Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون دوز واکسن کرونا تا فروردین سال آینده در کشور ایجاد شده است.

خبرگزاری میزان-محمدرضا شانه ساز روز سه شنبه در مراسم رونمایی از اولین محصول تولید شده واکسن کووایران برکت (۳۰۰ هزار دوز واکسن) در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل شهرک دارویی برکت در البرز افزود: از روز‌های اول شیوع ویروس کرونا، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در کنار بسیج و بدنه دولت به کمک وزارت بهداشت آمدند که نتیجه آن را امروز در تولید واکسن می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در شرایطی که بیش از ۱۰۰ سال بود که در کشور واکسن سازی نداشته و در عمل توفیقی در این بخش نداشتیم، در واقع کرونا در کنار تمام مشکلاتی که برای کشور و مردم ایجاد کرد و در یک شرایط نابرابر و تحریم توانستیم خودمان را به جمع چهار تا پنج کشور برتر دنیا برسانیم.

شانه ساز گفت: به این منظور تا فروردین سال آینده در کف تولید تنها توسط پنج شرکت در کشور برآوردمان این است که ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون دوز واکسن کرونا را در کشور ایجاد که موفقیت بسیار بزرگ و در واقع می‌توان گفت که معجزه گونه است.

وی ادامه داد: همچنین در کنار واکسن امروز می‌توانیم صادر کننده تمام اقلام مرتبط با ویروس کرونا باشیم که این موفقیت با تکیه بر توان خودمان به دست آمده است.

معاون وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه ۱۶ برنامه توسط ۱۲ شرکت در کشور در زمینه واکسن در حال اجرا است خاطر نشان کرد: به زودی در زمینه تولید واکسن در دنیا جزء کشور‌های برتر خواهیم شد.

شانه ساز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رشد امروز ۸۸ درصد بازار دارویی کشور در اختیار تولیدات داخلی است افزود: در سال ۹۷ یک چهارم بازار ما در اختیار واردات و ۷۵ درصد در اختیار تولید بود که امروز این رقم در زمینه تولیدات داخلی به ۸۸ درصد و واردات به ۱۲ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین از ۹۷ نسبت به سال ۹۲ حدود ۲۱ درصد کاهش واردات در بخش دارویی داشته ایم که حدود ۲۹ درصد ارزبری را در این بخش موفق شدیم که کاهش دهیم.

در حال تکمیل

برچسب ها: واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کرونا دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت/ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت؛ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود