Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرها از ورود واکسن‌های کوپاستور و کووبرکت از دو ماه آینده به چرخه تولید در کشور حکایت دارند. رئیس جمهوری شنبه شب گذشته در دیدار جمعی از مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعدادی از مدیران شرکت‌های فعال در زمینه تولید واکسن کرونا گفت:

 بنا بر گزارش‌های ارائه شده واکسن کوپاستور اواخر اردیبهشت و واکسن برکت در خردادماه آماده بهره‌برداری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران در حالی به توانمندی تولید واکسن کرونا دست یافته که به گفته حسن روحانی در طول پاندمی کرونا و با وجود آنکه ایران جزو نخستین کشورهایی بود که برای تأمین واکسن کرونا از کوواکس درخواست واکسن کرده بود که مانع‌تراشی‌های امریکا منجربه تأخیر در تحویل واکسن به ایران از مجموعه کوواکس شده است. روحانی همچنین دیروز  در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با تأکید بر الزام اجرای سند واکسیناسیون، گفت: طبق برنامه وزارت بهداشت و درمان تا پایان تیرماه ۱۳ میلیون نفر گروه پرخطر در کشور، واکسینه خواهند شد و روند اجرای عملیات واکسیناسیون به نحوی انجام خواهد گرفت که تزریق روزانه واکسن در سایت مربوطه ثبت و به طور منظم افزایش یابد. با وجود این؛ فاز اول واکسیناسیون کرونا و بخشی از واکسیناسیون عمومی فاز دوم برای سالمندان بالای 80 سال در حالی در ایران به نقطه  پایانش نزدیک شده که تاکنون سه میلیون و 200 هزار  دوز واکسن کرونا وارد کشور شده که از این مقدار در مجموع در کشور یک میلیون و ۶۵۵ هزار و ۴۱۱ دوز واکسن تزریق شده است. طبق سند ملی واکسیناسیون، تزریق واکسن کرونا در روزهای آتی با گروه سنی 75 سال ادامه پیدا می‌کند.
 800 هزارنفر در نوبت تزریق  واکسن/ رئیس مدیریت شبکه وزارت بهداشت در این باره به «ایران» می‌گوید: هنوز زمان واکسیناسیون سالمندان 75 سال به طور دقیق مشخص نیست بعد از واردات واکسن زمان واکسیناسیون این گروه رسماً اعلام می‌شود. جعفر صادق تبریزی با بیان اینکه ما منتظر واکسن‌های وارداتی برای گروه سنی 75 سال هستیم، می‌افزاید: جمعیت سالمندان 75 سال در کشور 800 هزار نفر است به محض آنکه اولین محموله واکسن‌های وارداتی به دست وزارت بهداشت برسد، واکسیناسیون این گروه شروع خواهد شد. چنانچه در مسیر واردات موانع و مشکلاتی پیش نیاید، به احتمال بسیار قوی روز جمعه اولین محموله واکسن برای سالمندان 75 سال وارد کشور خواهد شد و سپس بعد از توزیع وارد چرخه واکسیناسیون سالمندان 75 سال خواهیم شد و بتدریج 5 سال به 5 سال سن تزریق را کاهش می‌دهیم و همه اولویت‌ها براساس اعلام رسمی وزارت بهداشت فراخوان می‌شوند.  وی در پاسخ به این سؤال که توزیع و تزریق محموله یک میلیون دوز واکسن چینی که هفته گذشته توسط هلال احمر وارد کشور شده بود تمام شده است، می‌افزاید: امور بین‌الملل وزارت بهداشت همه اقدامات خرید و پرداخت پول واکسن‌ها را انجام می‌دهد و از طریق مبادی‌های مختلف از جمله هلال احمر واکسن‌ها را وارد می‌کند همه یک میلیون دوز واکسن چینی که هفته گذشته وارد شد بین یک میلیون و 200 هزار سالمند بالای 80 سال توزیع و تزریق شد. تبریزی درباره برخی شائبه‌هایی مبنی بر تزریق واکسن سالمندان 75 سال در برخی پایگاه‌های بهداشت هم می‌گوید: پایگاه‌های جامع خدمات سلامت در تهران و کلانشهرها به هیچ وجه اجازه ندارند زیر 80 سال واکسن بزنند.علاوه بر این در فاز دوم واکسیناسیون در کنار گروه سنی و سالمندان قسمت دیگر مربوط به بیماران خاص و مبتلا به سرطان است. البته واکسیناسیون کسانی که مبتلا به سرطان فعال، پیوندی یا دیالیزی هستند بنا به اعلام سخنگوی وزارت بهداشت از اواخر خرداد ماه شروع می‌شود.
تزریق واکسن در خود رو / همچنین دیروز با حضور فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونای کلانشهر تهران، نخستین مرکز واکسیناسیون علیه کرونا در خودرو در بوستان سرخه حصار تهران آغاز به کار کرد.با راه اندازی این مرکز، متقاضیان با خودروهای خود به محل تزریق واکسن، مراجعه می کنند و به نوبت واکسن کرونا به افراد واجد شرایط تزریق می شود.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سالمندان 75 سال وزارت بهداشت واکسن کرونا تزریق واکسن یک میلیون دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر امیرحسام علیرضایی به بهانه روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و همچنین روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده درباره وضعیت بیماری‌هایی از این دست اظهار کرد: ام‌اس، تالاسمی، هموفیلی جزو موارد پرتکرار بیماری‌های خاص به حساب می‌آیند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام‌اس مبتلا هستند. همچنین میزان ابتلا به بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی به ترتیب  ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر و ۱۴ هزار نفر است. سرطان جزو بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و برآوردها حاکی از آن است حدود ۴۰۰ هزار نفر در کشور با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۳۸ هزار و ۹۵۱ بیمار دیالیزی در ۶۸۲ بخش دیالیز تحت درمان قرار دارند. همچنین تعداد تخت و دستگاه‌های دیالیزی موجود در کشور معادل ۹ هزار و ۱۹۹ مورد است. ۵ قلم از لوازم مصرفی دیالیز، تولید داخلی است و ۲نوع دستگاه دیالیز در کشور تولید می‌شود. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره وضعیت دارویی بیماران دیالیزی گفت: داروهای اساسی بیماران دیالیزی به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می‌گیرد. 

بیمه رایگان برای تمام بیماران خاص

علیرضایی با اشاره به وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: تمام بیماران خاص از پوشش بیمه‌ای رایگان برخوردار هستند. اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی برای صندوق بیماری‌های خاص‌ و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۲ درنظر گرفته شده بود اما با توجه به افزایش تعداد بسته‌های خدمتی، این مبلغ به افزایش بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیاز دارد. 

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیح داد: «تدوین بسته‌های جامع تشخیص و درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  با پوشش حمایتی از محل بیمه‌های پایه و صندوق بیماران صعب العلاج»، «افزایش تعداد بیماری‌های تحت پوشش»، «افزایش خدمات در هر بسته حمایتی» و «تشکیل کمیته های مشورتی علمی مرتبط در معاونت درمان» جزو اقدامات وزارت بهداشت در زمینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به حساب می‌آید. 

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش حمایت‌ها از بیماران خاص و صعب‌العلاج

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اقدامات وزارت بهداشت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال جاری گفت:  «افزایش حفاظت مالی»، «کمک به تامین هزینه‌ها از محل اعتبارات بیمه پایه و صندوق بیماران خاص» و «افزایش بیماری‌های تحت پوشش» از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید. 

وضعیت ابتلا به  تالاسمی در کشور

وی با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی است، اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۹ هزار بیمار در سامانه تالاسمی کشور ثبت‌شده‌اند که ۱۵هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد جزو «تالاسمی ماژور» هستند. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جزو بیماران «اینترمدیا» و یک هزار بیمار نیز جزو «سیکل‌سل» و سایر اختلالات هموگلوبینوپاتی هستند. 

علیرضایی درباره مراکز خدمات تخصصی تزریق خون در کشور برای بیماران تالاسمی نیز گفت: ۲۴۰ بخش مرکز خدمات تخصصی تزریق خون در بیمارستان‌های دولتی به بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. خدمات مراکز تخصصی تزریق خون شامل تزریق خون ،  تزریق داروهای ویژه آهن‌زدا و  سایرخدمات روتین می‌شود. همچنین آزمایش‌های تخصصی مانند فریتین، MRI.T۲، توانبخشی و دندانپزشکی در ۳۰ قطب دانشگاهی انجام می‌شود. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره جامعه آماری مبتلایان به بیماری تالاسمی گفت: ۵ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران نسبت به سایر استان‌ها با بیماری تالاسمی بیشتر مواجه هستند. 

چگونگی دسترسی و پوشش بیمه‌ای داروهای تالاسمی

وی درباره دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران تالاسمی گفت: داروهای آهن‌زدای تولید داخل شامل داروهای خوراکی و تزریقی به میزان کافی موجود است. همچنین داروهای برند خارجی بر اساس  مقررات در دسترس بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، قرار می‌گیرد و به میزان ۹۷ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند.  

علیرضایی درباره کیفیت داروهای داخلی در مقایسه با داروهای خارجی گفت: بررسی و تایید کیفیت داروهای تولید داخل توسط ادارات ذی‌ربط در سازمان غذا و دارو انجام می‌شود.

اهمیت غربالگری بیماری تالاسمی در زوج‌ها

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره غربالگری بیماری تالاسمی در کشور گفت: پیش از ازدواج، غربالگری زوج‌ها انجام می‌شود و در صورت ناقل بودن زوج و تمایل به ازدواج، آزمایش ژنتیک والدین و جنین در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه‌ای انجام می‌شود. 

دیگر خبرها

  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد