Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@07:22:59 GMT

۳ خرما در روز با ۶ اثر مفید برای بدن

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۹۴۶۶

به گزارش جام جم آنلاین، در آغاز باید گفت خرما سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و یکی از غذاهای گیاهی مفید است. خرما مس، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین ب، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین دارد.

همچنین مقدار کافی ویتامین آ، ک، کاروتن، لوتئین و زیخانتین دارد. مقداز زیادی فیبر دارد که به‌خوبی بدن را در سم‌زدایی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط ۳ خرما در روز

بسیاری از تحقیقات نشان می‌دهند که خرما یک غذای ایده‌آل برای بدن ماست. این تحقیقات نشان می‌دهند خرما ۱۵ ماده معدنی و از جمله سلنیوم دارد که عاملی موثر در مبارزه با سرطان است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

خرما ۲۳ نوع آمینو اسید دارد و اسیدهای چرب اشباع‌نشده مانند پالمیتولیک، اولئیک، لینولئیک، و لینولنیک اسید دارد. شما برای استفاده از مزایای خرما فقط کافی است که ۳ عدد آن را در روز بخورید.

۱. به‌راحتی در دسترس است

با خوردن خرما انرژی لازم را به دست می‌آورید. وقتی در ساعت ۳ بعدازظهر دیگر انرژی ندارید، یک خرما بخورید.

فیبر موجود در خرما باعث می‌شود که انرژی حاصل از خرما بلندمدت باشد، و مثل شیرینی‌جات به یکباره میزان قند بدن را بالا نمی‌برد.

۲. به هضم غذا کمک می‌کند

خرما فیبر محلول به میزان زیاد دارد. فیبر محلول آب را به دستگاه گوارش شما می‌کشاند و به همین دلیل در صورت احساس سوء‌هاضمه توصیه می‌شود که چند عدد خرما بخورید.

جالب اینجا است که خرما برای اسهال نیز خوب است و به تعادل دستگاه گوارش کمک می‌کند. خوردن چند خرما به‌سرعت دل‌پیچه را بهبود می‌بخشد و باعث تقویت باکتری‌های خوب در معده شما می‌شود.

۳. تقویت سیستم ایمنی و استخوان‌ها

همان‌طور که گفته شد خرما سرشار از منگنز، مس، منیزیوم و سلینیوم است و تحقیقات نشان می دهد که سلینیوم به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.

خرما همچنین غذایی عالی برای استخوان‌های شماست و جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد. این به‌ویژه برای افراد مسن خوب است که به‌تدریج استخوان‌های آنها سست می‌شود.

۴. تعادل سطح آهن در کم‌ خونی

کم‌خونی یک بیماری بسیار شایع است که نتیجه رژیم غذایی معمول در جوامع امروزی است. خرما سرشار از آهن است و غذای خوبی برای متعادل کردن آن در بدن است. به همین دلیل بیماران مبتلا به کم‌خونی می‌توانند با خوردن خرما انرژی لازم در طول روز را به دست آورند.

۵. قلب شما را سالم نگه می‌دارد

شواهد زیادی در دست است که خرما برای قلب شما خوب است، به‌خصوص اگر از شب قبل آن را خیس کنید و صبح اول وقت آن را له کرده و بخورید.

مقدار زیاد پتاسیم در خرما برای قلب شما عالی است و خطر سکته قلبی و دیگر بیماری‌های مربوط به قلب را کاهش می‌دهد.

ما می‌دانیم که خرما به کاهش ال.دی.ال (کلسترول بد) در بدن کمک می‌کند و این کلسترول یکی از عوامل اصلی در حمله‌های قلبی است.

۶. حساسیت‌بر است

خرما همچنین مقدار زیادی گوگرد طبیعی دارد، که در کاهش حساسیت‌ها در بدن موثر است. در یک تحقیق که در سال ۲۰۰۲ به چاپ رسیده، گوگرد طبیعی ترکیبی است که در درمان تعدادی از حساسیت‌های حاد به کار می‌رود.

در انتخاب خرما، همیشه به تازگی و گوشتی بودن آن توجه کنید. خرماهای له‌شده، سفت یا بدبو را نخرید.

اگر خرما را در یخچال بگذارید، می‌توانید حتی برای یک سال نیز آن را نگهداری کنید. خرمای تازه را در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا برای ۸ ماه تازه بماند.

منبع: عصر ایران

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خرما خاورمیانه سرطان کم خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • دعای دفع حشرات؛ مفید برای از بین بردن مورچه، ملخ، موش و…
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند