Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی گفت: تلاش برای ثبت ملی خیابان ولیعصر آغاز شد و سعی ما بر این است ثبت جهانی را تعقیب کنیم. قنادی در خیابان ولیعصر وجود دارد که داری قدمت صد ساله است و هر کجای دنیا که باشد این ارزش ها را حفظ می کنند.

به گزارش برنا؛ پیروز حناچی، شهردار تهران در جریان نشست خبری خود که در ساختمان شماره ۲ شورای شهر تهران برگزار شد، گفت: تلاش کردیم مسیر ۳۰ ساله ای که نقدهای بسیاری بر آن داشتیم را اصلاح کنیم‌ و قطار را در ریل دیگری قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: شهر با ۲۵ سرمایه گذار اداره می شد که عارضه های زیادی به دنبال داشت گرچه شهر بدون سرمایه اداره نمی شود اما باید تعادل میان آن ایجاد شود.

حناچی تصریح کرد: مغایر برنامه های کلان تهران حرکت نکردیم. در مدت ۳۰ ماه تلاش کردیم به استانداردهای جهانی نزدیک شویم.

شهردار تهران افزود: پروژه های گل باغ نیایش منطقه ۲، باغ راه حضرت فاطمه، پروژه میدان امیر کبیر، پروژه هفت تیر و... حوزه قلمرو عمومی را هدف قرار داده است. 

او ادامه داد: تلاش برای ثبت ملی خیابان ولیعصر آغاز شد و سعی ما بر این است ثبت جهانی را تعقیب کنیم. قنادی در خیابان ولیعصر وجود دارد که داری قدمت صد ساله است و هر کجای دنیا که باشد این ارزش ها را حفظ می کنند.

حناچی با اشاره به پروژه تسلیحات تاکید کرد: تلاش می کنیم به منطقه ۱۳ اضافه کنیم تا بخشی از شهر باشد.

او گفت: پروژه ولیعصر و پروژه رازی در جنب برج طغرل به افتتاح می رسد و مکانی برای شناسایی ری است.

شهردار تهران بیان کرد: بی انضباطی را در شهر کنترل کردیم همچنین موضوع بلندمرتبه سازی به شدت در حال پیگیری است. سرنوشت شهر را به فروش تراکم گره نزدیم.

او ادامه داد: سهم منابع مالی پایدار را افزایش داده و همچنین رود دره های تهران را مورد توجه قرار دادیم در عین حال برج باغات به پارک های محلی تبدیل شدند.

شهردار تهران افزود: تراز مالی به روز شهرداری تهران ارائه شد در صورتی که در گذشته با سه سال تاخیر صورت می گرفت. این امر سبب افزایش شفافیت شد.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار تهران پیروز حناچی خیابان ولیعصر تراکم فروشی شهر فروشی خیابان ولیعصر شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است