Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد فرمان اجرای امام (ره) گفت: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مراسم رونمایی از اولین واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد فرمان اجرای امام (ره) امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ابتدای این مراسم با تبریک عید فطر گفت: اینکه چگونه یک مکانی در ظرف ۵ ماه به بزرگترین سایت تولید واکسن تبدیل می‌شود ناگفته‌های زیادی دارد.

او افزود: آغاز تولید واکسن از بعد مسائل مالی و رسیدن به قدرت نبوده است. در وزارت بهداشت هم شاهد فعالیت‌های ما بودند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تست سریع را دو تا سه هفته از طریق دانشمندان ستاد تولید و انجام شد. در ستاد اجرایی فرمان امام هر داروی که بر کرونا موثر بود تولید شد. برای مثال رمدسیویر یکی از نایاب‌ترین و گران‌ترین دارو‌ها بود، اما با تولید داخلی به وفور تولید شده و در اختیار بیماران با قیمت اندک قرار گرفت.

واکسیناسیون در گروه‌های زیر ۸۰ سال هنوز آغاز نشده است!
مخبر افزود: تولید واکسن از ویروس کشته در خط یک به بهره برداری رسیده است. اما بعد از نتیجه تست سوم آماده تحویل این واکسن هستیم. البته ستاد در زمینه واکسن‌های متعددی فعالیت کرده و بسیاری از این واکسن‌ها در مرحله تست انسانی هستند.

او ادامه داد: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تولید واکسن افتخار بزرگی است در کل دنیا ۵ کشور تولید واکسن دارد و تعادل بین تولید و توزیع واکسن در دنیا وجود ندادند.

مخبر گفت:هم اکنون تولید انبوه زا آغاز کرده ایم و تا پایان ماه یک میلیون دوز دارو را تحویل می‌دهیم و در خرداد تا چهار میلیون و در تیر ۱۰ میلیون و مرداد ۲۰ میلیون و شهریور ۲۰ تا ۳۰ میلیون دوز تولید و تحویل داده می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این نگرانی درباره عدم استفاده این حجم از تولید وجود دارد، اما سازمان غذا و دارو خواستار امکان ایجاد صادرات به منطقه را دارد.

مخبر گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده این واکسن کمترین عوارض را دارد و بیشترین اثربخشی را داره است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرونا واکسن ایرانی کرونا رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام مرحله تست تولید واکسن تست انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، رسانه‌های آلمانی اعلام کردند که دولت اوکراین جدیداً درخواست تحویل بیش از ۸۰۰ پهپاد شناسایی «وکتور» از آلمان شده است.

به نوشته اشپیگل هفته پیش رییس شرکت سازنده این پهپاد به همراه رییس و معاون امور اقتصادی به کی‌یف سفر کردند و در جریان این دیدار مقامات اوکراینی تمایل خود را برای پهپادهای شناساسی وکتور اعلام کردند و در خواست خود را به وزارت دفاع آلمان ارائه دادند.

پیش از این اعلام شده بود که شرکت سازنده این پهپاد یک کارخانه تولید پهپاد و مرکز توسعه را در اوکراین تأسیس کرده است. گفته می‌شود این شرکت قصد دارد در دو سال آیندده شش میلیون یورو در زمنیه تأسیسات تولید این پهپاد در اوکراین سرمایه‌گذاری کند.

این شرکت آلمانی از می ۲۰۲۲ پهپادهای وکتور را در اختیار ارتش اوکراین قرار می‌دهد. تاکنون بیش از ۲۱۰ پهپاد از این پهپادها تحویل ارتش اوکراین داده شده که یک‌سوم آنها منهدم شدند. قرار است تا پایان سال میلادی بیش از ۵۰۰ پهپاد دیگر از این نوع به اوکراین تحویل داده شود.

به گفته این شرکت، افزایش ظرفیت تولید باعث افزایش تعداد ساخت پهپادها تا ۱۰۰۰ پهپاد در سال می شود. بر اساس گزارش روزنامه اقتصادی پراودا اوکراین، پهپاد وکتور می تواند به صورت عمودی بلند شود و فرود بیاید و دارای یک موتو کم‌صداست.

شرکت سازنده این پهپاد( Quantum Systems) در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در مونیخ آلمان قرار دارد. دفاتری در آمریکا، استرالیا و اوکراین هم دارد.

کد خبر 6090860

دیگر خبرها

  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد