Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری قاسم اویس پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران استان مازندران درباره برنامه‌ریزی برای تزریق واکسن کووپارس محصول مشترک ایران و کوبا در استان مازندران، اظهار کرد: سامانه برای ثبت‌نام داوطلبان طراحی شده است و از روز سه‌شنبه افتتاحیه رسمی برای دریافت واکسن مشترک ایران و کوبا آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه در چهار شهر ساری، قائمشهر، جویبار و میاندورود این واکسن تزریق می‌شود، گفت: ثبت‌نام برای دریافت واکسن در سامانه پزشک خانواده و سایتی با این عنوان راه‌اندازی شده انجام می‌شود.

اویس اضافه کرد: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ نفر برای این واکسن ثبت‌نام کردند، ما در رده پذیرش داوطلبان جز استان‌های آخر هستیم.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه افرادی که واکسن دریافت می‌کنند،نیاز به قرنطینه ندارند،گفت: افراد از زمانی که واکسن دریافت می‌کنند در مدت ۶ ماه تحت نظر قرار دارند، سه مرحله آزمایش از افراد گرفته می‌شود.

وی در ارتباط با واکنش‌های این واکسن گفت: هر دارویی یک عارضه‌ای دارد و واکسن هم از این قاعده مستثنی نیست،عوارض عمومی واکسن‌های که در استان تزریق شده تب و بدن درد بوده، کوفتگی و خستگی بوده است، انتظار است افراد در ارتباط با عوارض هوشمندانه‌تر مطرح شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد: این کارآزمایی در کوبا انجام شده است در ایران هم دو مرحله کارآزمایی انجام شده است، عوارض ناشی از تزریق این واکسن در کوبا بسیار ناچیز بوده است.

وی با اعلام اینکه این واکسن برای افراد ۱۸ تا ۸۰ سال قابل تزریق است، گفت: در صورتی که این واکسن در کشور عملیاتی شود وابستگی ما در دنیا کاهش می‌دهد و از طرفی زمینه کنترل سریع‌تر بیماری کرونا فراهم می‌شود.

اویس در ادامه از ثبت‌نام خانواده خودش برای تزریق واکسن کووپارس خبر داد و درباره واکسن‌خواری، گفت: هیچ مدیری در استان مازندران خارج از پروتکل‌های بهداشتی تعریف شده واکسن دریافت نکردند.

وی ادامه داد: همه تلاش ما این بودکه پروتکل را رعایت کنیم سعی کردیم خودمان جز آخرین نفراتی باشیم که واکسن دریافت کرده‌ایم و با وجود اینکه بر اساس پروتکل‌ها می‌توانستیم نسبت به تزریق واکسن اقدام کنیم اما افتخار ما این است که بنده و معاونان ما واکسن دریافت نکردیم و در کارزآمایی بالینی کوا پارس ثبت‌نام کردیم.

اویس درباره استفاده از ماسک پس از تزریق واکسن، گفت: استفاده از ماسک باید تا زمانی که نتایج کامل تزریق‌ها مشخص نشده است تداوم داشته باشد.

وی درباره شرایط دریافت واکسن کووپارس،گفت: افرادی ۱۸ تا ۸۰ سال که داری بیماری کنترل شده هستند می‌توانند برای تزریق واکسن‌ها اقدام کنند.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه ۵۸ هزار نفر جمعیت بالای ۸۰ سال در استان مازندران داریم، گفت: ۵۰ هزار نفر این واکسن را دریافت کردند، برای این گروه‌های سنی واکسن در اختیار است و در همه شهرستان‌ها مرکز تجمعی را به این منظور انتخاب کردیم.

وی درباره واکسن اتباع بیگانه،گفت: در صورتی که سازمان‌های بهداشت جهانی اعتبارات لازم برای تزریق واکسن را پرداخت کنند نسبت به تزریق آن اقدام می‌کنند.

 

 

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: برای تزریق واکسن استان مازندران واکسن دریافت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۷۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هوای مازندران از فردا گرم می‌شو‌د
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • مازندران از امشب سیلابی می‌شود