Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مستقیم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: تعداد ۳۳ نفر شکارچی غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی از ابتدای سال جاری تا مورخ نوزدهم اردیبهشت ماه در خراسان‌جنوبی دستگیر شدند.

فرمانده یگان حفاظت و رئیس اداره یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: تعداد ۱۲ قبضه انواع سلاح‌های شکاری گلوله‌زنی و ساچمه‌زنی و تعداد ۸ قبضه انوع سلاح‌های غیر مجاز از ابتدای سال جاری تاکنون با همت و تلاش پرسنل یگان حفاظت محیط زیست استان کشف و ضبط گردیده است که این آمار در مدت زمان مشابه در ۱۱ سال اخیر بی سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستقیم افزود: تعداد ۱۹ نفر از این شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی نیز قبل از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش و در شروع به شکار توسط یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی دستگیر شدند.

فرمانده یگان حفاظت و رئیس اداره یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان‌کرد: همچنین در این مدت کشف و ضبط لاشه تعداد ۴ رأس قوچ وحشی و لاشه تعداد ۱ رأس کل وحشی، تعداد ۵ عدد سنجاب، تعداد ۶ قطعه کبک و تعداد ۳ قطعه تیهو به همراه تعداد ۹۶ عدد انواع مختلف ادوات و وسایل انجام شکار غیر مجاز حیات وحش نیز از شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی کشف و ضبط شده است.

مستقیم گفت: از متخلفان زیست محیطی تعداد ۱۲ قبضه انواع سلاح‌های شکاری گلوله‌زنی و ساچمه‌زنی و تعداد ۷ قبضه انواع مختلف سلاح‌های غیرمجاز (گلوله‌زنی، خفیف و ساچمه زنی) به همراه مهمات غیرمجاز و فشنگ‌های غیرمجاز سلاح های مذکور کشف و ضبط شده است.

وی ادامه‌داد: از این آمار ۹۳ درصد از شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی مذکور در خارج از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی دستگیر گردیدند و در حال حاضر مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان خراسان‌جنوبی از ضریب امنیتی بسیار بالا و مطلوبی برخوردار هستند.

مستقیم بیان‌کرد: خراسان‌جنوبی از جمله استان‌هایی محسوب می‌شود که از بیشترین مناطق تحت حفاظت محیط زیست را در سطح کشور برخوردار است و تعداد ۲۰ منطقه تحت مدیریت حفاظت محیط زیست را در دل خود جای داده است.

وی افزود: مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی شامل تعداد ۷ منطقه حفاظت شده، ۳ پناهگاه حیات وحش، ۴ منطقه شکار ممنوع و تیراندازی ممنوع مرزی و و ۶ منطقه شکار ممنوع برخوردار است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: در حال حاضر ۱۷.۳ درصد از مساحت استان پهناور خراسان‌جنوبی را مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست تشکیل می‌دهند که استان ما در این خصوص ۱۷.۳ درصد از استاندارد جهانی نیز آمار بیشتری را در زمینه دارا بودن مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست بهره‌مند است.

وی گفت: کلیه هموطنان عزیز با مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی مراتب را بلافاصله به سامانه تلفن گویای ۱۵۴۰ جهت پیگیری فوری یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی در ۲۴ ساعت شبانه روز اطلاع دهند.

کد خبر 5207478

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود مستقیم شکارچی بیرجند ویروس کرونا روز قدس روز جهانی قدس بوشهر کرمانشاه شب قدر آمار کرونا شیوع کرونا عکس استانها فلسطین ماه مبارك رمضان واکسن کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ گرگان یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی کشف و ضبط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه

فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری گفت: با ورود ماموران امنیت اقتصادی و یگان حفاظت منابع طبیعی قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه دستگیر شدند. - اخبار استانها -

سرهنگ مجید ذکریایی فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مازندران، گفت: جنوب منطقه جنگلی لفور در حوزه استحفاظی منطقه سوادکوه است و گردشگرانی که در منطقه عبور و مرور داشتند به سامانه 1504 گزارش‌ی مبنی بر قطع درختان جنگلی دادند که بلافاصله تیم عملیاتی یگان حفاظت اداره‌کل منابع‌طبیعی با ورود پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مازندران به محل اعزام شدند.

وی افزود: با بررسی‌های انجام شده دو نفر از قاچاقچیان منطقه که سازمان‌یافته اقدام به قطع درختان هیرکانی می‌کردند در حال قطع درخت دستگیر شدند و برای متخلفان پرونده قضایی تشکیل شد.

ذکریایی گفت: مردم هرگونه تخریب، قطع درخت، بارگیری چوب آلات جنگلی را به سامانه 1504 اطلاع رسانی کنند.

وی گفت: این افراد تحت بازجویی قرار گرفته‌اند و تحقیقات روی پرونده در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه در سال جاری اکیپ‌های مختلف نامحسوس را تدارک دیدیم و مأموران در قالب‌های مختلف قاچاقچیان را شناسایی می‌کنند تصریح کرد: جنگل فسیل زنده است و قطع هر درخت قطع تنفس و اکسیژن‌رسانی محسوب می‌شود. این درختان از عصر یخبندان باقی ماندند و آب و خاک را تثبیت می‌کنند. جنگل‌های هیرکانی نقش موثری بر طبیعت مازندران دارند و اکنون وظیفه ماست که میراث ماندگار جنگل را حفظ کنیم و به نسل‌های آینده تحویل دهیم.

فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری در ادامه اظهار کرد: حفاظت از جنگل‌ها به حمایت و مشارکت همه دستگاه‌ها نیاز دارد و در مبارزه با قاچاقچیان جنگل‌های لفور سوادکوه گردشگران موضوع را اطلاع دادند و ما در قالب گردشگر توانستیم قاچاقچیان را دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضایی بدهیم.

وی درباره حملات سریالی به ماموران منابع طبیعی از سوی قاچاقچیان در ماه‌های اخیر اظهار داشت: گرانی چوب و افزایش تقاضا باعث شده وقتی چوب جنگلی راش، توسکا و چوب ممرز وجود ندارد و در صنایع مبل سازی مورد نیاز است، برخی سودجویان با مالخرها اقدام به قطع درختان کنند. این حرکات از چشم ماموران مخفی نمی‌ماند و با ورود دستگاه قضائی در این زمینه ورود پیدا می‌کنیم.

ذکریایی گفت: تعرض به مأموران به دلیل کشفیات ماه‌های اخیر بوده است. بیشترین پلمب را در مقایسه با سال‌های قبل داشتیم و تیم‌های سازمان یافته منهدم شدند و فضا برای سودجویان تنگ شده است. این افراد گمان کردند با حمله به منازل مأموران منابع طبیعی، آن‌ها دلسرد می‌شوند در حالیکه انگیزه مبارزه بیشتر می‌شود و شاهد هستیم که مأموران منابع طبیعی با کمترین حقوق، در حال  دفاع از عرصه‌ها هستند که باید از این نیروها حفاظت شود.

وی به سودجویانی که از راه فروش چوب قاچاق امرار معاش می‌کنند هشدار داد که قطعا با این قبیل افراد برخورد قاطع می‌شود و ماموران یگان حفاظت، اموال را به بیت‌المال بر می‌گردانند.

این مسئول به جنگل‌نشینان، مسافران و گردشگران جنگلی توصیه کرد هرگونه قطع و حمل چوب‌آلات و قاچاق چوب را به شماره 1504 اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه