Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-۴۴ عنوان حزب ثبت شده و فعال در این استان وجود دارد که تا کنون از این شمار چهار شعبه استانی داریم و این یعنی ۴۰ حزب یا اقدامی نکردند و یا اقداماتشان منجر به نتیجه نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سمنان ، احزاب از مؤلفه‌های اساسی توسعه سیاسی هستند که با کارکردهای خود به حفظ و تثبیت نظام سـیاسی کـمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تدوین سیاست‌های عمومی، شکل دادن به افکار عمومی، افزایش آگاهی مردم، انتقاد از حکومت، رقابت سالم سیاسی و حاضر کردن مردم، در صحنه و بالا بردن درک مندی آن‌ها، کم کردن خطر استبداد قوه مجریه، تقویت جامعه مدنی با بزرگ کردن نهادهای ما بین مردم و حکومت، نزدیک کردن افکار به همدیگر، تسهیل حکومت پارلمانی و تضمین دموکراسی از مهم‌ترین کارکردهای احزاب است؛ به همین دلیل نقش احزاب در مشارکت سیاسی بسیار حائز اهمیت است.

احزاب حلقه واصل بین جامعه و حکومت هستند که مطالبات مردم را دسته‌بندی می‌کنند و به حکمرانان آن جامعه می‌دهند، و کشور ما هم استثنا نیست و در این راستا گام‌هایی را از بدو شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی برداشته است.

در این بیش از 40 سالی که از پیروزی نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد فراز و نشیب‌های بسیاری داشتیم، قوانین چندبار اصلاح شد و هم‌اکنون شرایط برای فعالیت حزبی تا حدودی هموار است.

احزاب در برگزاری انتخابات پرشور و حداکثری نقش دارند

حبیب‌الله خجسته‌پور، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اظهار داشت: کار حزبی کردن نوعی عبادت است و این عبادت همان خدمت کردن به مردم است.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در فعالیت حزبی به معنای عام در کشور بیان کرد: این چالش‌ها ریشه در تاریخ تحولات اجتماعی ایران دارد.

 معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به وجود بیش از 800 عنوان حزبی در کشور تا قبل از اعمال قانون جدید بیان کرد: پس از تثبیت قانون جدید مقرر شد احزاب خود را با قانون جدید تطبیق دهند و در حال حاضر بیش از 100 عنوان حزبی در کشور داریم.

خجسته‌پور وجود این تعداد عنوان حزبی در کشور را نشانه پویایی احزاب دانست و افزود: در یک مقایسه اجمالی از حیث فعالیت حزبی ایران با دیگر کشورها به این نتیجه می‌رسیم که هنوز سیستم حزبی در کشورمان نهادینه نشده است.

وی با اشاره به کارکردهای مختلف احزاب گفت: مشارکت در کسب قدرت در سطح نظام و جامعه موجود و مشارکت جدی در انتخابات و جامعه پذیرکردن اعضای یک حزب از مهم‌ترین کارکردهای احزاب محسوب می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به ارتباط بین تنگاتنگ بین احزاب و انتخابات در همه کشورها گفت: احزاب نقش بسزایی در برگزاری یک انتخابات پرشور و مشارکت حداکثری دارند.

خجسته‌پور با اشاره به اینکه در آستانه 2 انتخابات در کشور به‌صورت هم‌زمان هستیم گفت: هم‌زمانی دو انتخابات فرصتی خوبی برای گره زدن مسائل محلی به مسائل ملی است

وی با اشاره به اینکه کمتر از 40 روز دیگر به زمان برگزاری انتخابات بیشتر نمانده است تأکید کرد: از ظرفیت‌های ملی برای توسعه محلی بهره گرفت.

رئیس جمهوری ارمنستان حکم برگزاری انتخابات پارلمانی را امضاء کردوزیر کشور دستور شروع انتخابات ریاست‌جمهوری را صادر کرد59میلیون نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری هستند/ اعلام شرایط ثبت‌نام نامزدها

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اظهار داشت: ما به دنبال برگزاری انتخاباتی با چهار ویژگی سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت هستیم و در هر چهار مؤلفه احزاب می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند.

خجسته‌پور خطاب به فعالان سیاسی استان گفت: در راستای ایجاد شعبات استانی اقدام کنند.

احزاب، مردم، نظام جمهوری اسلامی و در رأس آن ولی‌فقیه موافق مشارکت حداکثری هستند و کسانی که به هر نحوه، شیوه و کار کارکردی به دنبال کم کردن مشارکت هستند؛ شک نکنند که در مسیر نظام جمهوری اسلامی و مسیر رهبری حرکت نمی‌کنند و هر اقدامی که صورت گیرد و باعث کاهش مشارکت مردم در انتخابات شود؛ قطعاً در راستای اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی نیست.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان نظام جمهوری اسلامی حزبی در کشور خجسته پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل مازندران برای برگزاری دور دوم انتخابات نمایندگی مجلس در قائمشهر
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند