Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضل عبیات عصر امروز در حاشیه ی نشست اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم به منظور پایداری برق خوزستان در تابستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه می‌دانند در فصلی که گذشت بارش‌ها بسیار کم بود و این کاهش چشمگیر بارش‌ها در مقایسه با بلندمدت، باعث کاهش آورد سدهای استان خوزستان شده است.

وی افزود: مخازن سدهای خوزستان حجم خالی دارند و این مساله باعث محدودیت در تولید برق توسط نیروگاه‌های برق‌آبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متوسط دمای هوا در دو ماه اخیر بالا رفته، تصریح کرد: این مسئله سبب شده تا مصرف برق در خوزستان روند افزایشی داشته باشد.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه بخش صنعت از مصرف‌کنندگان عمده برق در خوزستان است، یادآور شد: هرگونه صرفه‌جویی در مصرف خانگی، به سود بخش صنعت و تولید کشور است. کاهش درجه وسایل سرمایشی توسط مصرف‌کنندگان می‌تواند به کاهش صدها مگاوات مصرف برق کمک کند تا بتوانیم قدرت مانور و کنترل بیشتری روی شبکه برق خوزستان داشته باشیم.

عبیات؛ گفت: هرچند تمام تلاش ما اینست که مصرف‌کنندگان خانگی با قطعی برق طولانی‌مدت و گسترده مواجه نشوند اما مردم خوزستان بایستی بدانند امسال شرایط نسبتا سختی در تامین برق داریم داریم.

وی افزود: امیدوارم از دوران پیک مصرف برق در تابستان پیش رو مانند سال‌های گذشته به خوبی عبور کنیم اما بایستی گفت که با توجه به وضعیت آورد سدها و افزایش دما، این کار دشوار است.

وی با بیان اینکه یکی از مباحث مورد نظر، کاهش ۵۰ درصدی مصرف ادارات در ساعات کاری در مقایسه با سال گذشته و کاهش ۹۰ درصدی مصرف ادارات در ساعت‌های غیر اداری است، اظهار کرد: صحبت‌هایی نیز در مورد تعطیلی ادارات و کاهش ساعت کاری شان مطرح شده اما هنوز تصمیم‌گیری نهایی در این باره انجام نشده است.

وی تصریح کرد: به شرکت‌های توزیع برق این اختیار داده شده اس۱ت که با مصرف‌کنندگان پر مصرف که از حد مجاز بیشتر برق مصرف کنند به گونه‌ای تعامل داشته باشند که این مصرف‌کنندگان در حد مجاز برق مصرف کنند و در صورت تکرار، اجازه عبور از حد مجاز برق به آن‌ها داده نشود.

46

کد خبر 1513884

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟

سایت خبری اسرائیلی کالکالیست Calcalist می‌گوید که پیامد‌های مالی تحریم ترکیه به زودی بر اسرائیلی‌ها تأثیر می‌گذارد، زیرا مواد اولیه به دست نمی‌آید، قیمت کالا‌های اساسی و مواد غذایی افزایش می‌یابد و قیمت مسکن ممکن است صعودی شود.

گزارش کالکالیست بیان کرد که تصمیم ترکیه برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در تل آویو یک اقدام «غافلگیرکننده کامل» بود، زیرا معتقد بود تهدیدات آنکارا برای ممنوعیت کالا‌ها در سایه جنگ غزه، تهدیدی توخالی است.

بر اساس این گزارش، یافتن منابع جایگزین واردات نیازمند زمان و مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌ها است و حتی زمانی که آنها امضا می‌شوند، احتمالاً قیمت کالا‌ها بسیار بالاتر از تقاضای عرضه‌کنندگان کالا در ترکیه خواهد بود.

پر کردن این شکاف‌های قیمتی نیز از جیب مصرف‌کنندگان اسرائیلی حاصل می‌شود که در حال حاضر با هزینه‌های سنگین روبه‌رو هستند.

گزارش کالکالیست نشان می‌دهد که صنعت ساخت‌وساز به‌ویژه تحت تأثیر تحریم قرار گرفته است و همچنین صنعت خودروسازی، جایی که خودروسازان بزرگ مجموعه‌ای از خودرو‌های محبوب را از ترکیه به اسرائیل صادر می‌کنند.

آنکارا از روز پنجشنبه، تمامی واردات از اسرائیل و صادرات به آن را متوقف کرد. رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، پیشتر از در دستور کار بودن قطع کلیه روابط تجاری با رژیم اشغالگر خبر داده بود. رئیس‌جمهور ترکیه تعلیق مبادلات تجاری با رژیم صهیونیستی از سوی آنکارا را اقدامی ضروری دانست و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را فردی بی‌رحم توصیف کرد.

اردوغان پس از اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل گفت مرحله قطع روابط تجاری با [رژیم]اسرائیل ضروری بود و انجام شد. حجم تجارت سالانه ما با اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود و ما چنین در نظر گرفتیم که این تجارت وجود ندارد و فاز جدیدی را آغاز کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن