Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@09:09:45 GMT

افزایش خشونت علیه پزشکان با آغاز هر پیک کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۲۹۲۷

افزایش خشونت علیه پزشکان با آغاز هر پیک کرونا

به گفته مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی خشونت علیه پزشکان و کادر درمان در دوران کرونا افزایش پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، حسین کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در خصوص خشونت علیه پزشکان گفت: افزایش دوران شیوع کرونا و به وجود آمدن موج‌های مختلف این بیماری موجب شده تا هر فردی در یک و تا نهایتا دو پیک به نحوی با کرونا در گیر شود و این در حالی است که متاسفانه کادر درمان و پزشکان در هر ۴ پیک حضور داشتند و مثل یک جنگ مداوم در حال مقابله با کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه بعد از یک سال و چند ماه از شیوع این بیماری پیکره کادر درمان که در خط اول مبارزه با کرونا هستند، دچار آسیب شده است، افزود: تعداد زیادی از پزشکان و پرستاران به این بیماری مبتلا شدند که عده‌ای به شهادت رسیدند و بعضی هم همچنان از عوارض ناشی از از کرونا رنج می‌برند و بقیه‌ آن‌ها هم که بهبودیافته اند مجددا به محیط‌های درمانی بازگشتند و هر روز در معرض ابتلای مجدد به این بیماری قرار دارند، که همه این موارد اثرات منفی بسیاری هم روی روح و روان و هم جسم پزشکان می‌گذارد و موجب می‌شود آستانه تحملشان پایین آید.

بیشتر بخوانید: حریرچی : تعداد بستری‌های کرونایی هنوز از پیک‌های قبلی بالاتر است 

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: روزهای نخست شیوع کرونا در کشور پزشکان و کادر درمان نسبت به حال حاضر آستانه تحمل بالاتری داشتند چرا که هم اکنون اغلب این افراد به سبب اشتغال در مراکز درمانی حداقل یکبار دچار این بیماری شده اند و حتی ممکن است کرونا را به خانواده‌هایشان هم انتقال داده باشند و نزدیکشان بر اثر ابتلا این بیماری آسیب دیده و یا فوت شده باشند و به همین دلیل ظرفیت و آستانه تحریک پزشکان و کادر درمان به شدت کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: پیک چهارم نزولی شده است

وی اظهار کرد: از طرفی آستانه تحمل و کیفیت خدمات رسانی کادر درمان پایین آمده و از طرفی دیگر مردم هم بعد از یک سال و چند ماه تحمل شرایط کرونایی خسته شده اند و نسبت به کمترین موضوعی واکنش نشان می‌دهند و به علاوه در شرایطی که هم تخت و هم امکانات درمانی کم است همراهان بیماران و کادر درمان در یک نقطه واکنشی به هم می‌رسند و در این نقطه واکنشی از آنجایی که پزشکان، پرستاران و کارکنان مراکز درمانی بی پناه هستند، اغلب آسیب می‌بینند چرا که آن‌ها اهل دادوفریاد، تنش و دعوا نیستند و ممکن است به سبب زدن حرفی مورد خشونت کلامی و فیزیکی قرار بگیرند.

 مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه نهایت خشونت پزشکان و کادر درمان کلامی است، اما مردم پزشکان را هم مورد خشونت کلامی و خشونت فیزیکی قرار می‌دهند و ممکن است هم به خود فرد و هم به تجهیزات درمانی آسیب بزنند، توضیح داد: هم مردم خسته اند و هم کادر درمان و به علاوه کیفیت خدمات رسانی هم به لحاظ فردی به جهت خستگی کادر درمان و هم از نظر کمبود و فرسوده شدن تجهیزات موجب می‌شود، بیمار و یا همراهش عصبانی شود و عصبانیتش را به طرق مختلف به کادر درمان منتقل کند و موجب ایجاد تنش گردد.

این پزشک اورژانس در پاسخ به این سوال که آیا در خصوص خشونت علیه پزشکان آماری وجود دارد؟، عنوان کرد: من آماری در این خصوص ندارم و آمارها اغلب در اختیار وزارت بهداشت است، اما به نظر می‌رسد خشونت علیه پزشکان و کادر درمان به ویژه در زمان اوج گیری بیماری و آغاز هر پیک با افزایش بسیاری همراه بوده باشد چرا که در زمان اوج گیری کرونا با کمبود تخت و تجهیزات درمانی مواجه می‌شویم و نمی‌توانیم بیمار را کف زمین بخوابانیم و بیمار باید روی تخت باشد تا بتوان او را معاینه کرد و برایش تزریقات انجام داد و ممکن است هر چه قدر این موضوع را به همراه بیمار توضیح دهیم که جای خالی نداریم متوجه نشود و بگوید چرا در بیمارستان باز است، راست هم می‌گوید چرا که ما نمی‌توانیم در بیمارستان را ببندیم و به همین دلیل در زمان پیک خشونت و تنش علیه پزشکان و کادر درمان افزایش پیدا می‌کند.

ببینید: فیلم/ روحانی: مسیر نزولی پیک چهارم آغاز شده است

 وی با اشاره به اینکه بعد از هر پیک به تدریج میزان برخوردها کاهش می‌یابد و به حدی می‌رسد که همیشه وجود داشته است، افزود: به دلیل خلع قانونی همیشه با مقداری خشونت علیه پزشکان مواجه هستیم و در برخی موارد همراهان بیمار با مشاهده انجام نشدن کوچکترین خدمتی برای عزیزانشان عصبانی می‌شوند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف کرونا پزشکان سلامت ویروس کرونا وزارت بهداشت روابط عمومی سازمان نظام پزشکی پزشکان و کادر درمان خشونت علیه پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ببینید | افزایش خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت