Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:06:29 GMT

سالمندان محله هرندی واکسینه می شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۹۱۶۰

سالمندان محله هرندی واکسینه می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌محمد سعادتی گفت: به‌طور قطع مبارزه با بحران شیوع این پاندمی که بیش از یک‌سال است مردم جهان به آن مبتلا شده‌اند، بسیج همگانی آحاد جامعه و در صف مقدم، مدیران و مسؤولان در رأس کار را می‌طلبد.

وی با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان از شروع شیوع بیماری کووید ۱۹ برای امدادرسانی به مردم افزود: از آنجا که تلاش برای هر اقدامی در حد توان باید دغدغه هرکدام از ما در هر جایگاهی باشد، مدیریت شهری در منطقه ۱۲ بر خود واجب می‌داند در این راه کنار مسؤولان وزارت بهداشت و همه دست‌اندرکاران مبارزه با این بحران به ایفای نقش برای نجات شهر از دامان این بلا بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قلب طهران از مشارکت منطقه ۱۲ با مرکز بهداشت شرق تهران در همین زمینه خبر داد و بیان کرد: به همین منظور با همکاری شهرداری منطقه با این مرکز، واکسیناسیون و تست رایگان بیماری کووید ۱۹ در دستور کار قرار گرفت و به این ترتیب در مرکز خدمات پایدار (مجتمع رویش) واقع در محله هرندی، واکسیناسیون سالمندان از ۱۱ اردیبهشت با ظرفیت تقریبی روزانه صد نفر آغاز شده و تا پایان طرح واکسیناسیون، بر اساس هر پروتکلی که از جنبه شرایط پوشش‌دهی افراد اعلام شود، ادامه خواهد یافت.

وی ضمن بیان این مطلب که این مرکز با ظرفیت بالا امکان پذیرش از همه نواحی منطقه را داراست، ادامه داد: سالمندان محترم بالای ۸۰ سال می‌توانند همه‌روزه (حتی پنج‌شنبه و جمعه‌ها) از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر با مراجعه به نشانی چهارراه هرندی، بن‌بست رخشان از این امکان بهره ببرند و عزیزان ناتوان از حرکت در محل خودروی خود بدون نیاز از پیاده‌شدن واکسینه خواهند شد.

به گفته سعادتی، همچنین این منطقه به منظور پیشگیری و قطع زنجیره شیوع بیماری کووید ۱۹ با همکاری مرکز بهداشت شرق تهران نسبت به اجرای تست رایگان کرونای سریع (رپید Rapid) برای همه کارکنان منطقه و نواحی اقدام کرده که این اقدام از ۱۸ اردیبهشت با انجام تست روی ۸۲ نفر آغاز شده و امروز نیز با پوشش ۱۵۰ نفر از ساعت ۱۰ تا ۲ بعدازظهر در محل ساختمان اصلی شهرداری ادامه خواهد یافت که انجام این تست برای کارکنان ادارات شهرسازی و درآمد، یگان انتظامی، نیروهای موتورپول و خدمات اجباری است.

کد خبر 5207974

منبع: مهر

کلیدواژه: علی محمد سعادتی محله هرندی واکسیناسیون وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا واکسن کرونا قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی روز قدس راهپیمایی روز قدس محسن حاجی میرزایی صنایع دستی باغ وحش پیش بینی وضعیت هوا ستاد ملی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم

امیرحسام علیرضایی به بهانه روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و همچنین روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده درباره وضعیت بیماری‌هایی از این دست اظهار کرد: ام‌اس، تالاسمی، هموفیلی جزو موارد پرتکرار بیماری‌های خاص به حساب می‌آیند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام‌اس مبتلا هستند. همچنین میزان ابتلا به بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی به ترتیب  ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر و ۱۴ هزار نفر است. سرطان جزو بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و برآوردها حاکی از آن است حدود ۴۰۰ هزار نفر در کشور با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۳۸ هزار و ۹۵۱ بیمار دیالیزی در ۶۸۲ بخش دیالیز تحت درمان قرار دارند. همچنین تعداد تخت و دستگاه‌های دیالیزی موجود در کشور معادل ۹ هزار و ۱۹۹ مورد است. ۵ قلم از لوازم مصرفی دیالیز، تولید داخلی است و ۲نوع دستگاه دیالیز در کشور تولید می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره وضعیت دارویی بیماران دیالیزی گفت: داروهای اساسی بیماران دیالیزی به صورت رایگان در اختیار آن ها قرار می‌گیرد.

بیمه رایگان برای تمام بیماران خاص

علیرضایی با اشاره به وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: تمام بیماران خاص از پوشش بیمه‌ای رایگان برخوردار هستند. اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی برای صندوق بیماری‌های خاص‌ و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۲ درنظر گرفته شده بود اما با توجه به افزایش تعداد بسته‌های خدمتی، این مبلغ به افزایش بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیاز دارد.

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیح داد: «تدوین بسته‌های جامع تشخیص و درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  با پوشش حمایتی از محل بیمه‌های پایه و صندوق بیماران صعب العلاج»، «افزایش تعداد بیماری‌های تحت پوشش»، «افزایش خدمات در هر بسته حمایتی» و «تشکیل کمیته های مشورتی علمی مرتبط در معاونت درمان» جزو اقدامات وزارت بهداشت در زمینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به حساب می‌آید.

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش حمایت‌ها از بیماران خاص و صعب‌العلاج

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اقدامات وزارت بهداشت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال جاری گفت:  «افزایش حفاظت مالی»، «کمک به تامین هزینه‌ها از محل اعتبارات بیمه پایه و صندوق بیماران خاص» و «افزایش بیماری‌های تحت پوشش» از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی است، اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۹ هزار بیمار در سامانه تالاسمی کشور ثبت‌شده‌اند که ۱۵هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد جزو «تالاسمی ماژور» هستند. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جزو بیماران «اینترمدیا» و یک هزار بیمار نیز جزو «سیکل‌سل» و سایر اختلالات هموگلوبینوپاتی هستند.

علیرضایی درباره مراکز خدمات تخصصی تزریق خون در کشور برای بیماران تالاسمی نیز گفت: ۲۴۰ بخش مرکز خدمات تخصصی تزریق خون در بیمارستان‌های دولتی به بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. خدمات مراکز تخصصی تزریق خون شامل تزریق خون ،  تزریق داروهای ویژه آهن‌زدا و  سایرخدمات معمول می‌شود. همچنین آزمایش‌های تخصصی مانند فریتین، MRI.T۲، توانبخشی و دندانپزشکی در ۳۰ قطب دانشگاهی انجام می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره جامعه آماری مبتلایان به بیماری تالاسمی گفت: ۵ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران نسبت به دیگر استان‌ها با بیماری تالاسمی بیشتر مواجه هستند.

چگونگی دسترسی و پوشش بیمه‌ای داروهای تالاسمی

وی درباره دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران تالاسمی گفت: داروهای آهن‌زدای تولید داخل شامل داروهای خوراکی و تزریقی به میزان کافی موجود است. همچنین داروهای برند خارجی بر اساس  مقررات در دسترس بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، قرار می‌گیرد و به میزان ۹۷ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند. 

علیرضایی درباره کیفیت داروهای داخلی در مقایسه با داروهای خارجی گفت: بررسی و تایید کیفیت داروهای تولید داخل توسط ادارات ذی‌ربط در سازمان غذا و دارو انجام می‌شود.

اهمیت غربالگری بیماری تالاسمی در زوج‌ها

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره غربالگری بیماری تالاسمی در کشور گفت: پیش از ازدواج، غربالگری زوج‌ها انجام می‌شود و در صورت ناقل بودن زوج و تمایل به ازدواج، آزمایش ژنتیک والدین و جنین در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه‌ای انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری