Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرف روزهای گذشته قیمت ارز در بازار روند کاهشی مستمری را تجربه کرده است و علیرغم اینکه در روزهای کاری هفته، به طور مداوم و به صورت تدریجی، قیمت پله پله کاهش یافت، اما در روزهای پایانی هفته که همزمان با تعطیلات عادی صرافی‌های رسمی و شعب ارزی بانک‌ها بود، قیمت رو به افزایش گذاشت.

اکنون صرافی‌های بانک‌ها و شرکت‌های دولتی و خصولتی دارای ارز صادراتی با خوش‌بینی نسبت به اتفاقات بین‌المللی در حالی اقدام به فروش ارز خود در بازار می‌کنند که بازار همچنان در مقابل کاهش نرخ مقاومت می‌کند؛ اما این مقاومت، یارای مقابله در برابر افزایش عرضه ارز را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، عرضه‌کنندگان از یک سو فشار بر بازار می‌آورند که این نرخ کاهش یابد و از سوی دیگر، کف بازار در این میان مقاومت می‌کند و این امر، نرخ را تا حدودی متعادل کرده و از ریزش زیاد جلوگیری می‌کند.

در این میان نقش شرکتهای خصولتی و صرافی‌های بانکی را در این کاهش نرخ نمی‌توان نادیده گرفت، به خصوص اینکه اکنون تصور عمومی بر این است که در ماههای پایانی دولت و در آستانه انتخابات، تمایل به کاستن از نرخ ارز و تحویل دولت با نرخ دلار زیر ۲۰ هزار تومان به دولت بعد بسیار بالا است؛ شاهد مدعا نیز سخنان رئیس جمهور است که حتی چند مدتی قبل، از دلار ۱۵ هزار تومانی سخن به میان آورده است که این امر شائبه تلاش دولت برای کاهش نرخ ارز از طریق ارزپاشی را تقویت می‌کند.

در چند روز پایانی هفته گذشته که بازار نیمه تعطیل بود، برخی دیگر از فعالان بازار ارز، در خلاء فعالیت صرافی‌های بانکی دست به کار شده تا قیمت دلار را با نرخ‌های بالاتر از سطوحی که در هفته کاری قبل از آن رقم خورده بود، معامله کنند؛ حتی سیگنال‌هایی را از طریق معاملات فردایی مبنی بر افزایش نرخ به بازار مخابره کردند؛ در حالیکه اکنون صرافی‌ها می‌گویند که این اقدام آنها صرفاً جهت جلوگیری از شکستن سد مقاومتی قیمت دلار در بازار است و آنها نمی‌خواهند اجازه دهند که نرخ از یک حد مشخصی پایین‌تر بیاید تا آستانه ضرر خود را کاهش دهند.

بررسی‌های میدانی خبرنگار مهر از شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های دلالان برای معاملات ارز حکایت از آن دارد که واسطه‌گران غیررسمی و سوداگران با علم به اینکه روند کاهشی نرخ ارز از امروز شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ باز هم ادامه خواهد یافت، اقدام به بالا بردن نرخ در معاملات فردایی می‌کنند بلکه این روند را اندکی هم که شده به تأخیر انداخته و روند عرضه را در بازار کند کنند؛ در حالیکه پیش‌بینی فعالان بازار ارز بر این است که از امروز با آغاز به کار مجدد صرافی‌ها و بانک‌ها مجدد نرخ روند منطقی خود را در پیش خواهد گرفت. البته بخشی از آن هم طبیعی است، چراکه افرادی که دلار را با قیمت بالا خریداری کرده‌اند، تمایلی به ریزش سنگین قیمت ندارند.

یکی از فعالان بازار ارز که خود دارای یک صرافی است، در گفتگو با خبرنگار مهر می‌گوید: زمانی که دلار نزدیک به ۳ تا ۴ هزار تومان در هفته ریزش داشته باشد، بسیاری از صراف‌ها و فعالان بازار ارز مبادرت به فروش ارز خود در قیمت‌های بالاتر کرده و برای اینکه ریسک برگشت ارز یا گران شدن ارز را ببندند، روی قیمت پایین‌تر اقدام به خرید ارز از مردم می‌کنند پس یک سودی را برای خود حاصل می‌کنند تا به اصطلاح خود، پایین نرخ را ببندند.

وی می‌افزاید: مجدد این کار که انجام شود، شوک ۵ تا ۱۰ درصدی را به بازار خواهد داد که به نظر می‌رسد در روزهای پایانی هفته این موضوع عملیاتی شد؛ اما مجدد روند پلکانی کاهش ارز ادامه خواهد یافت.

این فعال بازار ارز خاطرنشان کرد: اکنون وزنه خبرهای خوش در بازار ارز سنگین است و همین امر مردم را ترغیب به خرید ارز نمی‌کند و بنابراین عرضه از تقاضا پیشی گرفته و روند کاهشی ادامه می‌یابد.

یکی دیگر از فعالان بازار ارز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه روند کاهشی نرخ ارز فعلاً ادامه خواهد یافت، گفت: البته با توجه به حجم بالای کالاهای ترخیصی در ماههای گذشته، کاهش نرخ ارز باعث متضرر شدن بسیاری از صاحبان کالاها شده و احتمال مقاومت از جانب آنها هم وجود خواهد داشت؛ اما به هر حال این مقاومت‌ها منجر به ماندگاری روند صعودی قیمت ارز نخواهد شد.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فعالان بازار ارز روند کاهشی صرافی ها کاهش نرخ نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا و سکه، روز چهارشنبه با کاهش قیمت دلار و افت اونس جهانی طلا همراه شد. در پنجمین روز معاملاتی هفته، سکه‌ امامی و نیم‌سکه به کانال پایین‌تر برگشتند.

قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه متاثر از کاهش قیمت دلار در روند نزولی قرار گرفت. در روزهای اخیر کاهش قابل توجه اونس‌ جهانی طلا با افت قیمت دلار تراز شد و قیمت طلا و سکه در بازار داخلی را با خود همراه کرد.

تحلیلگران بازارهای مالی کاهش قیمت سکه و طلای آب‌شده را بیشتر از دلار می‌دانند و معتقدند این دو بازار به مرزهای حمایتی میان‌مدتی رسیده‌اند و در نقطه حساسی قرار دارند. در هفته‌ای که گذشت اخبار سیاسی حاکی از آرامش بود و توانست به روند کاهشی بازارهای مالی به‌ویژه طلا و سکه منجر شود.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش اونس جهانی طلا با رقم ۲۳۲۱ دلاری در حال معامله است.

سکه امامی نیم میلیون تومان ریخت

قیمت سکه امامی روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت با کاهش ۵۰۹ هزار تومانی با رقم ۴۱ میلیون و ۸۹۸ هزار تومان معامله شد. سکه‌ بهار افت ۲۲۰ هزار تومانی داشت و روی قیمت ۳۹ میلیون و ۲۹۵ هزار تومانی ایستاد.

شایان ذکر است در پنجمین روز معاملاتی هفته قیمت نیم‌‌سکه با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی با رقم ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت ربع‌‌سکه افت ۱۰۰ هزار تومانی پیدا کرد و روی رقم ۱۵ میلیون تومانی ایستاد. قیمت سکه گرمی با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی به کانال ۶ میلیون تومانی برگشت و با رقم ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روند متوازن نداشت

قیمت طلا روز چهارشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۹‍‍‍۱ هزار تومان کاهش داشت و در کانال ۱۵ میلیونی عقب‌نشینی کرد. این مقدار طلا با قیمت ۱۵ میلیون و ۳۳۲ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۲۵ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۵۳۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۹۱ هزار تومان بسته شد.

حباب سکه در پنجمین روز معاملاتی هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی ۶۹ هزار تومان و سکه گرمی ۴۶ هزار تومان کاهش پیدا کرد. حباب سکه بهار ۲۴۴ هزار تومان،‌ نیم‌سکه ۲۲ هزار تومان و ربع‌سکه ۱۱ هزار تومان رشد کرد.

منبع:‌تجارت نیوز

tags # قیمت سکه و طلا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  •  پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حباب سکه روند متوازن نداشت
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش