Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@21:31:41 GMT

لرستان دومین استان از نظر ابتلا به کرونا است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۲۴۵۸

لرستان دومین استان از نظر ابتلا به کرونا است

به گزارش ایرنا علی فرهادی روز سه‌شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان اظهار داشت: میانگین کشندگی ویروس کرونا در کشور ۲.۹۰ درصد که در لرستان پایین تر و حدود ۱.۵۹ درصد است.

وی با بیان اینکه داروهای درمان بیماران کووید ۱۹ به اندازه کافی درلرستان تامین شده است عنوان کرد: باوجود گردشگرپذیری سلسله اما تعطیلی به موقع بازار در موج چهارم کرونا اقدامی ارزشمند در راستای کنترل ویروس بود که این تصمیم ستاد کرونای شهرستان قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سلسله نیز افزود: در بازه زمانی بیش از یکسال شیوع ویروس کرونا، شبکه بهداشت و درمان شهرستان توانست با حمایت های دانشگاه علوم پزشکی و نماینده سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی اقدامات ارزشمندی در راستای تجهیز بیمارستان شهرستان انجام دهد.

مرتضی مهدوی کیا ادامه داد: اکنون با تجهیزات خریداری شده، بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا، بیماران عادی و حتی مادران باردار از مراجعه به مرکز استان برای درمان بی نیاز هستند که این اقدام، در کاهش بار اضافی به بیمارستان های مرکز استان نیز نقش مهمی دارد.

وی مهمترین مشکل و عامل افزایش مبتلایان کرونا در سلسله را حضور عموم در مجالس ختم و خاکسپاری عنوان کرد و افزود: با همراهی خوب مردم برگزاری مراسم عروسی کنترل شده است اما با توجه به بافت سنتی شهرستان و اهمیت مراسم عزاداری، این مساله همچنان دلیل اصلی شیوع کرونا در منطقه است.

در این مراسم دکتر کرم حسین حسنوند به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان سلسله معرفی و از زحمات دکتر حمزه حسنی رئیس سابق قدردانی شد.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه های علوم پزشکی لرستان مرگ و میر سلسله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه های علوم پزشکی لرستان کرونا دانشگاه های علوم پزشکی لرستان مرگ و میر سلسله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر