Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد محمدی نوری دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی و عضو هیئت اجرایی شورای وحدت اصولگرایان در گفت‌وگو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به حساسیت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰و نارضایتی مردم از وضع موجود تصریح کرد: انتخابات آینده مرز بین بقا و شکست سیاست‌های برنامه جریانات سیاسی حاکم بر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم ۴۲ سال پای نظام در تمام مراحل بحرانی ایستادگی کردند تاکید کرد که نباید امروز شاهد کرونای اقتصادی در زندگی مردم باشیم.

محمدی نوری یادآور شد: انقلاب ما با پابرهنه‌ها آغاز شد و باید مردم ولی نعمت واقعی انقلاب باشند، نه اینکه این مردم را در صف چند ساعته مرغ و گوشت ببینیم.

مردم به دنبال رئیس جمهوری صادق و عمل‌گرا هستند

وی بروز چالش‌های غلط موجود در کشور را مرهون بی تدبیری تیم اقتصادی دولت و ناکارآمدی مدیران دولت دانست و افزود: مردم در انتخابات آتی به دنبال رئیس جمهوری صادق و عمل‌گرا هستند.

عضو هیئت اجرایی شورای وحدت اصولگرایان برنامه اقتصادی قابل اجرا را محور رقابت کاندیدا‌های ریاست جمهوری دانست و با اشاره به اینکه فقدان نان شب باعث رنجش خانواده‌های ایرانی شده گفت: داشتن برنامه اقتصادی در نجات کشور برگ برنده ظرفیت نامزد مورد نظر مردم خواهد بو. امروز مردم از کرونای اقتصادی و مسکن و بیکاری هراس داشته و آینده روشنی را پیش بینی نمی‌کنند.

محمدی نوری دبیر جبهه پیشرفت رفاه و عدالت همچنین با اشاره به اسامی افرادی که این روز‌ها از آنان در رسانه‌ها به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری نام برده می‌شود اظهار کرد: هر دو جریان در طول این ۴ دهه با چالش‌ها و خطا‌های راهبردی فراوانی روبرو بودند و مردم از وعده‌های دروغین خسته شده اند و به دنبال رئیس جمهوری صادق کارآمد و علم‌گرا هستند.

دولت روحانی سرمایه‌ای مثل مردم را از دست داد

این فعال سیاسی گفت: مردم سرمایه جریانات سیاسی هستند و دولت روحانی سرمایه عظیم مردمی را به جهت بی کفایتی دولتش از دست داد.

وی با اشاره به اینکه مردم دیگر به حرف رئیس جمهور اعتماد ندارند تصریح کرد: روحانی باعث شد جریان اصلاح طلب هزینه زیادی را پرداخت کنند؛ جریان اصلاح طلب دیگر توان پرداخت هزینه دیگری را ندارد.

محسن هاشمی شوی تبلیغاتی اصلاح طلبان است

نوری در خصوص مطرح شدن نام محسن هاشمی برای ریاست جمهوری از سوی جریان اصلاحات افزود: طرح نام محسن هاشمی به عنوان یکی از گزینه‌های اصلاح طلبان بیستر شبیه طنز است، چرا که معتقدم وی حتی توان مبارزه با رقیب را نداشته و در نزد خانواده هاشمی از همه بیشتر به یک نیروی محافظه کار مشهور است و این نشانه خوبی برای یک نامزد ریاست جمهوری و مدیر کارآمد نیست.

سید حسن خمینی نشان داد در مسیر بقای نظام با مقام معظم رهبری همدل و همراه است

عضو هیئت اجرایی شورای وحدت همچنین با اشاره به تدبیر مناسب سید حسن خمینی از عدم حضورش در انتخابات پیش رو گفت: یادگار امام باید یادگارانقلاب بماند و معتقدم عرصه ریاست جمهوری قطعا آقای حسن خمینی را دچار چالش می‌کرد.

محمدی نوری گفت: سید حسن خمینی نشان داد در مسیر بقای نظام با رهبری همدل و همراه است.

وی تصریح کرد با همه فرصت سوزی‌ها و اشکالات موجود در جریان اصولگرایی از اینکه فکر کنیم در یک بازی نکرده برنده مسابقه هستیم اشتباه بزرگی است و این جریان باید عقلانیت را سرلوحه کارش قرار دهد.

شانس سید ابراهیم رئیسی بیشتر از سایر گزینه هاست

عضو هیئت اجرایی شورای وحدت با اشاره به توانایی و ظرفیت سازی و کارآمدی سید ابراهیم رئیسی و عملکرد بهینه و موثر وی در مدت مسئولیت قوه قضائیه پیش بینی کرد تنها فردی که بتواند علیرغم تحقق اجماع بین اصولگرایان و بازگشت باقیمانده اعتماد مردم بتواند کشور را از این حالت نجات دهد به نظر می‌رسد رئیسی است؛ من معتقدم شانس آقای رئیسی بیش از سایر گزینه هاست.

نوری در ادامه گفت: جریانات دیگر اصولگرایی اگر دلسوز انقلاب و مردم هستند باید در مسیر وحدت این را به مردم ثابت کنند، چرا که مردم اکنون هیچ اعتمادی به جریانات سیاسی کشور ندارند.

این حقوقدان و فعال سیاسی با اشاره به اینکه تجلی واقعی قانون در کشور از آرزو‌های دیرینه مردم به شمار می‌رود اظهار کرد: انتخابات آینده ترازوی بقا و یا شکست برنامه‌های جریانات سیاسی حاکم بر کشور خواهد بود.

محمدی نوری افزود: مشکل امروز کشور قانون گریزی برخی مسئولان و بی توجهی آنان به معیشت مردم است. در واقع درد امروز مردم عدم همراهی مسئولان اجرایی با مردم است. گو اینکه هیچ کس انگار صدای مردم را نمی‌شنود؛ متاسفانه گروه‌های قدرت و ثروت سفره خودشان را از مردم جدا کردند و به یقین می‌دانم با حضور بیش از ۵ هزار آقا زاده در خارج از کشور به بهانه تحصیل و گرفتن اقامت و حتی تابعیت تردیدی ندارم بسیاری از این فرزندان دل در گرو انقلاب ندارند.

محمدی نوری عضو هیئت اجرایی شورای وحدت با اشاره به اینکه امام خمینی انقلاب را حاصل حضور و مجاهدت پابرهنه‌ها می‌دانست تاکید کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که حتی در بحث واکسن برخی مسئولان از روی مردم عبور می‌کنند. مردم امروز خانواده بزرگ، ولی پابرهنه کشور محسوب می‌شوند.

با بهره گیری از توانایی‌های جوانان می‌توانیم مانند آلمان و ژاپن پیشرفت کنیم

وی با اشاره به مسئله برنامه چشم انداز ۱۴۰۴ و رسیدن ایران به قله اول منطقه در همه زمینه‌ها گفت: بحمدالله با وجود سرمایه‌های جوان و مطلوب کشور این سند از قابلیت خوبی برخوردار بود و حتی معقتدم با بهره گیری از توانایی جوانان می‌توانیم همچون کشور‌های آلمان و ژاپن به اوج توسعه یافتگی توام با ثبات اقتصادی دست یابیم.

وی اظهار امیدواری کرد کهددر برنامه آینده کشور تکلیف برجام روشن شود و به یقین تحقق برجام منوط به همدلی همه مسئولان و صد البته با حفظ منافع ملت ایران است.

دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ را یک فرصت برای همه بخش‌های نظام دانست و گفت: مردم امروز به دنبال ایجاد اشتغال مولد، امنیت پایدار، تولید و حمایت از تولیدات داخلی، کاهش قیمت و کنترل ارز و تورم، ثبات اقتصادی، تامین مسکن مناسب مردم، رفاه نسبی و ارزانی اقلام اولیه معیشت در زندگی هستند و کار رئیس جمهور بعدی قطعا با این هدف‌ها بسیار سخت است، اما یادمان نرود ما در سرزمینی زندگی می‌کنیم که می‌شود هر هدفی را با توجه به امکانات و سرمایه‌های ملی و موهبت‌های الهی محقق سازیم و باعث شویم اعتماد مردم عزیزمان برگردد.

محمدی نوری ادامه داد: امیدواریم در فرصت باقیمانده سفره مردم زیبا شود، زیرا اصلا درست نیست شاهد حضور مردم در صف اقلام اولیه زندگیشان باشیم، این اقدامات زیبنده عزت خانواده‌های ایرانی نیست و نباید اجازه داد مردم خود را تنها فرض کنند.

تنها راه نجات کشور بها دادن به جوانان و استفاده از ظرفیت‌های آنان است

محمدی نوری در پایان یادآور شد: یادمان نرود تنها راه حل نجات کشور به فرموده رهبری بها دادن به جوانان و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه آنان است، چرا که هر جا به نسل جوان در پذیرش مسئولیت اعتماد کردیم نتیجه اش تجلی عزت، اقتدار و کارآمدی کشور بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 جریانات سیاسی ریاست جمهوری محسن هاشمی محمدی نوری حسن خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ آمریکایی‌ها غاز است!

از دید غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مهدوی‌زادگان در یادداشتی نوشت: دستگیری 900 دانشجو در دانشگاه‌های کالیفرنیا و تگزاس، ورود پلیس ضدشورش به حریم دانشگاه‌ها با اجازه رسمی از نهادهای قانونی قدرت در آمریکا، ضرب و جرح شدید دانشجویان توسط پلیس فدرال و وعده‌های انتخاباتی نامزدهای 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه (بایدن و ترامپ) مبنی بر اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی از دانشگاه‌ها و حتی در صورت امکان خاک آمریکا، جملگی تبدیل به تیتر رسانه‌های غربی شده‌اند. از سوی دیگر، تعمیم اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در آمریکا به کشورهای اروپایی، منجر به آن شده تا پلیس و نهادهای امنیتی کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد، فنلاند و دانمارک نیز مواضع مشابهی علیه دانشجویان منتقد نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مطرح کرده و با وعده سخت‌ترین مجازات‌ها به خیال خود از وقوع این اعتراضات پیشگیری کنند!

1- اگر چه تونل وحشت نهادهای سیاسی و امنیتی غرب برای دانشجویان نتوانسته آنها را از مسیر انسانیت و غیرت منحرف کند اما سکوت برخی جریانات سیاسی در داخل کشورمان در قبال آنچه در آمریکا و اروپا می‌گذرد، جای بسی تأمل و البته شرم دارد!

در جریان اغتشاشات سال‌های 78 و 88 و حتی در بحبوحه زمانی فتنه‌ای که سال 1401 با محوریت و مدیریت پشت پرده فمینیست‌های دوآتشه جریانات ضدانقلاب و برانداز داخلی و خارج‌نشین شکل گرفت، برخی احزاب اصلاح‌طلب و در راس آنها حزب اتحاد ملت به رهبری آذر منصوری (رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات) بدترین و سخت‌ترین مواضع ممکن را در اتهام‌زنی به نظام جمهوری اسلامی و ساختار حقوقی و امنیتی جاری در آن اتخاذ کرده و از هم‌افزایی با جریان‌های ضدانقلاب مانند سلطنت‌طلبان و منافقین تروریست ابایی نداشتند. آنها مدعی بودند به قداست حریم دانشگاه اعتقاد عمیق دارند و دانشجو آزاد است هر گونه می‌خواهد رفتار کرده و شعار دهد و کسی نیز نباید جلودار آن باشد. در این مجال قصد نقد این رویکرد و تفکر را نداریم اما سوال اساسی این است: اگر دانشگاه دارای چنین قداست ذاتی و حریم محکمی است، چرا هم‌اکنون از اردوگاه‌های رسانه‌ای روشنفکر و غرب‌زده داخلی صدایی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی مخالف نسل‌کشی کودکان فلسطینی مشاهده نمی‌شود؟!

2- صورت‌مساله مشخص است: از دید این غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت(!) به نظر می‌رسد خط قرمز اصلاح‌طلبان نه آزادی است، نه دانشگاه، نه آزادی بیان، بلکه این قداست(!) آمریکاست که خط قرمز آنها در تحلیل‌ها و گفتارهای رسانه‌ای و حزبی محسوب می‌شود! سکوت بسیاری از احزاب اصلاح‌طلب در قبال اعتراضات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی، جلوه‌ای از بدیهیات حاکم بر تفکر و مانیفست حزبی و دستور‌العمل سیاسی این گروه‌هاست. در اینجا ما با نوعی پارادوکس مدیریت شده مواجه هستیم که در آن رفتارها و ارزش‌ها اصالت نداشته و این ساختارها هستند که حسن یا قبح یک رفتار یا گفتار را تعیین می‌کنند. گویا نظریه «ساختار - بازیگر» که توسط کنت والتز بر مبنای نگاه نئورئالیستی وضع شده، تبدیل به یک الگوی ثابت ذهنی و تحلیلی در میان اصلاح‌طلبان و حامیان فتنه شده است! جایی که ساختار نسبت به بازیگران اصالت داشته و بازیگرانی که نخواهند در قالب آن بگنجند، جایی در آن ندارند.

آنگونه که اصلاح‌طلبان  تندرو و روشنفکران غرب‌زده نسبت به ساختار جاری قدرت در غرب ارزش و احترام قائل هستند، خود شهروندان و حتی برخی سیاستمداران غربی نیستند! پلیس فدرال و دیوان عالی آمریکا، در این نگاه مسموم دارای ارزش هستند زیرا متعلق به ساختار قدرت در غرب هستند؛ آنها می‌توانند هزاران دانشجو را سرکوب کرده و آنها را تا آنجا که می‌توانند ضرب و جرح کنند و بعد هم با تحسین مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر روبه‌رو شوند. این همان سیکل معیوبی است که ورودی و خروجی آن هر 2 بر اساس «غرب‌پرستی» به جای «بها دادن به اصالت‌ها و ارزش‌ها» در آمریکا و اروپا شکل گرفته و البته، از سوی جریانات واداده داخلی نیز مورد کرنش و احترام واقع می‌شود.

منبع:‌ وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند