Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، ضمن تشریح وضعیت شهرستان‌های ۱۰ گانه استان، از خروج دو شهرستان کوهرنگ و خانمیرزا از وضعیت نارنجی و تغییر رنگ این دو شهرستان به زرد و نارنجی شدن سایر شهرستان‌های استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه دو هفته متوالی است که تعداد بیماران بستری ناشی از کرونا در کشور روند کاهش داشته است افزود: در استان این روند از حدود سه هفته قبل با کاهش موارد سرپایی آغاز شد.

بیشتر بخوانید

آمار فوتی‌های کرونا در چهارمحال و بختیاری ۴ رقمی شد

شیرانی اضافه کرد: با توجه به اینکه استان یک هفته زودتر از کشور درگیر موج چهار بیماری شد، با قطعیت می‌توان اعلام کرد قله بیماری را پشت سرگذاشته و وارد فاز نزولی شیوع بیماری شده ایم.

او ادامه داد: باز شدن زاویه منحنی شیوع و کند شدن روند نزولی و دندانه دندانه شدن منحنی شیوع یعنی بروز موارد جدید در برخی از نقاط استان علی رغم روند نزولی در سایر نقاط، از مشکلاتی است که در صورت عدم توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی با آن مواجه خواهیم شد.

شیرانی، بستری زود هنگام، تشکیل تیم‌های ترخیص در بیمارستان ها، راه اندازی بخش‌های سرپایی برای تزریق دارو را از جمله عوامل موثر در کاهش حجم بیماران در مراکز درمانی و جلوگیری از درمان‌های خارج از بیمارستان برشمرد.

او همچنین از خصوصیات بارز موج چهارم بیماری کرونا به گستردگی و افزایش حجم مراجعات سرپایی نسبت به موج‌های قبلی اشاره داشت.

شیرانی با اشاره به انجام بیش از ۱۱۰ هزار نمونه گیری از بیماران سرپایی و بستری مشکوک به کرونا، از مثبت شدن نتایج حدود ۴۰ هزار نمونه طی مدت شیوع بیماری کرونا خبر داد و افزود: همچنان به لحاظ توزیع سنی و جنسیتی درصد ابتلای مردان بیش از زنان و بیشترین مبتلایان مربوط به گروه سنی ۱۷ تا ۴۵ سال بوده است.

او اضافه کرد: درصد فوتی‌های ناشی از کرونا در کشور و استان به ترتیب ۳.۴ و ۲.۳ درصد و درصد بهبودی در استان بیش از درصد کشوری است.

شیرانی در ادامه از تزریق بیش از ۲۰ هزار دز واکسن در استان خبر داد و افزود: درفاز دوم واکسیناسیون تقریباً تمام افراد بالای ۸۰ سال تحت پوشش قرار گرفته و با توجه به آغاز واکسیناسون افراد بالای ۷۵ تا ۸۰ سال، سالمندان بالای ۸۰ سال که تاکنون واکسن را دریافت نکرده اند می‌توانند نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایند.

او همچنین به تحت پوشش قرار گرفتن افراد دارای بیماری زمینه‌ای زیر ۶۰ سال در فاز دوم واکسیناسیون اشاره داشت و گفت: در این فاز تمامی افراد بالای ۶۰ سال واکسن را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست

تحقیقات جدیدی که از سوی مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که کلسترول خوب ممکن است به اندازه کافی برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد مؤثر نباشد.

به گزارش فارس، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکارهای متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صدها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند