Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مراکز مراقبتی سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق گزارشات واصله، وزارت بهداشت سهمیه واکسن مرحله دوم ـ که شامل مراکز معلولان است ـ را به دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص داده است.

 مصطفی سراج در جمع خبرنگاران درخصوص آخرین اطلاعات و آمار واکسیناسیون مراکز توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور تا روز گذشته (۱۸ اردیبهشت ماه) بیان کرد: جمع کل دریافت‌کنندگان واکسن مراکز سالمندان شامل سالمندان و پرسنل این مراکز ۱۵ هزار و ۹۴۹ نفر (۷۶ درصد کل افراد مقیم مراکز سالمندان و پرسنل)، جمع کل دریافت‌کنندگان واکسن سایر گروه‌ها شامل مراکز معلولان و مراکز افراد دارای اختلالات روانی ۶۱۰۱ نفر (۱۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد افراد مقیم و پرسنل این مراکز) و جمع کل واکسن تزریق شده در کلیه مراکز توانبخشی و مراقبتی ۲۲ هزار و ۵۰ نفر (۳۱ درصد کل افراد مقیم و پرسنل مراکز توانبخشی و مراقبتی تحت پوشش سازمان) است.

به گفته وی، افرادی هم که دوز مرحله دوم را دریافت کرده‌اند، تعدادشان ۱۱ هزار و ۲۴۴ نفر است.

سراج بیان کرد: طبق گزارشات واصله سهمیه واکسن مرحله دوم که شامل مراکز معلولان است، به دانشگاه‌های علوم پزشکی توسط وزارت بهداشت و درمان اختصاص داده شد.

مدیرکل مراکز مراقبتی بهزیستی کشور با بیان اینکه به غیر از ۹ استان شامل چهارمهال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، قم، کردستان، کرمانشاه، گلستان و همدان، بقیه استان‌ها واکسیناسیون را شروع کرده‌اند، گفت: لذا نظر به اینکه دانشگاه‌های ۹ استان واکسن را دریافت کرده‌اند، درخواست داریم که در اسرع وقت واکسیناسیون مراکز معلولان را نیز شروع کنند.

سراج افزود: کماکان رشد یک درصدی در سرعت واکسیناسیون مراکز توانبخشی را شاهد هستیم و پیش‌بینی‌مان این است که باتوجه به واکسنی که در اختیار دانشگاه‌ها برای مراکز معلولان اختصاص داده شده، در روزهای آتی شاهد افزایش میزان واکسیناسیون در مراکز توانبخشی باشیم.

درخواست بهزیستی برای اتخاذ تدابیری جهت تسهیل واکسیناسیون معلولان بستری در منزل

وی در ادامه به افراد تحت پوششی که در خانه نگهداری می‌شوند نیز اشاره کرد و گفت: فاز دوم واکسیناسیون از هفته گذشته شروع شده و بسیاری از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی که در منازل مقیم هستند، از جمله سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و معلولیت مشمول دریافت واکسن در این فاز می‌شوند، لذا به دلیل شرایط خاصی که این افراد دارند، از جمله کهولت سن، محدودیت در تردد و یا برخی از این افراد به دلیل نوع و شدت معلولیت‌شان امکان مراجعه به مراکز واکسیناسیون را ندارند، خواهش ما از دانشگاه‌های علوم پزشکی این است که تدابیری را به کار گیرند تا شرایط این افراد هم در نظر گرفته شده و همکاری‌های لازم را داشته باشند.

مدیرکل مراکز مراقبتی سازمان بهزیستی کشور افزود: البته در این خصوص اقدام مناسبی که در برخی از شهرها و استان‌ها به عمل آمده قابل تقدیر است از جمله اینکه با انجمن‌های تخصصی افراد دارای معلولیت هماهنگ شده که تزریق واکسن در محلی که انجمن‌ها با تدابیر خاص پیش‌بینی می‌کنند صورت گیرد، لذا این شیوه هم راهکار مناسبی برای رفع محدودیت‌ها است. /ایسنا

بیشتر بخوانید: درگذشت پرستار باردار بیمارستان لقمان بر اثر کرونا

جرئیات جدید تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی مراکز توانبخشی سازمان بهزیستی مراکز معلولان بهزیستی کشور دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران