Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@04:29:22 GMT

بقایای موشک چین در اقیانوس هند سقوط کرد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۵۴۰۷

بقایای موشک چین در اقیانوس هند سقوط کرد

به گزارش پایگاه اینترنتی ان.بی.سی نیوز،  رسانه های دولتی چین به نقل از دفتر مهندسی فضایی سرنشین دار چین اعلام کردند که بخش هایی از موشک «لانگ مارچ ۵B» در ساعت ۱۰ و ۲۴ دقیقه صبح امروز به وقت پکن مجدداً وارد جو شد.

بر اساس این گزارش، مختصات نقطه برخورد را در اقیانوس محلی در جنوب غربی هند و سریلانکا قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر آوارها در جو سوخته است.

موشک «لانگ مارچ ۵B» با قطر ۹۸ فوت و وزن ۲۰ تن در ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) پرتاب شد؛ این موشک بخشی از ایستگاه فضایی جدید کشور را حمل می کند و اولین مورد از ۱۱ مأموریت مورد انتظار برای تکمیل پروژه بود.

سقوط قسمت هایی از موشک ها به زمین معمول است اما این قطعه باعث نگرانی شد زیرا عدم کنترل آن باعث می شد که کارشناسان مطمئن نباشند که به کجای کره زمین برخورد می کند.

بیل نلسون مدیر ناسا در بیانیه ای اعلام کرد: چین نتوانسته است استانداردهای مرتبط با زباله های فضایی خود را بدست آورد.

احتمال کمی وجود داشت که آوارها به نیویورک ، لس آنجلس ، مادرید ، ریودوژانیرو ، پایتخت نیجریه ابوجا یا پکن برخورد کند. معمولاً مراحل موشک متروکه به مدار نمی رسند و در عوض به زمین سقوط می کنند که اغلب در آب قرار می گیرند.اما این بار این اتفاق نیفتاد.

طبق گفته شرکت Aerospace Corporation مستقر در کالیفرنیا ، اولین مرحله از موشک «لانگ مارچ ۵B» به جای اینکه سقوط کند ، به سرعت مداری رسید. 

این شرکت افزود: این بدان معناست که بدن خالی موشک خالی مدار بیضوی اطراف زمین می شود و در آنجا ورود مجدد کنترل نشده ای را در مدار زمین آغاز می کند.این سازمان غیرانتفاعی احتمال سقوط آوار در اقیانوس را ۷۵ درصد اعلام کرد.

این سازمان اعلام کرده بود که بین ۲۰ تا ۴۰ درصد احتمال دارد که بقایای موشک به زمین یا آب برسد.

وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز جمعه گفت که موشک در هنگام ورود مجدد می سوزد.

یک سال پیش نیز قطعه دیگری از یک موشک چینی قبل از سقوط در ساحل عاج ، در غرب آفریقا ، از بالای نیویورک و لس آنجلس عبور کرد و به ساختمان ها آسیب رساند اما هیچ گونه زخمی و مجروحی بر جای نگذاشت.

کارشناسان می گویند ورود مجدد بقایای این موشک در هفته جاری، بخشی از یک مشکل بزرگ تراست که تنها وخیم تر خواهد شد؛ زیرا کشورها موشک های بیشتری را پرتاب می کنند که یا به زمین سقوط می کنند و به این سیاره آسیب می رسانند و یا ابری از بقایای فضایی ایجاد می کنند که می تواند ماهواره ها یا فضانوردان دیگر را به خطر بیندازد.

برچسب‌ها نیویورک اقیانوس هند چین موشک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیویورک اقیانوس هند چین نیویورک اقیانوس هند چین موشک اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس