Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، زهرا ابراهیمی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان  در نشست مشاوران بانوان فرمانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به لزوم راه‌اندازی کمیته‌های حقوقی در سطح شهرستان‌ها اظهارداشت: با هدف ارائه خدمات معاضدتی و بررسی وضعیت چالش‌های حقوقی طرحی تدوین و علاوه بر شرح و ارائه به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در اختیار چند شهرستان بر اساس شاخص جمعیتی و به صورت پایلوت قرار خواهد گرفت و بزودی در سرتاسر استان راه اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: سند ارتقای وضعیت زنان علاوه بر راهبردی بودن نقشه‌ای منسجم را پیش روی مدیران قرار داده تا بر اساس آن سیاست‌های حوزه زنان و خانواده را تبیین و اجرا کنند و رسالت مشاور بانوان نظارت و افزایش سطح دغدغه‌مندی آنان نسبت به اجرا برنامه‌های عملیاتی ست.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این دفتر نسبت به برگزاری دوره‌های توان‌افزایی جوامع محلی، طرح گفت‌وگوی درون نسلی و دوره‌های آموزش راهکار‌های پیشگیری از وقوع جرم در چندین مرحله در حوزه‌های مختلف اقدامات متعدد را با همکاری فرمانداری‌ها انجام داده است تصریح کرد: مشارکت سمن‌ها و نهاد‌های مدنی در اجرای هر چه بهتر سیاست‌های حوزه زنان به شتاب فرایند توانمندسازی و تاب‌آوری زنان در ایام فاصله گذاری اجتماعی منجر می‌شود.

وی ادامه داد: مشاوران در سال جدید را بر اساس شاخص‌هایی که در نشست مطرح شد با رویکرد توانمندسازی همه جانبه زنان، تدوین و اجرای برنامه‌های عملیاتی بویژه در حوزه‌هایی تبیین قانون جدید حقوق کودک، آخرین وضعیت ستاد پیشگیری وضعیت حقوق کودکان، خانواده و زنان اقدام کنند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنان سرپرست سواد آموزی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است

مجید محبی گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۸۴ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها احتمال بروز سیل با توجه به فعالیت این سامانه بارشی و طغیان رودخانه‌ها وجود خواهد داشت بنابراین از هموطنان تقاضا می‌شود در روز‌های اخیر از توقف و تردد در اطراف رودخانه‌ها و مسیل‌ها بپرهیزند و به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه کرده و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه آن‌ها نشود.

وی تاکید کرد: هشدار احتمال وقوع ‏سیلاب کاملا جدی است و شهروندان باید توجه داشته باشند که هر گونه تردد و اتراق در حاشیه ‏رودخانه و مسیل‌ها خطر آفرین و حتی مرگبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • ناگفته‌های دردناک زنان سیستان و بلوچستان از وضع آب شرب: خیلی بو میده! | فیلم
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • ببینید | ناگفته‌های دردناک و تلخ زنان سیستان و بلوچستان درباره آب؛ آواره‌ایم!