Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:40:21 GMT

دورنمای تیره و دشوار کرونا در مالزی

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۵۷۱۷

دورنمای تیره و دشوار کرونا در مالزی

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روزنامه استریتس تایمز مالزی ، دکتر نور هشام عبدالله مدیر کل وزارت بهداشت مالزی گفت پیش بینی اولیه این بود که مبتلایان روزانه تا اواسط ماه جاری به روزی سه  هزار مورد و تا پایان ماه به پنج  هزار مورد در هر روز برسد.

وی این اظهارات را روز شنبه در کنفرانس خبری در شهر "پوتراجایا" بیان کرد که اولین کنفرانس خبری او از روز ۴ مارس تاکنون بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما اکنون پیش از رسیدن به اواسط ماه ما بیش ازسه هزار مورد ابتلای روزانه را ثبت کرده ایم و اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند اوضاع بدتر خواهد شد.

این مقام بهداشتی خاطرنشان کرد: اکنون انتظار داریم که شمار مبتلایان روزانه تا اواسط ماه به پنج هزار نفر و تا پایان ماه به شش تا هفت هزار نفر برسد و این بستگی به ما دارد که آیا زنجیره انتقال را قطع خواهیم کرد یا خیر.

دکتر نور هشام خاطرنشان کرد: چندین گونه تهاجمی از ویروس کووید-۱۹ از خارج وارد کشور شده و در چند ایالت مالزی در حال چرخش هستند و بیشتر جوانان مبتلا می شوند. وی هشدار داد که شمار بیماران بدحال  افزایش یافته و شمار بستری ها به ۵۰۶ نفر رسیده و دولت در حال افزودن به تختهای بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه است.

هشدار این مقام بهداشتی مالزی پیش از مراسم عید فطر در روز پنجشنبه ( Hari Raya) بیان شد که مردم معمولا مراقبتها را کنار می گذارند و برای دیدن دوستان و خانواده به سفر می روند. هر چند مسافرت بین ایالتها و مناطق ممنوع است اما دید و بازدیدها در درون مناطق مجاز است .

شمار مبتلایان جدید در مالزی روز جمعه به ۴ هزار و ۴۹۸ نفر و روز شنبه به ۴ هزار و ۵۱۹ نفر رسید. بیشترین شمار مبتلایان روز ۳۱ ژانویه ثبت شد که ۵ هزار و ۷۲۸ نفر بود.

در بحبوحه نگرانی ها از افزایش بیماران بدحال و نیازمند مراقبت های ویژه ، دکتر هشام در روزهای اخیر تصاویر و فیلم هایی از بخش های آی سی یو بیمارستان ها منتشر کرده تا آگاهی عمومی را افزایش دهد.

شمار بیماران بستری در آی سی یو نسبت به دو هفته پیش ۴۴ درصد افزایش یافته و نظام بهداشت و درمان مالزی تحت فشار قرار گرفته است.

دکتر هشام روز گذشته به مردم هشدار داد: اکنون شمار مبتلایان بالا رفته و اگر بیمار شوید و ما تخت آی سی یو نداشته باشیم دچار مشکل خواهیم شد.. نمی خواهیم مانند برخی کشورهای دیگر مجبور به انتخاب میان بیماران شویم که کدام بیمار زنده بماند و کدام بمیرد.

برچسب‌ها مالزی کوالالامپور محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مالزی کوالالامپور محدودیت های کرونا مالزی کوالالامپور محدودیت های کرونا اخبار کنکور شمار مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • آب مروارید چیست؟ فیلم
  • روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!
  • هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد
  • ده روسی: امشب، شب لورکوزن بود و در کل امسال، سال لورکوزن است
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • هری کین: بازی در خانه رئال مادرید دشوار است اما ما به خودمان ایمان داریم
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم