Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد پیشداد ظهر امروز در جلسه کارگروه پدافند غیرعامل سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: در سال‌ زراعی جاری 173 هزار هکتار مبارزه با سن مضر غلات در استان انجام شده است. 

وی افزود: یکی از موضوعات نگران‌کننده کاهش عملکرد محصول گندم به میزان 300 هزار تن است که به دلیل خشکسالی حادث شده در مزارع استان پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآورشد: به دلیل طغیان ملخ بومی در پنج شهرستان سروآباد، مریوان، قسمتی از سنندج(شویشه)، کامیاران و بانه عملیات مبارزه در سطح 5200 هکتار از اراضی آنها اجرا شده است. 

پیشداد افزود: به دلیل حساسیت شهرستان سروآباد به لحاظ مقدار اراضی رها شده، با بسیج  همه همکاران بخش‌های مرتبط و کشاورزان منطقه برای مبارزه و پیشگیری از گسترش آفات و جلوگیری از طغیان آنها اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای جلوگیری از طغیان موش در مزارع به میزان 200 میلیون تومان سم در اختیار کشاورزان استان کردستان قرار گرفته است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: برای قرنطینه و جلوگیری از ورود آفات در مرزها به ویژه آفت مگس مدیترانه‌ای در مرزهای باشماق و سیران بند بانه، دو مرکز آزمایشگاهی بخش خصوصی با کنترل و آزمایش محصولات کشاورزی ورودی و خروجی از استان نقش مهمی را در این زمینه ایفا خواهند کرد.

راه‌اندازی مرکز آزمایشگاهی در مرز سیران بند

وی ادامه داد: برای احداث این دو مرکز آزمایشگاهی مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است که آزمایشگاه مرز باشماق فعال و آزمایشگاه سیران بند بانه درحال راه‌اندازی است. 

پیشداد با تاکید بر بهرمندی محصولات کشاورزی وارداتی و صادراتی از گواهی سلامت گفت: صدور گواهی سلامت برای محصولات کشاورزی وارداتی و صادراتی به عنوان یک اولویت مهم در مرزهای استان برای جلوگیری از ورود آفات و بیماری‌ها بسیار مهم و ضروری است. 

وی تاکید کرد: با وجود حجم بالای آفات و بیماری‌های  مزارع کشاورزی در سال‌جاری باید مبارزه بیولوژیکی هم انجام شده تا آسیب به محیط زیست کمتر شده و گامی به سوی توسعه کشاورزی پایدار باشد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۶۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی طی امروز (سه‌شنبه)، چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کرد: از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنجشنبه یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

بارش‌ باران و رعد و برق در ۱۱ استان | تهران کی بارانی می‌شود؟

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان هواشناسی

کد خبر 848324 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر