Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهره طهماسبی روز دوشنبه در نشست خبری مجازی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: تمام قصه‌ها و اسطوره‌های دینی کارکردهای عملیاتی برای زندگی انسان به تصویر کشیده‌اند، بنابراین قصه ابزاری فرهنگی برای رسیدن به دستاوردهای معنوی و مادی انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از راه‌های انتقال ارزش‌ها و بایدها و نبایدها، قصه و قصه‌گویی است که به دو شکل معطوف به گذشته، که دربرگیرنده تاریخ و اتفاقات نوشته شده توسط گذشتگان است و نیز رویارویی انسان با رویاهایی برای آینده تجلی پیدا می‌کند که در هر دو صورت برای جامعه و خصوصاً برای کودکان می‌تواند مفید واقع شود.  

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی گفت: بسیاری از باورها و ارزش‌ها در خانواده در کنار بزرگترها می‌تواند از طریق قصه به نسل بعد منتقل شود.

طهماسبی افزود: آنچه مسلم است کودک و نوجوان پند و اندرز را نمی‌پذیرد اما وقتی مفاهیم ارزشمند در قالب قصه بیان می‌شود بر این گروه سنی بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ۳۱.۵ درصد جمعیت کشور را کودکان و نوجوان زیر۱۸ سال تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: باید در اختصاص بودجه دستگاهها نیز این درصد لحاظ شود و برای ارتقای فرهنگ و آموزش این جمعیت پیش‌بینی لازم صورت گیرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت قصه و کارکرد آن در بسیاری از هنرها، گفت: ما از قصه در تولید فیلم، نمایش، تئاتر، متون ادبی، آواها و موسیقی‌های مقامی و غیره استفاده می‌کنیم و در همه این موارد استفاده از یک قصه خوب می‌تواند تاثیر بیشتری بر مخاطب بگذارد و لذت درک آن را بر جان مخاطب بنشاند.

ابراهیم زره ساز افزود: از سوی دیگر نگاه آینده‌نگر به کارکردهای فرهنگی و توسعه فرهنگی نیز از قبل قصه‌گویی معنا پیدا می‌کند و اتفاقات خوبی به واسطه این جریان در مباحث اجتماعی می‌افتد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با اشاره به برگزاری بیست و سومین دوره جشنواره بین المللی قصه‌گویی گفت: علاقه مندان و هنرمندان در ۲ بخش ملی و بین‌المللی می توانند آثار خود را تا ۱۵ خردادماه امسال به سایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسال کنند.

وی به بیان هدف کلی جشنواره قصه‌گویی پرداخت و افزود: توسعه و ترویج فرهنگ قصه‌گویی در جامعه با شعار "آینده ساختنی است"، هدف اصلی جشنواره قصه‌گویی کانون است که در کنار آن به هدف‌های فرعی چون ایجاد زمینه برای ارتقای دانش نظری و تبادل تجربیات مفید میان قصه‌گویان ایرانی و خارجی و کارشناسان این حوزه، احیای سنت قصه‌گویی با حضور اقشار مختلف جامعه در این رویداد، برنامه‌ریزی و تبیین روش‌های نوین ارائه این هنر، مشارکت مردم و ترویج قصه‌گویی به عنوان ابزاری ارتباطی و مهم در جامعه می‌توان اشاره کرد.

 زره ساز با اشاره به تهیه سند چشم انداز پنج ساله قصه‌گویی استان خراسان‌ رضوی افزود: با کمک همکاران و کارشناسان استان این سند چشم انداز تهیه و تدوین شده است که در آن احیای قصه‌ها و عروسک‌های بومی و فولکلور بر اساس معیارها و نیز بازیابی هویت تاریخی و دینی و انقلابی به عنوان معیار قصه‌گویی به صورت آموزش و تولید بنا دارد در مدت پنج سال به اهداف خود در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی بپردازد.

برچسب‌ها مشهد کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان جشنواره بین المللی قصه گویی جشنواره قصه گویی وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان جشنواره بین المللی قصه گویی مشهد کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان جشنواره بین المللی قصه گویی جشنواره قصه گویی وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بین المللی قصه گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی شامگاه پنج شنبه در نشست خبری دومین جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی موسوم به رینوفست، گفت: آموزش و پرورش همواره بر ترویج نوآوری و فناوری میان دانش‌آموزان که آینده‌سازان کوچک کشور هستند، تاکید داشته و اقدامات مؤثری را انجام داده که یکی از این اقدامات، اعلام حمایت از برگزاری رویداد رینوفست است.

وی از استقبال ۷۴۵۰ دانش‌آموز از رویداد فناوری و نوآوری رینوفست در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به پایه‌گذاری این رویداد طی سال گذشته، امسال آموزش و پرورش تلاش می‌نماید ظرفیت را برای جامعه ۷۳۳ هزاری دانش‌آموزی استان و جامعه بزرگ دانش‌آموزی کشور مهیا نماید. این رویداد با اهداف آموزش و پرورش هم راستا بوده و گامی بنیادین در راستای تحقیق اهداف عالیه نظام آموزشی است.

وی با تبیین اهمیت فناوری و نوآوری در نظام آموزشی، خاطرنشان کرد: برای تقویت و داشتن برنامه بلند مدت فناورانه در حوزه آموزش عمومی باید از همان مقطع ابتدایی شروع کرده و در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به رویکرد تحولی آموزش و پرورش، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه دستگاه تعلیم و تربیت بر نوآوری کارآفرینی و خلاقیت نیز در کنار سایر ویژگی‌های یادگیری تاکید شده است و ما تلاش داریم تا این بستر را خارج از کلاس درس و آموزش رسمی و در بستر فوق برنامه ایجاد نمائیم و برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی و ایجاد مدارس خلاق نیز در همین راستا انجام می‌شود.

سعادتی با اشاره به آثار علمی و تربیتی و آموزشی برپایی رویدادهای فناوری و نوآوری، بیان کرد: ما به رینوفست توجه ویژه‌ای داریم و خود را موظف می‌دانیم تا از طرح‌های فناورانه دانش‌آموزان حمایت کنیم، چرا که امیدواریم روزی برسد که این جشنواره به رویدادی بین‌المللی تبدیل شود تا با استفاده از این فرصت ضمن تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف را نیز شناسایی کرده و جهت برطرف کردن آنها برنامه‌ریزی کنیم. شهر تبریز نیز با توجه به ظرفیت‌ها و سابقه خود این قابلیت را دارد که میزبان رویدادهای ملی و بین‌المللی شود.

مدیر کل دستگاه تعلیم و تربیت استان هدف عمده از برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش آموزی را پرورش خلاقیت و ایده‌های دانش‌آموزان دانست و گفت: ارائه این طرح‌ها توسط دانش‌آموزان و بازدید تعدادی دیگر از نمایشگاه رینوفست، ممکن است اثرات آموزشی بلند مدت داشته و آینده فناوری کشور را تضمین کنند.

این مقام مسئول با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در پژوه پژوهش سراهای مدارس نواحی و مناطق متعدد استان، اظهار کرد: پس از برگزاری جشنواره رینوفست در سال گذشته شاهد فعال شدن تعدادی از پژوهش‌سراهای غیر فعال در استانمان بودیم. همچنین تعداد طرح‌های ارائه شده توسط برخی از مناطق کم برخورد برخوردار استان مانند منطقه نظر کهریزی چشمگیر بود و این اتفاق، رویدادی امیدبخش برای دادن انگیزه و ایجاد خلاقیت در بین دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در سال گذشته به تمامی دان آموزان شرکت کننده در این رویداد گواهی شرکت در دوره و به نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهدا شد و امسال نیز برنامه‌های متفاوتی اجرا خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به تمامی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: جهت افزایش مشارکت دانش آموزان در رویداد فناوری و نوآوری رینوفست و تبیین اهمیت موضوع، نیازمند همکاری رسانه‌ها هستیم.

رضا کریملو، مدیرعامل سازمان ربع رشیدی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه رویداد رینوفست نخستین بار طی سال گذشته با انجام تغییر تغییرات صورت گرفته در رینوتکس ۲۰۲۳ به صورت جامع‌تر در بخش نمایشگاهی جشنواره و رویدادهای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: این اقدام مورد توجه و استقبال معاونت علمی فناوری و ریاست جمهوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و زون تخصصی و جداگانه‌ای برای دانش آموزان تحت عنوان رینوفست و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: امسال این رویداد در سه مرحله و به صورت سلسله رویدادی برگزار می‌شود و جامعه مخاطبان این رویداد دانش‌آموزان معلمان مربیان و مؤسسات آموزشی می‌باشند، این بستر برای مؤسسات آموزشی نیز فراهم شده است تا توانمندی و دستاوردهای خود را در حوزه نوآوری و فناوری نمایش دهند.

وی با بیان اینکه زمان احتمالی برگزاری رینوفست ۲۰۲۴ مهرماه خواهد بود، اظهار کرد: امسال، خدمات و امتیازات ویژه‌تری برای دانش‌آموزان و مؤسسات آموزشی جهت تقویت حضور خروجی محور بودن رویداد در نظر گرفته شده و بخش تخصصی نیز اضافه شده است.

مدیرعامل سازمان ربع رشیدی با بیان اینکه به دنبال کیفی‌سازی رویداد جشنواره علمی فناوری دانش‌آموزی رینوفست هستیم، خاطرنشان کرد: هدف اصلی در این رویداد، ترویج و تقویت روحیه فناورانه در بین دانش‌آموزان و اولویت یافتن فناوری و نوآوری است، ایده‌هایی که شاید در آینده تبدیل به محصول شوند که در این راستا ریل‌گذاری متفاوتی نسبت به سال گذشته انجام شده است‌.

وی در بخش پایانی سخنانش با ابراز امیدواری نسبت به تداوم مسیر فناوری و نوآوری دانش‌آموزی، بیان کرد: امید است رینوفست ۲۰۲۳ فتح بابی برای تداوم این مسیر باشد، سال گذشته شاهد ثبت‌نام در بیش از ۷۰۰۰ فیلد در بخش‌های مختلف نمایشگاهی، مسابقات و سایر بخش‌ها بودیم و حدود ۱۵۰۰ دانش آموز در این رویداد شرکت کردند.

کد خبر 6088815

دیگر خبرها

  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود