Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، وقوع سیلاب اخیر در روستاهای غرب و شرق استان سمنان علاوه بر ایجاد مشکلاتی برای مردم، خسارات مالی فراوانی به‌ویژه در بخش کشاورزی و دامداری به همراه داشته است.

این امر، آسیب دیدگان از این سیلاب را با نگرانی‌هایی همراه کرده است که آیا این خسارت‌ها جبران می‌شوند یا خیر و مسؤولان امر عزمی در جبران خسارت‌ها دارند؟

مسؤولان به داد مردم بنه‌کوه برسند

حجت‌الاسلام سیدعلیرضا آرامی، امام‌جمعه گرمسار با اشاره به سیل اخیر در روستای بنه‌کوه گرمسار گفت: مسؤولان هر چه زودتر به کمک مردم سیل‌زده این منطقه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با توجه به وقوع سیل اخیر در روستای بنه کوه گرمسار اگر مسؤولان استان و شهرستان زودتر به کمک مردم نشتابند و فکری برای جبران خسارت مردم نداشته باشند این خسارت‌ها دو برابر می‌شود و باقی‌مانده محصول و اموال مردم نیز از بین می‌رود.

امام‌ جمعه گرمسار با بیان اینکه مردم ساکن در بنه‌کوه خسارت‌های بسیار سنگینی از سیل چند روز گذشته در این منطقه دیده‌اند، افزود: بازدیدی از این منطقه داشتم که واقعاً متأثر شدم؛ اوضاع بسیار ناراحت‌کننده بود؛ مردمی که تمام زندگی و عمرشان را به این منطقه برده‌اند و سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این سیل به یک‌باره همه یا بخش اعظم آن را نابود کرد و از بین برد.

وی اظهار کرد: بخش اعظمی از درختان و باغ‌های روستای بنه کوه بر اثر وقوع سیل اخیر از بین رفته است و بخشی دیگر به گِل نشسته است و باید آب جاری شود و رودخانه‌ها لایه‌برداری شود تا مسیر آب باز شود و گل و لای از میان درختان خارج و شست‌وشو داده شود تا شاید آن درختان دوباره احیا شده و جلوی خسارت دوچندان گرفته شود.

مسؤولان از مردم سیل‌زده حمایت کنند

آرامی با تأکید بر حمایت مسؤولان ادامه داد: مسؤولان کشوری و استانی باید وارد عمل شوند و مردم سیل‌زده منطقه بنه‌کوه را مورد حمایت خود قرار دهند.

وی افزود: فرقی بین سیل پلدختر و جاهای دیگر با سیل گرمسار نیست؛ اینجا نیز مردم به کمک نیاز دارند و باید کمک و وام‌های بلاعوض برای مردم سیل‌زده این منطقه در نظر گرفته شود تا باغ‌های خسارت‌دیده احیا شود.

امام‌ جمعه گرمسار گفت: خسارت‌های سنگینی به باغات کشاورزی مردم بنه کوه وارد شده است و این سیل بسیاری از گوسفندان دامداران را با خود برده است.

آرامی اظهار کرد: فرماندار گرمسار ورود کرده و سپاه و نیروهای جهادی و دیگر مسؤولان و دستگاه‌ها و نهادها باید کمک کنند تا بخشی از این ناراحتی‌ها و خسارت‌ها جبران و کاهش یابد.

وی تصریح کرد: آنچه در این بازدید برای من قابل‌توجه بود؛ مردمی که به‌شدت ناراحت بودند که آب ندارند، وضو بگیرند آب ندارند برای آشامیدن و با وجود اینکه سرمایه‌هایشان را از دست داده‌اند؛ ولی نسبت به این موضوع ناراحتی‌شان بیشتر بود.

امام‌ جمعه گرمسار افزود: در این منطقه چند واگن قطار که معلوم نیست چه کسی آن‌ها را در این منطقه گذاشته است، موجب بروز ناراحتی‌هایی برای مردم شده است؛ چراکه وجود این واگن‌ها باعث شده افرادی که نسبت به عقاید دینی تقیدی ندارند از شهرهای مختلفی از می‌آیند و صحنه‌های غیراخلاقی بسیار زننده‌ای که قابل بیان نیست را رقم می‌زنند و مردم می‌گویند این سیل بلای گناهانی است که آن‌ها انجام می‌دهند.

آرامی تأکید کرد: مسئؤولان امر باید به این موضوع هر چه سریع‌تر رسیدگی کنند و به داد مردم این منطقه از استان برسند.

خسارت ۳۷ میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سمنان​

منوچهر فخری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان هم از خسارت ۳۷ میلیارد تومانب سیل به بخش کشاورزی این استان خبر داد و گفت: عبادت باید در کنار خدمت به مردم باشد.

وی با بیان اینکه بارندگی موجب سیل در شهرستان‌های دامغان، میامی و گرمسار شد، افزود: یک هزار و ۳۴۵ رأس دام در استان سمنان به علت حادثه اخیر سیل تلف شدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بابیان اینکه در حوزه راه، منابع طبیعی، کشاورزی، منازل مسکونی و... خساراتی وارد شده است، اظهار کرد: با پیگیری‌های استاندار و همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط تلاش کردیم مشکلات را رفع کنیم.

فخری گفت: خسارات برآورد شده است و با پیگیری مسؤولان به‌زودی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با پیگیری‌های استاندار سمنان تقریباً تمام روستاهای این استان در سال گذشته زیرپوشش بیمه قرار گرفتند، افزود: باید بیمه به تعهدات خود عمل کند و خسارات را پرداخت کند، در غیر این صورت برخورد می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با تأکید بر مدیریت مباحث آبی گفت: سیل قابل پیش‌بینی و پیشگیری است و باید در این زمینه اقدام مؤثر صورت گیرد.

علت وقوع سیل شناسایی شد

مهدی بندرآبادی، فرماندار دامغان هم بیان کرد: دو سال گذشته چنین سیلی را در جنوب شهرستان دامغان داشتیم و وقوع سیل اخیر موجب نگرانی مردم شد.

وی افزود: جلسه مدیریت بحران در اسرع وقت برگزار شد و دستگاه‌های اجرایی مرتبط مانند هلال‌احمر، راهداری، بسیج، سپاه، جهاد کشاورزی و... بسیار همکاری داشتند و کمک کردند.

فرماندار دامغان بابیان اینکه علت سیل شناسایی شد و گزارش آن جهت پیشگیری ارائه می‌شود، اظهار کرد: در اسرع وقت خانه‌هایی که دچار آب‌گرفتگی شد، پاک‌سازی شد.

اتلاف ۶۸۰ رأس دام در میامی

عباس طاهران‌پور، معاون فرماندار شهرستان میامی گفت: تخریب و افتادن تیرهای برق روستایی با تلاش نیروهای امدادی مربوطه بلافاصله رفع شد.

وی با اشاره به اینکه سیل خسارت بسیاری به بخش کشاورزی، راه‌های روستاها و واحدهای مسکونی زد، افزود: ۶۸۰ رأس دام در شهرستان میامی در وقوع حادثه سیل تلف شدند.

جبران خسارت‌ها؛ دغدغه مردم سیل‌زده

جبران خسارت‌های ناشی از سیلاب اخیر یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم سیل‌زده روستای بنه‌کوه گرمسار و سایر نقاط استان سمنان است؛ مطالبه‌ای به‌حق که مسؤولان امر هر چه زودتر برای جبران آن باید تدبیر عاجل کنند.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش کشاورزی سیلاب امام جمعه گرمسار بنه کوه خسارت های ناشی از سیلاب مدیریت بحران استاندار سمنان جبران خسارت ها مردم سیل زده بخش کشاورزی جمعه گرمسار سیل اخیر وقوع سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود محمودی در نماز جمعه کنگان با اشاره به ابعاد عملیات وعده صادق گفت: اکنون وقت آن رسیده مسئولان قوی سه گانه و تیم اقتصادی با فراهم کردن ثبات اقتصادی که بستر آن با عملیات وعده صادق فراهم شده بود را عینیت بخشند.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران امنیت لازم را برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم نموده است و کشور برای ثبات و جهش اقتصادی آماده است.

خطیب جمعه کنگان اظهار داشت: دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصادی برای حل مشکلات اقتصادی نقشه راه روشنی ترسیم و اقدامات لازم را برای ساماندهی بازار مسکن و خودرو و جهش تولید فراهم نماید.

محمودی با تبیین عملیات وعده صادق گفت: عملیات وعده صادق ابعاد گسترده ای داشته و توانسته جبهه عبری، عربی و غربی را به زانو در آورده است.

وی افزود: عملیات صادق نمایشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران بود که محاسبات دشمن را بهم ریخت و توهم حمله به ایران را از بین برد.

امام جمعه کنگان با تسلیت شهادت رئیس مذهب تشیع آقا امام جعفر صادق علیه السلام و بیان فضائل و مناقب آن امام و مظلومیت‌های حضرت، عنوان کرد: در شرایط خفقان و اختناق شدید، امام دامن همت به کمر زد و به احیا و بازسازی معارف اسلامی پرداخت و مکتب علمی عظیمی به وجود آورد که محصول و بازده آن، چهار هزار شاگرد متخصص (همانند هشام، محمد بن مسلم و…) در رشته‌های گوناگون علوم بودند، و اینان در سراسر کشور پهناور اسلامی آن روز پخش و تاریخ را دگرگون کردند.

محمودی افزود: امام صادق علیه السلام توانست انقلابی فرهنگی برپا کند و با تشریح فرهنگ غنی و پر مایه اسلام و تأسیس دانشگاه‌ها و مدارس، اسلام را گسترش دهد.

وی به موضوع گرانی و پیامدهای آن در کلام امام صادق علیه السلام پرداخت و با بیان اینکه در خصوص گرانی همه مقصرند و باید تلاش کنند این پدیده شوم برداشته شود، عنوان کرد: به فرموده امام گرانی اخلاق و رفتار مردم را بد، امانت را از بین می‌برد، مردم را در سختی و مشقت قرار می‌دهد.

خطیب جمعه کنگان به خیزش و جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا و غرب علیه رژیم کودک کش صهیونیستی و حامیان آنها اشاره و گفت: در افکار عمومی و نسل جدید و دانشجویان غرب و اروپا دیگر روایت سازی دروغین غرب پذیرفته نیست و جایگاهی ندارد.

محمودی افزود: غربی‌ها فهمیده اند که با فشار و سرکوب و زندان و شکنجه نمی‌شود صدای ظلم ستیزی و عدالت خواهی و صلح طلبی را خاموش و سرکوب کرد.

وی تاکید کرد: در حوزه جهاد تبیین در خصوص جریان غزه و مظلومین فلسطینی ثابت شده می‌توان با آگاهی بخشی در بین ملت‌ها، طوفانی سهمگین علیه ظالمان و دشمنان ایجاد کرد و گاهی شمشیر مظلوم برنده‌تر از شمشیر ظالم است.

امام جمعه کنگان خطبه‌ها با تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان و کارگران گفت: تبیین فرمایشات معظم له می‌تواند چراغ راهی برای همه آحاد جامعه باشد.

کد خبر 6095782

دیگر خبرها

  • آب‌گرفتگی بندر امام باید دغدغه اول همه مسؤولان باشد
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال