Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از برایت ساید، بوتولیسم یکی از بیماری‌های رایجی است که سالانه شمار زیادی از کودکان را در جهان درگیر می‌کند و دلیل اصلی بروز آن باکتری موجود در عسل است. این بیماری به طور جدی سیستم ایمنی بدن کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بوتولیسم تنها یکی از بیماری‌هایی است که از مواد غذایی به ظاهر سالم به کودکان منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات نشان می‌دهد مواد غذایی بی شماری وجود دارند که گرچه در ظاهر بی خطر به نظر می‌رسند اما مصرف آن‌ها می‌تواند برای کودکان خطرناک باشد.

در این مطلب به مواد غذایی که کودکان نباید مصرف کنند و جایگزین مناسب آن‌ها می‌پردازیم:

۱- آب میوه، نوشابه یا نوشیدنی‌های انرژی زا

براساس اعلام مرکز پزشکی کودکان آمریکا، کودکان زیر یک سال نباید از آب میوه استفاده کنند و کودکان بالاتر از این سن تنها می‌توانند به صورت محدود آب میوه بنوشند. همچنین نوشیدنی‌های انرژی زا به هیچ عنوان نباید در کودکان مصرف شود، زیرا روغن گیاهی موجود در آن می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت در آن‌ها شده و سیستم عصبی، پوست، و ذهن کودکان را تحت تاثیر قرار دهد. بهترین نوشیدنی برای کودکان کم سن شیر و یا ماست است که می‌توانید آن‌ها را به میلک شیک اضافه کنید.

۲- پاپ کورن تهیه شده در ماکروویو

بسیاری از مردم برای تهیه پاپ کورن از ماکروویو بهره می‌گیرند. با این حال، کمتر کسی می‌داند که کیسه‌های مورد استفاده برای تهیه پاپ کورن در ماکروویو مواد شیمیایی خطرناک منتشر می‌کنند. این مواد خطرناک می‌تواند رشد کودکان را تحت تاثیر قرار داده و حتی منجر به سرطان شود.

با این حال، می‌توانید با استفاده از یک قابلمه نچسب و کمی روغن زیتون، بر روی اجاق گاز خانه در کمتر از ۷ دقیقه پاپ کورن سالم و خوشمزه تهیه کنید.

۳- غذا‌های کنسرو شده

"بسفونل آ" یک ترکیب سمی است که در پلاستیک و به میزان بیشتر در مواد غذایی کنسرو شده وجود دارد. این ترکیب سمی می‌تواند بر روی رشد کودکان تاثیر گذاشته، سیستم تولید مثل و مغز را متاثر کند و باعث ایجاد سرطان شود. از این رو، بهتر است مواد غذایی تازه را جایگزین مواد غذایی کنسرو شده کنید. استفاده از رب‌های دست ساز به جای رب‌های کنسرو شده و نیز سبزیجات تازه به جای سبزیجات کنسروی کارخانه ای، بهترین گزینه در این زمینه است.

۴- هات دات و گوشت‌های فرآوری شده

هات داگ و به طور کلی هر فرآورده گوشتی را باید از رژیم غذایی کودکان حذف کرد. تحقیقات انجام شده از سوی مرکز سرطان آمریکا نشان می‌دهد مصرف تنها ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کلون را به میزان ۱۸ درصد افزایش دهد. محققان انگلیسی نیز می‌گویند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده افراد باید فرآورده‌های گوشتی به ویژه سوسیس را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

بهترین جایگزین برای این مواد غذایی، محصولات غذایی تولید شده از ماهی است. یک برگر تهیه شده از ماهی سالمون یا قزل آلا جایگزین بسیار مناسبی برای برگر گوشت قرمز است.

بیشتر بخوانید

سرماخوردگی درمان نشده، باعث تب رماتیسمی می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری بوتولیسم پاپ کورن بیماری کودکان مواد غذایی کنسرو شده پاپ کورن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد

ایسنا/فارس معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت لامرد از کشف و معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در این شهرستان، خبر داد.

یعقوب رضایی امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با اعلام این مطلب گفت:‌ با هدف تامین امنیت غذایی، بازرسی های متعدد و مستمر در دستور کار کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار دارد که در همین راستا، با بازرسی‌های انجام شده در چند روز گذشته بیش از ۲۳۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شده است.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی از مرکز بهداشت شهرستان لامرد از تمام اصناف و شهروندان خواست با رعایت بیشتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و جامعه، یاریگر کارشناسان بهداشت، در اجرای دستورالعمل های بهداشتی باشند.

رضائی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند