Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: در دوران کرونا در تهران، میزان زباله های شهری از 2500 تن به 7000 تن در روز رسیده است و زباله های بیمارستانی نیز از 60 تن به 100 تن رسیده است و سازمان پسماند تعداد دفعات جمع آوری زباله را به دو مرتبه در روز افزایش داده است.
به گزارش خبرنگار شهر، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در دوره پنجم مدیریت شهری در راستای کاهش تناژ پسماند و به حداقل رساندن ورودی به مجتمع آرادکوه و دفن با اجرای طرح کاهش پسماند (کاپ) میزان پسماند را از 7500 تن به 5100 تن در روز رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین در زمینه مدیریت پسماند حجیم با مدیریت اختصاصی تایرهای فرسوده روزانه بالغ بر 300 حلقه لاستیک را در مبدا جمع آوری و بیش از 200 تن تایر را در روز از مجتمع آرادکوه خارج کرده است.
با مدیریت اختصاصی شیشه ماهیانه 300 تن شیشه در مبدا جمع آوری شده و با مدیریت اختصاصی چوب و سرشاخه، پذیرش زایدات در مجتمع آرادکوه و تمرکز در محدوده منطقه 18 انجام شده است.
در زمینه مدیریت پسماندهای ساختمانی و عمرانی، سازمان پسماند احداث و توسعه کارخانجات و عملیات بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی با ظرفیت 10 هزار تن در روز و رسیدن به 14 هزار تن تا پایان سال 1400 را در دستور کار قرار داده است.
نوسازی 40 دستگاه خودروی جمع آوری به بهبود وضع جمع آوری پسماند بیمارستانی کمک کرده است. با بهبود کیفیت و کمیت کمپوست تولیدی، 24 هزار تن کمپوست در سال 1399 به فروش رسیده است و همچنین 185 هزار تن کمپوست دانه درشت از پسماندهای آلی تولید شده است.
طراحی و ساخت ایستگاه های MRF (ایستگاه های بازیابی مواد) در 4 پهنه تهران، جمع آوری ویژه پسماندهای الکترونیک با جداسازی حداکثری اینگونه پسماندها جهت بازیافت با اجرای پروژه الکتروکاپ از دیگر اقدامات است.
در این راستا 28 غرفه اختصاصی در سطح مناطق 22 گانه و جمع آوری 2 تن در ماه انجام شده است.

مقایسه داده های پسماند از سال 1390 تا 1399 نشان می دهد که تولید پسماند خانگی شهر تهران 8927 تن در روز بوده است که این رقم در سال 1399 به 6409 تن در روز رسیده است.
در سال 1390 دفن پسماند شهر تهران 3562 تن در روز بوده است که این عدد در سال 1399 به 1646 تن در روز رسیده و دفع پسماندهای حجیم تهران که در سال 90، 1198 تن در روز بوده است در سال 99 به 234 تن در روز رسیده است.
در مورد روند تولید کمپوست استاندارد در تهران از سال 90 تا 99 در حالی که این رقم در سال 90 تا 95 صفر بوده است در سال 96 به 32600 تن، در سال 97 به 36044 و در سال 99 به 36700 رسیده است.
روند تفکیک پسماند از مبدا نیز از سال 90 تا 10 ماهه سال 99 از 3 درصد به 5/7 درصد رسیده است که این رقم نیز در سال های 90 تا 97 با عدد 3 یکسان بوده و در سال 98 به 5/4 و 99 به 5/7 رسیده است.
احداث سایت هوادهی خرید 7 دستگاه تاپ ترن جهت تولید کمپوست نیز از دیگر اقدامات انجام گرفته بوده است.

سازمان مدیریت پسماند در مقابله با ویروس کرونا نیز اقدامات متعددی انجام داده است که این اقدامات به دو بخش توزیعی و عملیاتی تقسیم شده است.
در بخش توزیعی، توزیع اقلام بهداشتی بین کارکنان مدیریت پسماند انجام شده که به این ترتیب 1000 دست لباس ایزوله، 5800 لیتر ماده ضدعفونی کننده، 10000 ماسک یکبار مصرف، 3000 جفت دستکش و 12000 لیتر آهک پاش توزیع شده است.
در این دوران زباله های شهری از 2500 تن به 7000 تن رسیده است و زباله های بیمارستانی نیز از 60 تن به 100 تن رسیده است.
سازمان پسماند در این ایام تعداد دفعات جمع آوری و دفن زباله را به دو مرتبه در شبانه روز افزایش داده است.
جمع آوری 100 تن زباله بیمارستانی از 150 بیمارستان و حمل آن به آرادکوه، حمل 60208 تن پسماند شهر تهران به آرادکوه، دفع بهداشتی 100 تن زباله های بیمارستانی در سلول دفن بهداشتی، آهک پاشی و شستشوی روزانه 11 ایستگاه خدمات شهری و ساختمان های ستادی و آهک پاشی 10 سالن مجتمع آرادکوه با 132000 لیتر ماده ضدعفونی کننده، ضدعفونی محل تجمع معتادان متجاهر در میدان شوش، شستشوی بقاء متبرکه و بیش از 1000 مسجد با بهره گیری از 600 نفر از نیروهای سازمان، رونمایی از 40 خودروی نوسازی شده حمل پسماندهای بیمارستانی پایتخت با توجه به شرایط ویژه کرونا در تهران، تعطیلی و تعلیق کلیه ایستگاه های بازیافت در سطح شهر از ابتدای اسفند 98، انجام تست کرونا از کودکان کار و زباله گرد در تهران، راه اندازی کمپین «پس از این» جهت آموزش و اطلاع رسانی پسماند در شبکه های اجتماعی از اقدامات عملیاتی بود که در این ایام انجام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تن در روز رسیده مجتمع آرادکوه مدیریت پسماند انجام شده جمع آوری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا

ایسنا/گیلان شهردار اسالم با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

سیف الله صداقت دوست امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش بودجه شهرداری اسالم از ۲۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۴۸ میلیارد تومان در سال جاری، اظهار کرد: احداث بلوار ۶۰۰ متری و بهسازی خیابان کشاورز اسالم در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه احداث یادمان مزار شهدای اسالم با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومانی تا هفته دولت به اتمام می رسد، افزود: سال گذشته با ۱۸۴ تن آسفالت اقدام به آسفالت معابر و خیابان ها کردیم و تا پایان این دوره شورا و شهرداری اسالم، کوچه فاقد آسفالت نخواهیم داشت؛ البته برای زیرسازی نیازمند مصالح هستیم که با حمایت فرمانداری و دادستانی انجام خواهد شد.

شهردار اسالم در ادامه از اجرای طرح بازیافت زباله در این شهر از ۹ ماه گذشته خبر داد و عنوان کرد: نیازمند ۲۰۰۰ مترمربع عرصه جهت دفن و تفکیک زباله و بازیافت هستیم؛ البته اداره منابع طبیعی شهرستان تالش با واگذاری عرصه موافقت کرده و نیازمند تایید اداره حفاظت محیط زیست هستیم.

صداقت دوست با بیان اینکه روزانه ۱۰ تن زباله تولید می شود، تاکید کرد: برخی از روستاها نیز زباله های خودشان را به شهر اسالم می آورند و در ایام تعطیلات نیز شاهد تولید زباله هستیم که حجم زباله روزانه را تا ۲۵ تن افزایش می دهد.

وی با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت؛ البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

شهردار اسالم رودخانه ناورود اسالم را بزرگترین و وحشی ترین رودخانه گیلان دانست و متذکر شد: پل ناورود سال ۹۸ بر اثر سیلاب تخریب شد که تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین بالغ بر ۱۰۰ متر دیواره سازی شده است.

وی اسالم را دارای ۱۷.۵ هکتار اراضی ساحلی دانست و یادآور شد: در راستای دستورات دولت سیزدهم و تاکید استاندار، موفق به آزادسازی حریم ۶۰ متری اسالم به طول یک کیلومتر شدیم و طرح سالم سازی داریم.

صداقت دوست از کاشت ۱۵۶۰ اصله نهال در اراضی ساحلی اسالم خبر داد و بیان کرد: ۱۵ اتاقک گردشگری نیز احداث شده و در حال احداث سرویس های بهداشتی هستیم.

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته ۴۰ هزار نفر به ساحل اسالم آمدند، عنوان کرد: نیازمند اعتبار برای ساماندهی گردشگران هستیم؛ البته آماده سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان هستیم که لازمه آن افزایش قرارداد واگذاری عرصه توسط اداره منابع طبیعی از ۱۵ سال به ۴۵ سال است.

شهردار اسالم، با اشاره به زیبایی های منطقه و گردشگرپذیری آن، تاکید کرد: به زودی جشن های تابستانه بومی و محلی را در ساحل اسالم برگزار می کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند