Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان   معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و جانشین رئیس ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان از والدین و مدیران مدارس پایه های نهم و دوازدهم این استان درخواست کرد: دانش آموزان و اولیا با ریسک بالا قبل از برگزاری آزمون به دانشگاههای علوم پزشکی معرفی شوند تا تمهیدات ویژه ای در برپایی امتحانات حضوری آنها اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب الله خجسته پور با اشاره به نزدیکی امتحانات پایه های نهم و دوازدهم اظهار کرد: باید دو دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شاهرود، دوشادوش اداره کل آموزش و پرورش استان در برگزاری مطلوب آزمون‌ها همکاری همه جانبه داشته باشند.

 وی با بیان اینکه امتحانات حضوری دانش اموزان پایه های نهم و دوازدهم با انجام فاصله فیزیکی و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود گفت: لازم است تا در تمامی مدارس و حوزه های امتحانی از تهویه مناسب جهت جریان موثر هوا استفاده شود.‌

خجسته پور بر لزوم جلوگیری از ازدحام دانش آموزان و اولیا در هنگام ورود و خروج دانش آموزان به مراکز آزمون ، تاکید و خاطرنشان کرد: معلمین، مدیران و مراقبین امتحانات، آموزش های لازم بهداشتی را از طریق دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و شاهرود دریافت کنند.

  جانشین رئیس ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان ادامه داد: باید کدملی اولیای مدرسه و مراقبین در اپلیکیشن ماسک توسط اداره کل آموزش و پرورش وارد و افراد مبتلا جهت پیشگیری از ورود به جلسات مشخص شوند.

  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بر ضرورت نظارت جدی دانشگاه‌های علوم پزشکی بر شیوه برپایی آزمون ها تاکید و عنوان کرد: باید حتی الامکان برگزاری آزمون ها در فضای باز و با شرایط مناسب برنامه‌ریزی شود.

وی از اولیا و مدیران مدارس خواست: افراد با ریسک بالا قبل از برگزاری آزمون به دانشگاه های علوم پزشکی در استان معرفی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری آموزش و پرورش معاون سیاسی استاندار سمنان سمنان همه با همه علیه کرونا استان سمنان شاهرود دانشگاه های علوم پزشکی پایه های نهم و دوازدهم علوم پزشکی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند