Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@14:47:33 GMT

جمع آوری ۷۳۶ رمز ارز غیر مجاز در استان همدان

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۹۳۴۰

جمع آوری ۷۳۶ رمز ارز غیر مجاز در استان همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،شیرزاد جمشیدی,مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ دستگاه رمزارز از سطح استان جمع‌آوری شد افزود: امسال نیز ۳۶ دستگاه از این دستگاه‌های غیرمجاز جمع‌آوری شده است.

او در ادامه بیان کرد:رمز ارز‌ها از شیوه نامه های رمزگرافیکی و یا کد‌های فوق‌العاده پیچیده برای رمز‌گذاری دیتا‌های حساس و انتقال آن‌ها استفاده می‌کنند تا معاملات امنی را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه‌دهندگان رمز ارز‌ها این شیوه نامه های بهداشتی را بر پایه اصول پیچیده ریاضیات و مهندسی کامپیوتر بنا کرده‌اند که آن‌ها را غیرقابل نفوذ می‌کند.

این پروتکل‌ها همچنین هویت افراد استفاده کننده از رمز ارز‌ها را مخفی نگه می‌دارد و ردیابی و پیدا کردن آن‌ها را برای هر کسی و هر دولتی دشوار می‌کند. برای تولید هر واحد ارز مجازی «بیت کوین» نیاز به مصرف ۷۲ هزار کیلووات برق است، یعنی برای تولید هر واحد از این نوع ارز مجازی، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک، برق استفاده می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، درباره تأثیر رمزارز‌ها در افزایش مصرف برق افزود: با توجه به این‌که رمزارز‌ها در حال محاسبات شبانه‌روزی هستند، مصرف زیادی دارند و هر کدام از آن‌ها می‌توانند تا ۵ برابر یک مشترک خانگی مصرف داشته باشند و این باعث ایجاد زیرساخت‌های قاچاقی و غیرمجاز می‌شود که شرایط را برای ما دشوار می‌کند.

او تأکید کرد: بیشتر رمزارز‌های شناسایی شده از تعرفه‌های مخفف که به آن‌ها یارانه تعلق می‌گیرد، استفاده کرده بودند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود:به محض شناسایی این افراد، همه هزینه‌ها و خسارت‌هایی که به شبکه برق استان وارد شده است، از طریق مراجع قضایی، از انان گرفته می‌شود.

جمشیدی گفت:استخراج ارز‌های مجازی با توجه به پایین بودن نرخ برق در کشورمان و افزایش بیش از حد قیمت آن جذابیت زیادی برای استخراج‌کنندگان دارد؛ به گونه‌ای که در تازه‌ترین گام، استفاده غیرمجاز از برق خانگی هم به فهرست اقدام‌های غیرمجاز افزوده شده و چالشی دیگر برای صنعت برق رقم زده است. 

مصرف بالای برق توسط دستگاه‌های استخراج ارز‌های دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به شمار می رود؛ برای تولید هر واحد ارز مجازی «بیت کوین» نیاز به مصرف ۷۲ هزار کیلووات برق است، یعنی برای تولید هر واحد از این نوع ارز مجازی، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک، برق استفاده می‌شود.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز دیجیتال توزیع نیروی برق برای تولید هر واحد استان همدان برق استان ارز مجازی رمز ارز ارز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: صبح امروز غلظت گرد و غبار در اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به میزان آلاینده‌های پدیده گرد و خاک امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، اظهار کرد: در پی وقوع گرد و غبار در استان خوزستان، طبق آخرین اندازه‌گیری‌ها در ساعت ۸ صبح امروز میزان ذرات ریزگردها در اهواز ۱۲۴۱ میکروگرم بر متر مکعب بوده است.

وی با بیان اینکه میزان مجاز آلاینده‌ها در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است، افزود: بدین ترتیب غلظت گرد و غبار در شهر اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در شهر شوش بیش از چهار برابر حد مجاز بوده و هوا در این دو شهر در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

عسکری بیان کرد: در این مدت غلظت گرد و غبار در شوشتر ۱۶۱ و در شادگان ۱۹۶ بر متر مکعب اندازه‌گیری شده و از حد مجاز بالاتر بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901050

دیگر خبرها

  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • دخترم عکس‌های شرم‌آوری از خود در فضای مجازی گذاشت و آبرویم را بُرد / دیگر نمی‌‌توانم او را تحمل کنم!
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید