Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:14:58 GMT

افزایش گرایش عشایر گیلان به تولید گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۲۱۰۹

افزایش گرایش عشایر گیلان به تولید گیاهان دارویی

ایسنا/گیلان رییس اداره عشایری گیلان گفت: قیمت مناسب فروش گیاهان دارویی موجب شده است گه گرایش این قشر به تولید و برداشت این محصولات بیشتر شود.

حسن همتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: عشایر گیلان در ۱۷۰ هکتار از اراضی استان گیاه دارویی کشت می کنند و توانستند در یک سال گذشته ۶۹۰۰ کیلوگرم گیاه دارویی تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته عشایر گیلان با فروش گیاهان دارویی ۳ میلیارد تومان درآمد کسب کردند و با توجه به بازارپسندی بالایی که گیاهان داوریی دارد، امسال همت بیشتری برای تولید و برداشت گیاهان دارویی دارند.

همتی ادامه داد: عشایر گیلان گیاهان داوریی را هم در اراضی خودرو و هم در اراضی دست تولید و برداشت می‌کنند و اخیرا کشت گیاهان داوریی از جمله گل گاوزبان بین عشایر استان رونق خوبی گرفته است.

رییس اداره عشایری گیلان گفت: گیاهان دارویی که توسط عشایر تولید می‌شود، علاوه بر گیلان در بازارهای سایر استان‌ها نیز به فروش می‌رسند.

وی در ادامه با اشاره به نقش عشایر گیلانی در تولید خاطرنشان کرد: عشایر گیلانی در یک سال گذشته ۱۲۶۰ تن گوشت به ارزش ۱۱ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان، ۵۷ هزار تن پشم، ۵۷ هزار و ۸۰۰ جلد پوست و ۴ هزار و ۲۱۰ تن شیر تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عشاير گياهان دارويي گیاهان دارویی عشایر گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، عطا حسن پور در جلسه شورای عشایری بروجرد و با حضور صمیمی عشایر این منطقه و فرماندار بروجرد برگزار شد؛ اظهار داشت: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می توان به درامدزایی در این حوزه و حوزه های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

وی افزود: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه این زمینه از گردشگری را دارند، مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ رو است با توجه به روحیه مهمان نوازی و زندگی اصیلی که این افراد دارند می تواند از جاذبه های زیادی برای گردشگران برخوردار باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار داشت: توسعه گردشگری عشایری می تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان تحصیل کرده عشایری می توانند در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز کنند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم شود.

حسن پور در پایان گفت : در گردشگری عشایری، گردشگر به دنبال این است در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی افراد علاقمند ما مجوز راه اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارائه می دهیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902023

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی