Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه معارف اسلامی اعلام کرد: آزمون جامع دکتری مختص دانشجویان دوره یازدهم دکتری براساس شیوه‌نامه جدید مهر ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه معارف اسلامی اعلام کرد: آزمون جامع دکتری مختص دانشجویان دوره یازدهم دکتری (ورودی بهمن ۹۷)، در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ مهر ۱۴۰۰ بر اساس شیوه‌نامه جدید در دانشگاه معارف اسلامی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل شیوه نامه جدید برگزاری آزمون جامع دکتری به شرح زیر است:

شیوه نامه جدید برگزاری آزمون جامع دکتری (مخصوص ورودی‌های ۹۷ و ۹۷ به بعد) دانشگاه معارف اسلامی ابلاغ شد. بر اساس شیوه نامه جدید، دانشجو می‌بایست کلیه واحد‌های درسی خود را با موفقیت گذرانده باشد و میانگین کل نمرات درسی وی نیز کمتر از ۱۶ نباشد. متن کامل شیوه نامه مذکور به شرح زیر است:

تعریف آزمون:

آزمون جامع دوره دکتری شامل دو مرحله ارزیابی آموزشی (۷۰ درصد؛ ۱۴ نمره) و ارزیابی پژوهشی (۳۰ درصد؛ ۶ نمره) است.

شرایط شرکت در آزمون:

دانشجو می‌بایست کلیه واحد‌های درسی خود را با موفقیت گذرانده باشد و میانگین کل نمرات درسی وی نیز کمتر از ۱۶ نباشد.

کسب نمره قبولی در آزمون زبان انگلیسی دانشگاه معارف اسلامی یا ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی) (تافل، آیلتس، تولیمو، (MCHE (MSRT یا ارائه مدرک قبولی در آزمون بسندگی زبان عربی (اشتمال) از دانشگاه تهران.

مواد و چگونگی برگزاری آزمون:

الف. ارزیابی آموزشی:

مواد امتحانی ارزیابی آموزشی از محتوای سه ماده درسی تخصصی و اصلی (از مجموع برنامه‌های درسی مصوب رشته / گرایش دانشجو در دوران تحصیل دانشگاهی) است.

تعیین سه ماده درسی تخصصی و اصلی برای آزمون، بر عهده گروه آموزشی و با تصویب شورای علمی گروه خواهد بود.

مواد امتحانی و منابع ارزیابی آموزشی، حداقل سه ماه قبل از برگزاری آزمون به اطلاع دانشجو خواهد رسید.

آزمون به صورت تشریحی و حداکثر در دو روز برگزار می‌شود.

شرط استفاده از نمرات بخش ارزیابی پژوهشی، کسب حداقل نمره ۱۴ در هر ماده امتحانی و میانگین کل ۱۶ در مرحله ارزیابی آموزشی است. عدم احراز این شرط به منزله مردودی داوطلب مذکور در ارزیابی جامع محسوب می‌شود.

تذکر ۱: حداکثر نمره ارزیابی آموزشی ۷۰ درصد نمره کل ارزیابی جامع است (۱۴ نمره از ۲۰ نمره).

تذکر ۲: در صورت کسب نمره کامل از ارزیابی آموزشی و عدم ارائه موارد مربوط به ارزیابی پژوهشی، دانشجو مردود می‌شود.

ب. ارزیابی پژوهشی:

ارزیابی پژوهشی به یکی از صورت‌های ذیل و یا به صورت ترکیبی می‌باشد:

پذیرش یا گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی غیرمرتبط با موضوع رساله دکتری (۳۰ درصد کل ارزیابی جامع؛ ۶ نمره).

ارائه طرح تفصیلی رساله دانشجو تا پایان نیمسال ششم (۱۵ درصد کل ارزیابی جامع؛ ۳ نمره).

پذیرش یا گواهی پذیرش یک مقاله علمی پژوهشی مرتبط با موضوع رساله (۱۵ درصد کل ارزیابی جامع؛ ۳ نمره).

پذیرش یا گواهی پذیرش دو مقاله علمی پژوهشی مرتبط با موضوع رساله (۳۰ درصد کل ارزیابی جامع؛ ۶ نمره).

تبصره: چاپ یا ارائه گواهی پذیرش مقاله (مرتبط یا غیرمرتبط با موضوع رساله) حتماً می‌بایست در طول دورۀ آموزشی دانشجو و پس از شروع به تحصیل نامبرده صورت گرفته باشد.

تذکر: حداکثر نمره ارزیابی پژوهشی ۳۰ درصد نمره کل ارزیابی جامع می‌باشد (۶ نمره از ۲۰ نمره).

زمان برگزاری آزمون:

ارزیابی جامع، حداکثر در نیمسال پنجم یا ششم برگزار می‌شود.

دانشجو در صورت عدم شرکت و یا عدم قبولی در ارزیابی جامع ملزم است درخواست تمدید مهلت شرکت در ارزیابی جامع بعد را با ذکر دلیل موجه به مدیر گروه آموزشی ارائه کند. در صورت تأیید مراتب توسط شورای علمی گروه آموزشی و مدیر گروه آموزشی، ارزیابی جامع دانشجو در نیمسال بعد برگزار می‌شود.

در غیر این صورت غیبت غیر موجه در جلسه ارزیابی جامع، معادل مردودی در یک نوبت آزمون محسوب خواهد شد.

هر دانشجو امکان دو بار شرکت در آزمون جامع را خواهد داشت.

در صورت عدم شرکت یا عدم قبولی دانشجو در مرتبه دوم ارزیابی جامع، کمیسیون موارد خاص دانشگاه در خصوص ارزیابی جامع مجدد دانشجو تصمیم گیری خواهد کرد.

شرط قبولی در آزمون:

میانگین کل نمرات دانشجو در ارزیابی جامع (مجموع ارزیابی آموزشی و پژوهشی) می‌بایست حداقل ۱۶ باشد.

دانشجوی مردود، ملزم است کل دروس را مجدداً امتحان دهد.

تبصره: چنانچه در ارزیابی آموزشی، میانگین کل نمرات دانشجو بین ۱۵ تا ۱۶ باشد (۱۰.۵ تا ۱۱.۲۰ بر مبنای نمره ۱۴)، به منظور جبران کمبود معدل ارزیابی جامع، به انتخاب دانشجو، امتحان صرفاً از یکی از دروس، به صورت تک ماده برگزار می‌گردد.

تذکرات:

شرط دفاع از رساله دکتری، قبولی در آزمون جامع است.

- دانشجویان دوره نوبت دوم (شبانه) در صورت عدم واریز شهریه کل نیمسال‌های منتهی به آزمون جامع، امکان شرکت در آزمون را نخواهند داشت.

تمام دانشجویان دکتری دوره یازدهم، پس از پایان دروس آموزشی خود، برای احراز شرایط شرکت در آزمون جامع، می‌بایست به کارشناس آموزش، مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱، ۰۲۵ تماس حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه معارف شهریه دانشگاه آزمون دکتری کمیسیون موارد خاص دانشگاه معارف اسلامی آزمون جامع دکتری ارزیابی جامع ارزیابی پژوهشی ارزیابی آموزشی موضوع رساله قبولی در آزمون شیوه نامه جدید برگزاری آزمون برگزار می شود شرکت در آزمون گواهی پذیرش گروه آموزشی ۳۰ درصد ۶ نمره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری

اسامی چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳) حداکثر به مدت چهار روز با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، «ارزیابی تکمیلی و گزینش» شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش پیش از این گفته بود که طبق برنامه ریزی انجام شده فرآیند «ارزیابی تکمیلی» شرکت‌کنندگان قرار است تا پایان اردیبهشت ماه به سرانجام برسد و اواسط خردادماه نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی جذب شوند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، امسال فرآیند ارزیابی در حوزه‌های ارزیابی تکمیلی کوتاه‌تر شده است؛ زمان تشکیل پرونده ارزیابی تکمیلی و بررسی «اسناد امتیاز آور» و بخشی از امور گزینش و بررسی‌های پزشکی بلافاصله پس از اعلام نتیجه اولیه و در زمان مراجعه به اداره کل آموزش‌وپرورش انجام می‌شود و در صورت تکمیل شدن پرونده، به حوزه ارزیابی معرفی و گروه‌های ارزیابی حرفه‌ای کار ارزیابی تکمیلی را انجام می‌دهند.

وی زمان تعیین شده برای جذب و استخدام و سازماندهی پذیرفته‌شدگان نهایی در مدارس را اوایل تیرماه اعلام و گفته بود: ابلاغ آن‌ها و سازماندهی معلمان رسمی در مدارس دوره ابتدایی نیز در تیرماه انجام می‌شود تا نیازسنجی دقیق از کمبود نیروی انسانی بدست و به تفکیک استان، منطقه و مدرسه در طول تابستان کمبود‌ها بررسی، جبران و از ابتدای مهر بدون مشکل وارد مدارس شوند.

زمان برگزاری دوره‌های ضمن خدمت این معلمان نیز بلافاصله بعد از تشکیل پرونده استخدامی در اواخر خرداد ماه انجام می‌شود، کار آموزش پذیرفته‌شدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال و دوره آموزشی به صورت فشرده از تابستان آغاز می‌شود و در صورت نیاز در حین خدمت نیز از مهرماه کار آموزش معلمان جدیدالاستخدام، ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری تمدید شد
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • امشب؛ آخرین فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • امشب آخرین فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری