Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@08:00:58 GMT

حناچی: انتشار فیش حقوقی مدیران شهری به صلاح نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۲۰۷۸

حناچی: انتشار فیش حقوقی مدیران شهری به صلاح نیست

شهردار تهران توضیحاتی درباره فیش حقوقی مدیران شهری، سرانجام پرونده دو شهردار منطقه دستگیرشده، تخلف استخراج رمز ارز و افتتاح پروژه‌های جدید در تهران ارائه داد.

به گزارش مشرق،‌ پیروز حناچی شهردار تهران در نشست خبری ضمن ارائه گزارش در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران اظهار داشت: تلاش کردیم در شهرداری تهران متفاوت عمل کنیم و مسیر ۳۰ ساله را تغییر دهیم قطاری با سرعت در حوزه شهری در حرکت بود که برای تهران عارضه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطار سبب از بین رفتن باغات و بخش‌های تاریخی تهران می‌شد که آن را متوقف کردیم.

وی افزود: شهر قبلا با ۲۵ سرمایه‌گذار اداره می‌شد و این مسأله عارضه سنگین برای دیگران داشت ولی اکنون شرایط برای ساکنان تهران که بیش از ۸.۵ میلیون نفر هستند متفاوت شده و اقدامات زیادی برای این افراد انجام گرفته است.

شهردار تهران در دفاع از عملکرد خود گفت:‌شعار و عمل‌مان را یکی کردیم و سند چشم‌انداز طرح جامع تهران را در نظر گرفتیم در ۳۰ ماه گذشته در حوزه فنی وعمرانی و شهرسازی اقدامات خوبی صورت گرفته و هر چند در برخی از حوزه‌های شهری رنکینگ خوبی نداریم ولی تلاش شده که اصلاحات لازم انجام گیرد البته بخشی از موضوعات حاکمیتی و دولتی است.

دو پروژه شهری جدید افتتاح می‌شود

حناچی ادامه داد: مجموعه خیالستان، گل‌باغ، نیایش، باغ‌راه حضرت فاطمه و بهسازی میدان امام خمینی همچنین پروژه امیرکبیر و میدان هفت‌تیر انجام گرفت و به زودی پروژه ولیعصر جنب پارک دانشجو و پروژه رازی جنب برج طغرل افتتاح می‌شود.

شرط بلندمرتبه سازی در تهران

وی با بیان اینکه بی‌انضباطی‌ها را به ویژه در منطقه ۲۲ کنترل کردیم گفت:‌البته بلندمرتبه‌سازی الزام است و از ابزارهایی است که با طرح‌های مصوب می‌توان آن را تطابق داد. البته بلندمرتبه‌سازی فقط در پهنه‌های شناسایی شده امکان انجام دارد.

سامانه تهران من ۳ میلیون کاربر دارد

شهردار تهران با اشاره به اینکه سامانه تهران من بیش از سه میلیون کاربر دارد گفت:‌شفاف کردن فعالیت‌های تهران به خوبی انجام گرفته و تراز مالی به روز شهرداری تهران نیز اعلام می‌شود.

شهردار تهران درباره اوضاع حمل و نقل عمومی در پایتخت گفت: بیشترین منابع در شهرداری تهران در حوزه حل و نقل عمومی هزینه می‌شود که البته به دلیل شرایط تحریم و کرونا با مشکلاتی مواجه شدیم ولی به طور کلی کار اصلی ما گره‌ای بود که در زمینه قطار ملی باز شد و در مرحله اخذ استانداردهای بین‌المللی هستیم این مسیر اصلی‌مان که با حمایت دولت تعقیب و پیگیری خواهد شد.

 بدهی ۳۰ هزار میلیاردی دولت به شهرداری به دلیل ساخت و سازهای بدون پروانه

وی در پاسخ به پرسشی در مورد آمار بدهی‌های دولت به شهرداری تهران گفت: مطالبات ما از دولت در حوزه‌های مختلف است از جمله مطالبات مربوط به مصوبه صرفه‌جویی سوخت، سوبسیدی که در زمینه حمل و نقل عمومی گرفته می‌شود،‌اوراق مشارکت  و ساخت و سازهای بدون پروانه دستگاه‌های دولتی که همین بخش آخر فقط ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی برای شهرداری داشته است و در واقع ساخت و سازهای بدون پروانه این مقدار بدهی را بر جای گذاشت.

حناچی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد برخی از تخلفات انجام گرفته در منطقه ۳ تهران و اینکه آیا عدالت در برخورد با این تخلفات انجام می‌شود یا خیر گفت: از همه ظرفیت‌های قانونی برای استفاده از این موضوع بهره‌مند می‌شویم حکم قطعی روشنی نیست که استفاده کنیم به هر حال از قبل بی‌نظمی‌های مطلق در شهرداری بود که ما به سمت نظم رفته‌ایم و اطلاع‌رسانی‌های در این زمینه صورت می‌گیرد.

 پروژه‌های ناقص برای مدیران بعدی نمی‌گذاریم

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه گفته می‌شود مدیران شهرداری تهران پروژه‌های ناقصی را در روزهای پایانی مدیریت خود خواهد داشت گفت: اگر پروژه‌ای بی‌کیفیت و ناقص باشد آن را افتتاح نمی‌کنیم و اگر چنین مسأله‌ای اتفاق افتد می‌توانید اعتراض کنید البته ممکن بوده پروژه‌ای مثل پروژه پیاده‌راه حضرت فاطمه (س) که وسعتی حدود ۸ کیلومتر دارد ۴ نقطه عطف در نظر گرفتیم که بخش بخش افتتاح می‌شود و چون مسیر طولانی است ممکن است تا آخر دوره فعالیت شهرداری بخشی از آن باقی بماند. ولی برای مترو چون موضوع ایمنی مطرح است به صورت کامل آن را افتتاح می‌کنیم.

 شورای شهر ترکیبی بهتر از شورای یکدست است

حناچی درباره موضوع انتخابات پیش‌روی شورای شهر گفت: نظر من شورای شهر ترکیبی است چرا که اگر نقطه نظرات یکدست باشد نتایج مؤثری نخواهد داشت در حال حاضر ایده‌ال، حداکثر مشارکت عمومی است میزان مشارکت که بالا باشد کیفیت فضای انتخابات هم افزایش می‌یابد و اینکه میزان مشارکت‌ها کاهش یابد به نفع تهران و آینده شهر نیست و ممکن است کسانی وارد این عرصه شوند که اگر رقابت جدی باشد امکان حضور نداشته باشند.

انتشار فیش مدیران شهرداری به صلاح نیست

وی درباره حقوق و دستمزد مدیران شهری و انتقادهای وارده مبنی بر منتشر شدن فیش حقوقی مدیران در سایت شفافیت گفت: در دستمزد و حقوق یک حقوق ثابت و یک حقوق متغیر داریم که به فعالیت مدیران بستگی دارد اگر مجمع شرکت یا سازمان‌ها به موقع برگزار شود در این زمینه تأثیرگذار است و از آنجایی که منافع شهر مهم است تشویقی برای مدیران در صورت موفقیت‌ها در نظر می‌گیریم که میزان ثابتی نیست انتشار فیش مدیران به صلاح نیست و برخی نمی‌خواهند فیش‌شان منتشر شود چون یا وام گرفته‌اند یا مسائل دیگری مطرح است که رغبت به انتشار آن ندارند البته میزان حقوق پایه را می‌توان مشخص کرد که آن هم عدد مشخصی نیست و مسائل مختلف در آن تأثیرگذار است.

بی اطلاعی حناچی از واگذاری برخی از املاک در دارآباد

شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره ماجرای واگذاری برخی از املاک در منطقه دارآباد تهران به دولت و یک انجمن خیریه گفت: اطلاع دقیقی در این زمینه ندارم اجازه دهید این مسأله را بررسی کنیم و بعد توضیح دهم.

سرانجام پرونده دو شهردار منطقه دستگیر شده

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس در مورد سرانجام پرونده دو شهردار منطقه دستگیر شده اظهار داشت:‌دستگاه‌های نظارتی پیگیر این قضیه هستند ولی حکم صادر نشده و پرونده مفتوح است که امیدوارم برائت حاصل شود.

واکنش حناچی به استخراج رمز ارز در شهرداری

حناچی درباره تخلف استخراج بیت کوین و رمز ارز در مرکز مشاوره شهرداری اظهار داشت: هر جا برق فراوان و فضا باشد امکان بروز این تخلف است از ابتدای دوره ای که من به شهرداری آمدم گزارشات مکرری در این زمینه واصل شده البته باید توجه داشته باشید که وظیفه ما تولید رمز ارز نیست ولی اگر نظارت نباشد ممکن است تخلف بروز یابد که ما برخوردهای لازم را انجام می‌دهیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان کرونا پیروز حناچی شهردار تهران شهردار تهران پاسخ به پرسش شهرداری تهران رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۲۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فاضلی حق پناه عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر قوچان در خصوص مجتمع فرهنگی هنری قوچان اظهار کرد: سال‌های گذشته زمینی با شرایط در اختیار اداره ارشاد قرار گرفت مبنی بر اینکه با رعایت ضوابط فرهنگسرایی ایجاد شود و تا حدی این پروژه پیش رفته است اما در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه‌کاره مانده است.

شهردار قوچان تصریح کرد: شهرداری مطالباتی در خصوص پروانه و زمین دارد و با توجه به اینکه تصرف زمین غیر از موافقت‌نامه صورت گرفته مشکلاتی ایجادشده است که شهرداری اقدامات قانونی را در این زمینه انجام داده است.

وی با اشاره به پیشنهاد فرماندار قوچان مبنی بر تغییر دستگاهی برای این پروژه در جهت تسریع در تکمیل آن، افزود: با توجه به رقم بالای اعلامی برای تکمیل پروژه مجتمع فرهنگی هنری قوچان از توان شهرداری خارج بوده و نیازمند اعتبارات دولتی است.

فاضلی حق پناه ادامه داد: طی آخرین اخبار شفاهی سازمان برنامه‌وبودجه با تغییر دستگاه در این پروژه مخالفت داشته اما هنوز نامه‌ای رسمی در این زمینه دریافت نشده است.

شهردار قوچان میزان مطالبات شهرداری در زمینه زمین، پروانه، تغییر کاربری و … در پروژه مجتمع فرهنگی هنری حدود ۳۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: این پروژه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های فرهنگی به شمار می‌آید که شاید امروز برای تکمیل آن به ۱۴۰ میلیارد تومان نیاز باشد.

وی بابیان اینکه قوانین در حوزه تکدی گری و زباله گردی شفاف بوده و این معضل تنها به این شهر اختصاص ندارد گفت: بر اساس قانون در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر باید مجتمع اردوگاهی برای متکدیان ایجاد شود و در شهرهای بالای ۲۵۰ هزار نفر نیز با دستور دادستانی باید این موضوع اجرایی شود اما قوچان شامل هیچ‌کدام از این دو قانون نشده اما آمادگی جمع‌آوری و تحویل آن‌ها به بهزیستی در شهرداری قوچان وجود دارد.

فاضلی حق پناه با اشاره به این مطلب که جمع‌آوری متکدیان تنها وظیفه شهرداری نبوده و دیگر نهادها نیز باید پای‌کار آمده تا به‌صورت کامل معضلاتی همچون زباله گردی و تکدی گری در این شهر حل شود، تصریح کرد: شهرداری مکاتباتی در این زمینه با بهزیستی انجام داده و تاکنون پاسخ روشنی دریافت نکرده است و باید کارگروه مرتبط در فرمانداری محکم‌تر نسبت به این موضوع ورود پیدا کند.

شهردار قوچان با یادآوری اینکه در خصوص کمپ ماده ۱۶ و جمع‌آوری معتادان متجاهر بر اساس متن صریح قانون هیچ وظیفه‌ای متوجه شهرداری نیست و تمام وظایف بر عهده بهزیستی خواهد بود، افزود: با توجه به دستور استاندار مبنی بر کمک مالی توسط شهرداری‌ها به این کمپ و بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر قوچان ماهیانه ۳ میلیون تومان به کمپ قوچان کمک می‌شد که در حال حاضر به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیداکرده است و حتی در پایان سال گذشته نیز ۵۰ میلیون تومان دیگر پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به تقاضا مبنی برافزایش کمک شهرداری به کمپ ماده ۱۶ بیان کرد: شهرداری‌ها به‌عنوان نهاد خودگردان تمامی هزینه‌ها را از اعتبارات داخلی خود پرداخت می‌کنند اما بهزیستی می‌تواند با اعتبارات دولتی هزینه کرد داشته باشد.

فاضلی حق پناه بابیان اینکه در زمینه ایجاد معدن زباله ۵ فراخوان در سطح استانی زده و حتی با ۴ شرکت مطرح حوزه بازیافت مذاکره شده است، گفت: به دلیل عدم توجیه اقتصادی هیچ‌کدام از این شرکت‌ها ورود پیدا نکردند و حتی سازمان همیاری‌ها نیز تمایلی نسبت این موضوع نشان نداده است اما نشستی با سازمان میادین شهرداری مشهد انجام‌شده که امیدواریم منتج به نتایج خوبی شود.

شهردار قوچان با تأکید بر اینکه در قوچان حاشیه‌نشینی به معنای عام آن در کلان‌شهرها وجود نداشته و بافت فرسوده این شهر برخلاف بقیه شهرها در مرکز و گران‌ترین قسمت است، بیان کرد: علت اینکه بازآفرینی شهری در بافت مرکزی شهر قوچان اتفاق می‌افتد در همین موضوع است که باید در حال حاضر مبلغ هنگفتی را برای عقب‌نشینی‌های مرکز شهر هزینه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بعضاً راه و شهرسازی و استانداری خواستار الحاق برخی از روستاهای متصل به قوچان به محدوده شهری شده‌اند، افزود: شورای شهر و شهرداری با این کار مخالفت داشته‌اند زیرا افزودن این روستاها موجب ایجاد بار مالی برای شهرداری خواهد شد.

فاضلی حق پناه با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته ۲ مرحله نهضت آسفالت اجرایی شده است، یادآور شد: طی این مدت ۱۸۷ هزار و ۷۰۱ مترمربع آسفالت در معابر اصلی و فرعی این شهر انجام‌شده است که این موضوع در ۸ سال قبل آن ۱۴۷ هزار و ۷۵۷ مترمربع بوده است.

شهردار قوچان ادامه داد: اشکالاتی در آسفالت مسکن مهر وجود دارد که راه و شهرسازی باید به‌عنوان متولی زیرسازی آن منطقه را انجام دهد تا بتوانیم به تعهدات آسفالت آنجا عمل کنیم.

کد خبر 6091449

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز