمامی فعالیت‌های توسعه‌ای با سایر سرمایه گذاران تا سقف چهل و نه درصد و با رعایت سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی مشارکت می‌کنیم.

به گفته نظری اطلاع رسانی درخصوص شناسایی، جذب و هدایت سرمایه گذاران توانمند داخلی و خارجی برای استفاده بهینه از منابع و امکانات و ظرفیت‌های منطقه و کمک به ارتقای سرمایه گذاری درمنطقه آزاد تجاری – صنعتی کیش از مهم‌ترین محور‌های فعالیت این مجموعه است.

نظری استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری بانک‌ها و موسسات اعتباری و کارگزاری در سازمان بورس اوراق بهادار در چارچوب موازین شرعی و مقررات قانونی، بررسی طرح‌های سرمایه گذاری و ارایه خدمات پشتیبانی و اقتصادی به اشخاص حقیقی و حقوقی درزمینه توسعه سرمایه گذاری، تهیه بسته‌های سرمایه گذاری به منظور ایجاد و شناسایی فرصت‌ها و طرح‌های سرمایه گذاری در قالب طرح جامع منطقه آزاد تجاری – صنعتی کیش را از دیگر موارد مد نظر برای تحقق سیاست‌های کلان این شرکت برشمرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش همچنین با تشریح بودجه‌های مصوب و اصلاحی این مجموعه با توجه به میزان فعالیت‌ها و اقدامت انجام شده گفت: بودجه مصوب سال ۹۸ مبلغ ۳۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که با توجه به فعالیت‌ها و اقدامات خوب انجام شده مبلغ اصلاحی را برای رقم ۴۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به دبیرخانه ارسال کردیم و عملکرد ما با عدد ۷۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان محقق شد.

به گفته نظری در سال ۹۹ بودجه مصوب این شرکت رقم ۵۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تعیین شد و در بودجه اصلاحی با توجه به عملکرد مطلوب ۶ ماهه به رقم ۳۲۶ میلیارد تومان اصلاح شد.

وی رقم بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ را نیز مبلغ ۵۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

سعید نظری در بخش دیگر سخنان خود اخذ موافقت اصولی اوراق خرید دین به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال در دو مرحله از سازمان بورس و همچنین اخذ موافقت اصولی تاسیس دو صندوق زمین و ساختمان که هردو برای نخستین بار در تاریخ مناطق آزاد در کیش اجرا شد، صدور بیمه تکمیلی درمان بومیان جزایر هندورابی و کیش، صدور بیمه تکمیلی نیرو‌های حجمی سازمان، صدور بیمه تکمیلی اعضاء خانه مطبوعات، برون سپاری بیمه خدمات درمانی و عمر، ایجاد چند طرح مشارکتی جدید با ارزش افزوده و سود خالص ۵ میلیارد و پانصد میلیون تومان و تامین منابع مالی سازمان تا ۵ سال آینده را از مهم‌ترین اقدامات این شرکت در سال ۹۹ برشمرد.

پرهیز از خام فروشی اراضی، تحصیل بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان منابع نقد و شبه نقد نزد شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، تأمین ۲۰۰۰ میلیارد تومان منابع مالی از سال ۹۸، تحقق ۸۰۱ میلیارد تومان سود خالص شرکت، برنامه ریزی جهت تکمیل و راه اندازی پایانه جدید فرودگاه کیش و تأمین منابع مالی، اقدام برای اجرای طرح ملی مسکن در زمینی به مساحت ۸ هزارمتر مربع با تعداد ۲۵۰ واحد مسکونی، راه اندازی و فعال کردن تمامی طرح‌های عمرانی مشارکتی با بخش خصوصی، اخذ موافقت اصولی تاسیس هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش به منظور عرضه سهام آن در بازار سرمایه و ثبت شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش با هدف جذب سرمایه گذاران و توسعه این جزیره نیز از دیگر دستاورد‌های شرکت سرمایه گذاری توسعه کیش است که نظری به تشریح آن پرداخت.

سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در پایان ضمن اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه و مشارکت با بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در فعالیت‌های توسعه‌ای، از برنامه ریزی برای انعقاد ۵ قرارداد مشارکت در ساخت در نیمه اول سال ۱۴۰۰ خبرداد.

بنا براعلام مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه گذاری کیش، طرح‌های مشارکت در ساخت جدید و برگزاری فراخوان شناسایی متقاضیان سرمایه گذاری در برنامه‌های مشارکتی، گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی با عمان از طریق شرکت کیش العالمیه، پیگیری و تسریع در شکل گیری شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش، خرید ۳ فروند هواپیمای مسافربری از مهمترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۰ است  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش منطقه آزاد مناطق آزاد جزیره کیش کیش مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش سرمایه گذاری میلیارد تومان میلیون تومان فعالیت ها توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد

ایسنا/همدان فرماندار ملایر گفت: صرفا با اعتبارات دولتی نمی‌توان شهرستان را در مدار توسعه شتابان قرار داد و در واقع توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی امکان‌پذیر بوده و این جان‌مایه شعار امسال است و باید از ظرفیت مردم در این راستا استفاده کرد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در همایش بزرگداشت شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان ملایر، با اشاره به اینکه امیدآفرینی در بین مردم نکته مغفول مانده این روزهای ماست، افزود: اعضای شوراهای اسلامی، نخبگان جوامع محلی خود هستید و باید از این سرمایه اجتماعی بهره برده و با بیان واقعیت‌ها در بین مردم و تشریح خدمات امیدآفرینی کنید.

وی بیان کرد: شوراهای اسلامی، شهرداران و دهیاران وظیفه دارند در این سال پایانی از دوره خدمت نهایت تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای درآمد پایدار بکار ببندند و یک یادگاری ارزشمند از خود به جای بگذارند، واقعیت این است که با اعتبارات دولتی نمی‌توان شهرستان را در مدار توسعه شتابان قرار داد و در واقع توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی امکان‌پذیر بوده و این جان مایه شعار امسال است.

وی تصریح کرد: در تصمیم‌گیری‌ها باید نفع عموم جامعه را در نظر گرفت و نباید به خاطر منافع فردی یا گروهی خاص منفعت عموم مردم شهرستان را به خطر انداخت و این سرلوحه ما برای اجرای طرح‌های بزرگ در طول این دو سال و چندماه اخیر بوده است و اجرای پروژه‌های بزرگ نظیر الحاق ۵۱۵ هکتار زمین به شهر ملایر و انجام دیگر پروژه‌ها با اعتباری افزون بر ۲۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ در سایه این نگاه قابل انجام شد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: هفته آینده شاهد برگزاری دور دوم انتخابات هستیم، از همه مردم دعوت می‌کنیم تا با حضور گسترده و انتخاب اصلح در رقم خوردن سرنوشت روشن برای دیارمان سهیم باشند، آینده شهرستان ملایر به مراتب از امروز زیباتر و درخشان‌تر است.

به گزارش ایسنا در این مراسم از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان ملایر تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد