Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از اعتمادآنلاین،‌ اصلاح و ابلاغ آیین نامه جدید شرایط ثبت‌نام انتخابات ریاست‌جمهوری از سوی شورای نگهبان با واکنش‌های مختلفی رو به رو شده است. بر این اساس بازه سنی تعریف شده توسط شورای نگهبان بین ۴۰ تا ۷۵ سال تعریف شده است. رسانه‌ها گزارش داده‌اند که در بین چهره‌های مطرح برای انتخابات و کاندیداهای فعلی، محمد جواد آذری جهرمی به دلیل صغر سن و محمد غرضی و اسدالله بادامچیان به دلیل سن بیشتر از ۷۵ سال در صورت ثبت‌نام، صلاحیت آنها احراز نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد غرضی، فعال سیاسی و یکی از کسانی که برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرده بود،   درباره این تصمیم گفت: من ۸۰ سال سن دارم و آنچه از سوی شورای نگهبان ابلاغ شده، قانون است. اگرچه ممکن است بعضا برخی از قوانین نیز عاری از بی‌عدالتی نباشد.

وی ادامه داد: به این تصمیم اعتراض نمی‌کنم؛ به دلیل این‌که اعتراض باید از جانب حزب و تشکیلات باشد و کسی که اعتراض می‌کند، باید این موارد را داشته باشد تا پیگیری کند اما من نه به حزب و نه به تشکیلات اعتقاد ندارم فلذا تنها به صورت طرح مطلب مسائل را بیان کرده و پیگیری دیگری نمی‌کنم.

غرضی با بیان این که انتخابات در اختیار شورای نگهبان است و می‌تواند درباره آن تصمیم بگیرد، تاکید کرد: تشخیص شورای نگهبان این است، پیش از این آقای کدخدایی گفته بودند که این مجلس هم به دنبال گرفتن اختیارات شورای نگهبان همچون مجلس دهم است.

وی با بیان این که «شورای نگهبان اجازه نمی‌دهد اختیاراتش گرفته شود»، ادامه داد: البته این تصمیمات بخشی از جامعه را از شرکت در انتخابات محروم  می‌کند و طبیعی است که عده ای دلسرد شوند اما مجری قانون خود مسئولیت این کار را دارد.

غرضی همچنین خاطرنشان کرد: شورای نگهبان در سال ۹۲ ما را تایید کرد و در سال ۹۶ هم تایید نکرد. حالا هم من اعلام کرده بودم که می‌آیم تا تورم را صفر، ارزش پول ملی را تثبیت و فقر را از جامعه ریشه کنم. لازمه همه این موارد ممانعت از رانت خواری دولت و مجلس است.

وی همچنین تاکید کرد که چهار هزار میلیارد دلار بعد از انقلاب درآمد دولت‌ها بوده است و رانت‌خواری بیش از دو تا سه هزار میلیارد را از بین برده است.

غرضی خاطرنشان کرد: علت اصلی رانت‌خواری در قوانین تبعیض‌آمیز است؛ این که اجازه می‌دهند نرخ ارز چند نرخی باشد یا نرخ وام بانکی چند نرخی باشد و مسائلی از این دست عوامل اصلی رانت‌خواری است. این موارد را در طی مدتی که وزیر بودم در دولت و مجلس بارها گفته‌ام.

وی همچنین گفت: انقلاب اسلامی زمانی رخ داد که من بین ۳۰ تا ۴۰ ساله بودم و در آن زمان ۵ مرتبه حضرت امام(ره) بنده را به عنوان نخست‌وزیر معرفی کردند اما بقیه دستگاه‌ها به خصوص دستگاه‌های ستادی مخالف بودند. جوان که بودم می‌گفتند جوان است و نمی‌شود و حالا هم می‌گویند پیر است و نمی‌شود.

کد خبر 599853 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید محمد غرضی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید محمد غرضی شورای نگهبان رانت خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب رفع شد، از ارسال مجدد این لایحه به شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

 

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • حذف معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال از برنامه هفتم
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد