Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله نجف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در خصوص شکست سنگین قشقایی در خانه خیبر خرم‌آباد اظهار داشت: باختیم و نتیجه مشخص بود. اگر صحبت کنم محرومم می‌کنند اما بگذارید این کار را انجام بدهند. ما با تیم خیبر خرم‌آباد بازی نداشتیم بلکه با کل سیستم فوتبال بازی داشتیم.

مدیرعامل باشگاه قشقایی با اشاره به مسائل داوری این دیدار عنوان کرد: اتفاقات داوری در این بازی رخ داد شاید بعداً کارشناسان داوری بیایند دو سه صحنه را بررسی کنند و تمام شود و برود اما ما که ۹۰ دقیق آنجا بودیم دیدیم چه اتفاقاتی افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال بسیار ناپاکی را شاهد بودیم و به هر طریق و روشی که فکر کنید تلاش کردند تا فقط نتیجه را بگیرند.

وی افزود:‌ در دقیقه ۷ بازی، بازیکنان ما را درون محوطه جریمه از پشت درو کردند و توپ را هم به بیرون زدند اما داور نه پنالتی گرفت و نه کرنر، او از خطاهای بسیاری چشم‌پوشی کرد. از طرفی داور چهارم هم از دقیقه یک تا ۹۰ فقط مقابل نیمکت ما ایستاده بود و تکان نخورد که این مساله استرس زیادی به نیمکت نشینان ما وارد می‌کرد. شاید او فکر می کرد فقط یک نیمکت در استادیوم است. او در تمام طول بازی فقط به نیمکت‌نشینان ما اخطار و تذکر می‌داد و داد می‌زد.

نجف‌پور تصریح کرد: اتفاقاتی که رخ داد مدیریت شده بود هیچکس هم در این فوتبال پاسخگو نیست و کسی نیست که جلوی این کار سیستماتیک را بگیرد چون خود این دوستان که قرار است به این فوتبال ناپاک و فساد در فوتبال رسیدگی کنند در این موضع نقش تأثیرگذار و اصلی دارند. خود آن‌ها ما را جریمه و محروم می‌کنند. در فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، کمیته انضباطی، کمیته اخلاق و دیگر نهادها دادمان به جایی نمی‌رسد. کسی را هم نداریم که بیاید برایمان فریاد بزند و تظلم‌خواهی کند. 

مدیرعامل باشگاه قشقایی با اشاره به حضور مسئولان استان لرستان در ورزشگاه گفت: به استان لرستان و مردم آن تبریک می‌گویم. مسئولین خوبی دارند. نماینده‌ها، اعضای شورای شهر، شهردار، استاندار و … همه متحد هستند که یک تیم در عرض ۵ هفته از رتبه شانزدهم جدول به رتبه پنجم برسد. من به مسئولین لرستان تبریک می‌گویم. بالاخره آن‌ها به خاطر علاقه مردم‌ و هواداران خیبر تلاش می‌کنند اما ما فریادمان را در مورد ناپاکی به خدا می‌بریم. حرفمان را می‌زنیم و مهم نیست تا اطلاع ثانوی هم محروم شویم.

نجف‌پور در خصوص مسائل داوری این دیدار اظهار داشت:‌ در دقیقه ۷ برای ما یک پنالتی نگرفتند. بعد از اینکه یک بر صفر عقب افتادیم موقعیت‌های خیلی خوبی داشتیم اما در زدن ضربات بی‌دقت بودیم. روی بازیکن ما خطا شد اما داور دستور به ادامه بازی داد و گل دوم را خوردیم. به این ترتیب روح و روان بچه‌های ما کاملاً به هم ریخت. در صحنه گل سوم خیبر، بازیکن حریف روی بازیکن ما سوار شد. دو دستش را روی شانه او گذاشت و به این ترتیب با ضربه سر گلزنی کرد. وقتی بازیکنان ما اعتراض کردند داور گفت او ابتدا پریده و بعد دست گذاشته، این خنده دار است. گفتیم قانون جدید داوری یاد گرفتیم!

وی تصریح کرد: بازیکن خیبر خرم‌آباد در محوطه جریمه خودشان مرتکب خطای هند شد و آبشار زد اما داور گفت هر خطای هندی پنالتی نیست! بازی در این صحنه می‌توانست ۲-۲ شود اما به هرحال دو پنالتی برای ما نگرفت. در نیمه دوم بی‌محابا حمله کردیم تا سه گل خورده را جبران کنیم اما دو گل دیگر دریافت کردیم. در اواخر بازی هم می‌توانستیم دو سه گل بزنیم که یکی از گل ها جبران شد. ۹۰ دقیقه روح و روان بازیکنان ما را آزار دادند.

مدیرعامل باشگاه قشقایی در خصوص شکایت از باشگاه ۹۰ ارومیه به دادگاه CAS گفت: ۹۰ ارومیه با وجود بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی که الان هم توسط فیفا بسته است بازیکنانی را جذب کرد. در مقطعی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال با فرمولی پنجره آن‌ها را باز کرد و این باید به گوش فیفا برسد. آیا یک نهاد داخلی مانند سازمان لیگ یا فدراسیون فوتبال می‌تواند برخلاف رأی مسلم فیفا پنجره تیمی را باز کند؟ سعی کردیم در مراجع داخلی به این مسأله رسیدگی شود اما حتی ما را نخواستند که توضیح بدهیم. رأی ابتدایی را کمیته انضباطی صادر کرد و کمیته استیناف هم اصلا به دلایل توجهی نکرد. دوست نداریم اتفاقی بیفتد که برای فوتبال ایران تبعات داشته باشد اما مجبوریم برای دفاع از منافع باشگاه قشقایی و چند میلیون هواداراش این کار را انجام بدهیم.

نجف‌پور با اشاره به انتظار باشگاه قشقایی از مسئولان استان فارس عنوان کرد: در ۸ سالی که من مدیرعامل این باشگاه بودم شاید سرجمع دو سه مرتبه استاندار و مسئولان دیگر را  در استادیوم دیده باشم. هیچ نماینده و مسئولی از استان بزرگ فارس را تا امروز کنار خودمان ندیده‌ایم که دلگرم باشیم اما دیروز در لرستان دیدم که تمام مسئولین  از شورای شهر و صنعت و معدن تا استاندار و نماینده‌ها، دوش به دوش بازیکنان و در کنار تیم بودند. آن‌ها در جایگاه حضور داشتند که این برای بازیکنان قوت قلبی بود و همچنین پیامی هم به داور بود که مراقب باشد!

وی افزود: بالاخره حضور آن‌ها از لحاظ روانی روی داور تأثیر دارد. البته نامش را هر چیزی می‌شود گذاشت به جز داور، مکتب قشقایی این است که به هیچ عنوان در مورد داوری صحبت نشود اما من امروز این تابوشکنی را انجام دادم چون می‌خواهم مردم از فساد آگاه شوند.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: باشگاه قشقایی نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟

سیدحسین حسینی پس از بازی با آلومینیوم اراک حواشی زیادی را تجربه کرد و همچنان از ترکش‌های اتفاق اراک در امان نیست. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ابتدا کاپیتان استقلال را دعوت کرد و پس از چند روز، حسینی به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان و یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شد.

سیدحسین پس از بازی با شمس آذر قزوین، در واکنش به این حکم کمیته انضباطی مصاحبه کرد و گفت: «ممنون که حکم من را زود صادر کردند، چنین سرعتی بی‌سابقه است». پس از این مصاحبه، کمیته انضباطی بار دیگر دروازه‌بان استقلال را فراخواند تا حسینی مجبور به پرداخت ۳۰ میلیون دیگر شود و در بازی استقلال برابر تراکتور هم غایب باشد، اما آیا این اولین‌بار است که کمیته انضباطی چنین احکام سنگینی صادر می‌کند؟

دربی ۱۳۷۳

استقلال و پرسپولیس، ۳۰ دی سال ۱۳۷۳ در چارچوب بازی رفت جام آزادگان به مصاف هم رفتند. این بازی تا دقیقه ۸۸، با نتیجه ۲-۲ دنبال می‌شد، اما به دلیل درگیری بازیکنان دو تیم و هجوم تماشاگران پرسپولیس به زمین مسابقه نیمه تمام ماند. کمیته انضباطی هم پس از یک روز، نتیجه این دیدار را ۳ بر صفر به سود استقلال اعلام کرد و علاوه بر این حکم، بازیکنان دو تیم به شکل سنگینی محروم شدند.

روزنامه ابرار ورزشی فردای بازی در صفحه اول خود تیتر زد «۱۱ نفر محروم شدند». درگیری از امیر قلعه‌نویی و مجتبی محرمی شکل گرفت و هر دو بازیکن به ترتیب ۶ ماه و ۳ سال محروم شدند. در ادامه محرومیت‌ها، عابدزاده ۲ سال، رضا شاهرودی یک سال، فرشاد پیوس و بهزاد داداش‌زاده و محمود فکری و صادق ورمزیار و مسعود غفوری‌های اصل هر کدام ۶ ماه محروم شدند. امیر عابدینی و محمد پنجعلی هم به عنوان مدیران پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند.

بازی برگشت دو تیم با حکم کمیته انضباطی در زمین بی‌طرف (بندرعباس) برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت. کمتر کسی از ماجرای مشت پرویز برومند با پایان رفت در داربی سال ۱۳۷۹ اطلاع ندارد. درگیری در آن دیدار هم باعث شد کار به کلانتری کشیده شود و نوازی، استیل و تارتار بین ۶ تا ۹ ماه محروم شوند.

تابوشکنی با دادکان

محمد دادکان در دهه هشتاد رییس فدراسیون فوتبال ایران بود و برای اولین‌بار احکام اخلاقی صادر و برخورد با افرادی که به مسائل داوری اعتراض داشتند، انجام شد. محمد دادکان به صورت مستقیم روی احکام کمیته انضباطی و استیناف نظارت داشت. علی پروین در سال ۱۳۸۲ پس از شکست پرسپولیس برابر ملوان، به قضاوت جلال مرادی معترض شد و به فدراسیون فوتبال حمله کرد. پروین پس از این مصاحبه، ۲ جلسه از همراهی پرسپولیس محروم شد و این اولین‌بار بود که کمیته انضباطی فردی را به خاطر اعتراض به مسائل داوری محکوم کرد.

فرهاد کاظمی، فیروز کریمی، نادر دست‌نشان، مجاهد خذیراوی و علیرضا نیکبخت‌واحدی از سری افرادی بودند که به خاطر مسائل منشوری و اخلاقی از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند. ضمن آنکه یکی از مهم‌ترین احکام محرومیت صادره در دوره محمد دادکان، مربوط به علی خسروی بود که این داور باتجربه به دلیل تخلفات رخ داده با محرومیت سنگین مواجه شد.

یک خوشحالی منشوری

پرسپولیس در دیدار با داماش حواشی عجیبی را تجربه کرد. وقتی که سرخ‌ها در سال ۱۳۹۰ برابر این تیم قرار گرفتند و موفق شدند قفل دروازه گیلانی‌ها را باز کنند، شیث رضایی و محمد نصرتی با انجام یک خوشحالی منشوری، باعث ایجاد موج جدیدی از حواشی در فوتبال ایران شدند. در آن زمان فشار زیادی روی فدراسیون فوتبال برای محرومیت این دو بازیکن بود.

شیث رضایی و محمد نصرتی ابتدا به ترتیب ۲۰ و ۱۰ ماه محروم شدند، اما یک ماه بعد، کمیته استیناف این حکم را کاهش داد و رضایی را ۶ و نصرتی را ۴ ماه محروم کرد. هر دو بازیکن هم به پرداخت ۱۰ میلیون تومان محکوم شدند تا پرسپولیس به معنای واقعی کلمه، در آن فصل نقره داغ شود.

حذف محسن قهرمانی

پرسپولیس در سال ۱۳۹۲ و در مسابقه‌ای جنجالی برابر سپاهان قرار گرفت. محسن قهرمانی قاضی این دیدار بود و صحنه‌های مشکوکی در این مسابقه رخ داد که درنهایت باعث شد مسئولان باشگاه پرسپولیس و علی دایی مدعی شوند ارتباط ناسالمی بین قهرمانی و باشگاه سپاهان در جریان بوده است. کمیته انضباطی پس از ۴ ماه، رای این پرونده را صادر کرد، اما بند اول متن صادر شده از سوی فدراسیون فوتبال قابل توجه است: «با تحقیقات به عمل آمده، معلوم شد که هیچ‌گونه روابط ناسالم مالی بین تیم داوری و باشگاه سپاهان اصفهان وجود نداشته است و هرگونه اشتباه فنی داوری که در مسابقه مذکور از دید برخی کارشناسان مطرح شده، قابل طرح در کمیته انضباطی نیست».

این حکم در اصل مربوط به گذشته و ارتباط قهرمانی با باشگاه راه‌آهن بود. علی دایی در برنامه نود مصاحبه تندی علیه قهرمانی انجام داد و جمله معروف «من که شماره حساب دوستان شما را ندارم»، باعث شد کمیته انضباطی تحقیقاتی را انجام دهد و مشخص شود محسن قهرمانی با باشگاه راه‌آهن در زد و بند بوده و ۸ ماه محروم شود.

ستاره‌ای که خاموش شد

پیام صادقیان از استعداد‌های تکرار نشدنی فوتبال ایران است که مسیر نادرستی را در پیش گرفت و البته احکام کمیته انضباطی هم بی‌تاثیر در افت این بازیکن نبود! پیام در بازی فولاد و پرسپولیس اعتراض شدیدی به تصمیمات داوری داشت و با قاضی میدان برخورد کرد، درنهایت صادقیان از زمین مسابقه اخراج شد و در ادامه شیشه درب رختکن را شکست. کمیته انضباطی هم صادقیان را ۳ ماه از همراهی با پرسپولیس محروم کرد.

ظلم بود و ظلم

امیر قلعه‌نویی پس از شکست گل‌گهر برابر استقلال مصاحبه آتشینی انجام داد که باعث شد این سرمربی با محرومیت سنگینی مواجه شود. قلعه نویی که از داوری این دیدار ناراضی بود، به هر فردی که به ذهنش می‌رسید حمله کرد و این مصاحبه جنجالی باعث شد او ۳ ماه محروم و به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان محکوم شود. این سنگین‌ترین جریمه مالی تاریخ فوتبال ایران بود که البته بعدا به دست ریکاردو سا پینتو، این رکورد شکسته شد.

مرد همیشه عصبانی

ریکاردو سا پینتو در لیگ بیست‌ودوم هدایت استقلال را از روی سکو‌ها برعهده داشت. ریکاردو ساپینتو بیشتر از اینکه روی نیمکت حضور داشته باشد، به علت محرومیت کار را از روی سکو‌ها دنبال می‌کرد و بیش از ۵ بازی استقلال را به خاطر همین موضوع از دست داد. در بازی با گل گهر، سا پینتو آرامش خود را از دست داد و در اعتراض به تصمیمات داوری، وارد زمین شد و به سمت داور حمله کرد. کمیته انضباطی هم تصمیم گرفت سا پینتو را دو جلسه محروم و به پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان محکوم کند.

ساپنیتو با این جریمه نقدی، رکورد امیر قلعه‌نویی را هم شکست تا از این حیث در صدر باشد. به هر روی کمیته انضباطی در چند سال اخیر، حداکثر جریمه را برای اهالی‌فوتبال در نظر گرفته است و ظاهرا این روند فعلا ادامه دارد.

منبع: خبر ورزشی

tags # استقلال سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • تاریخ‌سازی در فوتبال ایتالیا؛ قضاوت یک تیم داوری زن در سری آ
  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • بارسلونا شکایتش از داوری ال‌کلاسیکو را به دادگاه مدنی می‌برد
  • ملاقات پرز با داور ال‌کلاسیکو در تونل برنابئو!
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • سریال VAR تمام شدنی نیست
  • به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید! (یادداشت)