Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز از برنامه‌ریزی برای احداث موزه آثار شهدای البرز در امامزاده محمد(ع) کرج خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سلیمان رستمیان در سومین نشست شورای معاونان  اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران اظهار داشت: رفع مشکلات ایثارگران یکی از محوری‌ترین برنامه‌های بنیاد شهید البرز در سال 1400 است که باید نسبت به آن اتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بازدیدها سبب پیشرفت و حرکت رو به‌ جلو در جهت خدمت‌رسانی به ایثارگران است و سبب می‌شود تا بتوانیم با شناسایی نقاط ضعف و قوت خدمت بهتری به ایثارگران ارائه کنیم تا این مهم در نهایت منجر به تکریم و رضایتمندی ایثارگران می‌شود.

مستند "استراحت بماند" با موضوع تأسیس "کافه شهدا" آماده پخش می‌شودمرثیه شاعران فارسی‌زبان به یاد شهدای دشت کربلای کابل/ درجست‌وجویت ای گل آواره جهانمشهدای جبهه مقاومت شهدای زمینه‌ساز ظهور هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به بهسازی گلزارهای شهدای باقی‌مانده در استان البرز، بیان کرد: 95 درصد از پروژه بهسازی گلزارهای شهدای استان به اتمام رسیده است و موارد باقی‌مانده نیز باید در اسرع وقت به‌ پایان برسد.

رستمیان در ادامه تصریح کرد: در بحث راه‌اندازی موزه آثار فیزیکی شهدا در امام‌زاده محمد (ع) نیز باید هر چه سریع‌تر با تشکیل جلسات و هم‌ فکری و تعامل دیگر دست‌اندرکاران این مجموعه نسبت به راه‌اندازی موزه اقدامات لازم صورت پذیرد. موزه آثار شهدا یکی از ضروریات امروز جامعه برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی افزود: در زمینه حفظ و نگهداری از آثار فیزیکی شهدا باید کاری ارزشمند صورت گیرد تا بتوانیم به بهترین نحو از این آثار نگهداری کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان بر تماس تلفنی مکرر کارکنان بنیاد با ایثارگران تأکید کرد و افزود: تماس‌های تلفنی با ایثارگران باید مداوم انجام گیرد تا ضمن احوال‌پرسی مشکلات ایثارگران را شناسایی و نسبت به رفع اقدامات لازم را انجام دهیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز موزه آثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۹۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام