Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه هیل در گزارشی اعلام کرد سران حزب دموکرات آمریکا از جو بایدن، رئیس جمهور این کشور خواسته اند تا با پیوستن دوباره به توافق هسته ای، تحریم‌های بدخواهانه ایران را بردارد.

بر اساس این گزارش، ده‌ها تن از حزب دموکرات در سرتاسر آمریکا در حال درخواست این مسأله از جو بایدن هستند که وی از پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای ایران حمایت قوی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۳ تن از رهبران حزب دموکرات و اعضای کمیته ملی حزب دموکرات از اقدام دولت آمریکا برای ورود به مذاکرات غیر مستقیم با ایران به منظور احیای برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام»» تقدیر کردند و از بایدن خواستند تا تحریم‌های بدخواهانه‌ای را که از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا وضع شده بود را بردارد.

در این نامه که نسخه‌ای از آن پیش از انتشار به دست نشریه هیل رسیده، آمده است: برداشتن تحریم‌های بدخواهانه ترامپ که وی به شکلی آشکارا بر ایران اعمال کرد، به منظور بازگشت به برجام که در حال نزدیکی به امری غیر ممکن است، نباید به عنوان امتیازی به ایران محسوب شود؛ بلکه باید به عنوان تلاشی برای بازگرداندن اعتبار آمریکا و افزایش ایمنی کشور تلقی شود.

در این نامه همچنین آمده است: ما از شما می‌خواهیم تا تسلیم فشارهای هواداران رویکرد شکست خورده ترامپ در برابر ایران نشوید. ما اثر واقعی آن سیاست را دیده ایم؛ چیزی که سبب به وجود آمدن برنامه هسته‌ای بزرگتر ایران و خطر بیشتر جنگ با ایران شد.
به نوشته نشریه هیل، این نامه از سوی «مؤسسه کشورداری مسئولانه کویینسی» که یک اندیشکده ضد سیاست مداخله گری آمریکاست، تنظیم شده است. در میان امضا کنندگان برجسته این نامه، نام «باربارا لی» نماینده کالیفرنیا، «کیت الیسیون» دادستان کل مینه سوتا، «نینا ترنر» نامزد دموکرات کنگره آمریکا به چشم می‌خورد.

یاسمین طائب، فعال سیاسی حزب دموکرات آمریکا و از تنظیم کنندگان این نامه برای مؤسسه کوئینسی در این ارتباط گفت: پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای ایران و برداشتن تحریم‌های بدخواهانه ترامپ نه تنها از سوی بدنه دموکرات‌ها حمایت می‌شود، بلکه از سوی رهبران حزب دموکرات در سرتاسر کشور نیز مورد حمایت است.

او در ادامه افزود: رئیس جمهور بایدن متعهد شده تا مسیر جدیدی را ترسیم کند و خواهان سیاست خارجی شده است که برای همیشه به جنگ‌ها پایان داده و بر بحران داخلی به شکلی سریع متمرکز است و این امر، با پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ و مخالفت با رویکرد شکست خورده ترامپ در خصوص ایران آغاز می‌شود.

گفتنی است پیشتر نیز رسانه‌های خبری اعلام کرده بودند جوزپ بورل، دیپلمات ارشد و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی گفته بود مذاکرات هسته‌ای در وین بین ایران و قدرت‌های جهانی در حال ورود به مرحله‌ای حساس است و هفته‌های آتی به منظور حفظ توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ هفته‌هایی حساس است.

مقامات آمریکایی هفته گذشته برای چهارمین دور مذاکرات غیر مستقیم با ایران در خصوص اینکه چگونه اجرای توافق هسته‌ای از سر گرفته شود، به وین بازگشتند.

کد خبر 600243 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام جوزف بایدن حزب دموکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم

به گزارش همشهری آنلاین، هیل در این باره می‌نویسد: دن نیدس، افسر نیروی دریایی آمریکا، مقاله‌ای برای مجله هیل نوشته که ناامیدی و خشم سیاستمداران جنگ‌طلب و افسران اطلاعاتی واشنگتن و اسرائیل را برجسته می‌کند. او یادآوری می‌کند: «تقریباً هر رئیس‌جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر تلاش کرده که ایران را از طریق تحریم‌های اقتصادی کنترل کند، اما همه آنها شکست خورده‌اند. سوریه، لبنان و یمن به کشورهای مشتری تبدیل شده‌اند و تهران، نفوذ زیادی در عراق دارد. شبکه تروریستی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند هر نقطه از خاورمیانه را هدف قرار دهد».

دن ادامه داد: ایران تجارت جهانی را نه تنها در خلیج‌ فارس، بلکه در دریای سرخ که نزدیک به هزار مایل از مرزهایش دورتر است، مختل می‌کند. صنعت تسلیحات ایران، آن‌قدر پیشرفته است که ممکن است به زودی بیشتر از روسیه، ابرقدرت سابق، سلاح صادر کند. و خود روسیه هم‌اکنون برای جنگ در اوکراین، به ایران وابسته است.

دن می‌نویسد: بایدن و اروپا دوباره درباره دور جدیدی از تحریم‌ها صحبت می‌کنند. این تحریم‌ها موفقیت‌آمیزتر از تحریم‌های بی‌سابقه اعمال‌شده علیه روسیه در پایان دادن به تهاجم این کشور به اوکراین نخواهد بود. چین بیشتر به نفت ارزان ایران علاقه دارد تا جلوگیری از تجاوز ایران در منطقه. تغییرات سیاسی جهانی، تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کرده است. اگرچه اسرائیل و آمریکا به طور دوره‌ای عوامل و رهبران سپاه را هدف قرار می‌دهند (ترور می‌کنند)، اما این حملات باید آن‌قدر برای آنها مرگبار باشد که از ترک ایران بترسند. مهم‌تر از همه، ظرفیت هسته‌ای ایران باید از بین برود. زیرساخت‌های هسته‌ای آن‌ها باید به سرعت از طریق هر ترکیبی از اقدامات نظامی پنهان و آشکار که لازم است، نابود شود. قابلیت موشک بالستیک و پهپاد آنها نیز باید هدف قرار گیرد و نیروی دریایی آنها غرق شود.

دن مقاله خود را با تکرار لفاظی‌های قدیمی به پایان می‌رساند: دفاع از جنگ سخت است، اما اگر بایدن در مورد ثبات منطقه جدی باشد، قاطعانه برای از بین بردن توانایی ایران اقدام خواهد کرد. اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم، ممکن است به زودی به نقطه‌ای برسیم که دیگر گزینه‌ای نداشته باشیم. موقع عمل امروز است.

کد خبر 846830 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه

دیگر خبرها

  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟