Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@13:45:28 GMT

راه اصلی ابتلا به کرونا مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۱۱۴۱

یکی از راه‌های اصلی ابتلا به کرونا استنشاق است و انتقال از طریق سطوح احتمال کمتری دارد.

خبرگزاری میزان - آنا از سی ان ان نوشت: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده (CDC) در جدیدترین به‌روزرسانی خود درباره انتقال ویروس کرونا، بر استنشاق به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین راه‌های ابتلا به این بیماری تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این مرکز تأکید کمتری بر خطر انتقال آن از روی سطوح دارد. تغییرات در وب‌سایت CDC مطابق با تأکید تدریجی این مرکز بر عدم نیاز به تمیز نگه‌داشتن سطوح و بیشتر به سمت این عقیده است که ویروس از طریق هوا پخش می‌شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده در وب‌سایت خود آورده: هنگامی‌که یک فرد آلوده قطرات و ذرات بسیار ریز حاوی ویروس را بیرون می‌دهد، کرونا گسترش می‌یابد. این قطرات و ذرات توسط افراد دیگر قابل‌تنفس است و یا روی چشم، بینی یا دهان آن‌ها قرار می‌گیرد. همچنین در برخی شرایط ممکن است کرونا از طریق سطوحی که افراد لمس می‌کنند منتقل شود. علاوه بر این افرادی که از فرد آلوده فاصله‌ای کمتر از ۱ متر و ۸۰ سانتی‌متر دارند، احتمال آلوده شدنشان زیاد است.

CDC همچنین برای مقابله با ترس در مورد ایمنی استفاده از ماسک، خلاصه علمی خود را در مورد استفاده از ماسک به‌روز کرد. در این تحقیق آمده است: تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از ماسک هیچ اثر منفی بر سلامتی استفاده‌کنندگان ندارد.

بیشتر بخوانید: نحوه ثبت‌نام در سامانه واکسن کرونا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دلیل پلمب بیمارستان محب مهر مشخص شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • چشمه‌ای کیهانی که فضا را با موادی معادل ۵۰ میلیون برابر جرم خورشید آلوده می‌کند
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند