Web Analytics Made Easy - Statcounter

 4 ماه پیش شهرداران مناطق 2 و 8 شهرداری تهران بازداشت شدند. بلافاصله بعد از انتشار خبر بازداشت رئیس شورای شهر این موضوع را منکر شد و تاکید کرد که این دو شهردار فقط احضار شده‌اند.

بازداشت شهرداران مناطق 2 و 8 از انکار تا توییت زنی

اخبار متعددی منتشر شد تا این که چند ساعت بعد از بازداشت پیروز حناچی شهردار تهران در توئیتر خود نوشت که مدیریت فعلی شهرداری همواره در برخورد با فساد پیشتاز و پیشقدم بوده و همان گونه که بارها اعلام شده در صورت کشف افراد فاسد و یا دلایلی مبنی بر تخلف و یا ارائه مستندات از سوی نهادهای ذی صلاح شهرداری تهران تابع قانون است و سریعا وارد عمل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این که پیروز حناچی به طور مستقیم در توئیت خود اسمی از افراد بازداشتی نیاورد اما خبر تأیید شد. ماجرا کش و قوس‌های فراوانی پیدا کرد و برخی علت این امر را تخلفاتی درباره یک ملک و برخی هم دلایلی دیگر عنوان کردند. عده‌ای هم گفتند چون شهردار منطقه 8 معاون شهردار منطقه 2 در منطقه 21 بوده است، مشکلاتی در آنجا ایجاد شده و به همین دلیل این دو نفر بازداشت شدند.

مدیران شهرداری از دادن هر گونه جزئیات در خصوص دلایل بازداشت امتناع می‌کردند

مدیران شهرداری از دادن هر گونه جزئیات در خصوص دلایل بازداشت امتناع می‌کردند تا جایی که صدای اعضای شورای شهر هم در این زمینه درآمد و محمد جواد حق‌شناس عضو شورای شهر تهران از مدیران شهری خواست که ابعاد این دستگیری را اعلام کنند و تاکید کرد که دو نفر از شهرداران مناطق 2 و 8 توسط مقامات امنیتی و با دستور قضایی دستگیر شدند اما ابعاد ماجرا برای شهروندان مشخص نیست.

بهشت نشینان خواستار اطلاع رسانی دقیق به مردم شدند

حق‌شناس همچنین تأکید کرد: باید اطلاع‌رسانی دقیقی صورت گیرد و مردم مطلع باشند؛ چراکه شهروندان صاحبان اصلی شهر هستند و باید مردم از آنچه می‌گذرد مطلع باشند.

هفته‌های متعددی گذشت و در خصوص دلایل بازداشت موضوعی مطرح نشد. تا این که یکی از مدیران شهری در همان زمان به خبرنگار فارس گفت تلاش‌ها صورت گرفته و به زودی این دو شهردار آزاد می‌شوند. بیش از 40 روز گذشت و شهرداران مناطق 2 و 8 آزاد شدند.
ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران هم  در این باره گفت ما از جزئیات دستگیری خبری نداشتیم. مدیریت شهری نسبت به موضوع فساد حساس است. البته که تلاش کردیم این موضوع مهار شود ولی باید نهادهای قضایی موضوع را بررسی کنند.

مشکلات مربوط به منطقه 21 بوده است

مدیران شهری مدام از شفاف سازی خبر می‌دهند و این که چیزی پنهان از مردم ندارند اما بعد از گذشت 4 ماه از موضوع بازداشت شهرداران مناطق 2 و 8 پیروز حناچی در این باره در نشست خبری خود در کلاب هاوس گفت در حال حاضر تخلفات شهرداران مناطق 2 و 8 در حد اتهام است و عمده بحث مربوط به سال 97 و حضور این دو در منطقه 21 بوده است.

تا آخرین مراحل بازداشت این دو شهردار دنبال کار آنها بودیم/خوشحالیم تخلفات صورت گرفته در دوره خودمان بررسی شد

وی ادامه داد: تا آنجا که افراد برای منافع شهرداری تلاش کرده باشند از آنها پشتیبانی می‌کنیم تا جایی که تا آخرین مراحل بازداشت این دو شهردار دنبال کار آنها بودیم و جلساتی نیز تشکیل شده است اما خوشحالیم تخلفات صورت گرفته در دوره خودمان بررسی شد و به دوره‌های بعد سپرده نشده است.

با وجود این که شهردار تهران بعد از 4 ماه عمده علت دستگیری این دو شهردار را موضوعاتشان در مناطق 21 عنوان کرد اما در نشست خبری که چند ماه پیش داشت اعلام کرد که ما نمی‌توانیم بگوییم که دیگر دستگیری نخواهیم داشت. شهرداری سازمان عریض و طویلی است و ما نمی‌توانیم قسم بخوریم که دستگیری دیگری نداریم.

به گفته حناچی ما خودمان در شناسایی فساد جلوتریم و اگر قضیه رخ دهد برخورد خواهیم کرد.

شهردار تهران  عمده دلیل بازداشت را موضوعات این 2 نفر در منطقه 21 عنوان کرد اما سخنگوی شورا قبلا معتقد بود  این اتهام به دلیل وجود یک سوء جریان خارج از سیستم شهرداری  اتفاق افتاده است.

سخنگوی شورا:  این اتهام به دلیل وجود یک سوء جریان خارج از سیستم شهرداری  اتفاق افتاده است

البته علی اعطا سخنگوی شورای شهر هم در خصوص دستگیری این افراد در شهرداری تهران گفته بود که موضوع اتهام است و ربطی به شفافیت ندارد و تا آنجا که مطلعیم این اتهام به دلیل وجود یک سوء جریان خارج از سیستم شهرداری  اتفاق افتاده است.

به گفته اعطا وقتی شفافیت تبدیل به یک سیاست می‌شود و برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم تخلف و فساد سخت می‌شود نه این که غیرممکن شود. نظارت پذیری موجب نظارت مردمی ی‌شود و باعث می‌شود مردم به همه اتفاقات درون شهرداری دسترسی داشته باشند. به عنوان مثال این که چطور قراردادها بسته می‌شود و یا این که چقدر برای اجرای پروژه‌ها هزینه می‌شود.

وی تأکید کرد: بخشی از شفافیت ایجاد شده مربوط به بودجه عمومی شهرداری و بیت المال است و با ایجاد شرایط نظارت پذیری عمومی دیگر شهرداری می‌ترسد کاری کند که احتمال سوء جریان باشد و این تعارف نیست که باید ترسی در مدیر ایجاد شود که اگر سوء جریان در بحث‌های مالی و مجوزها وجود داشت هوشیار باشند.

آنها متهم هستند و مراحل کار در حال انجام است

در خصوص آخرین وضعیت شهرداران مناطق 2 و 8 و زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر به خبرنگار فارس گفت: آنها متهم هستند و مراحل کار در حال انجام است. من همین جا تأکید می‌کنم که با فساد برخورد می‌کنیم و هر جا که دیده شود با آن به صورت جدی برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: البته شهردار تهران در زمینه برخورد با فساد پیشتاز است و اگر از شورا جلو نباشد عقب هم نیست.

اخرین وضعیت پرونده شهرداران بازداشتی از زبان سخنگوی قوه قضاییه

سخنگوی قوه قضاییه هم روز گذشته در خصوص اخرین وضعیت پرونده شهرداران بازداشتی تهران گفت: پرونده دو شهردار بازداشتی تهران که با قرار وثیقه آزاد شدند در حال پیگیری است

اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره بازداشت دو شهردار مناطق تهران گفت: دی ماه سال گذشته دو شهردار تهران مورد تعقیب قرار گرفتند و با قرار تأمین بازداشت شدند.

وی ادامه داد: متعاقب با آن یکی از معاونان سابق یکی از شهرداران مناطق هم مورد تعقیب قرار گرفت و سه نفر از پیمانکاران هم در این پرونده تحت تعقیب قرار گرفتند. 

وی اضافه کرد: در آستانه سال جدید این افراد با قرار وثیقه آزاد شدند و تحقیقات پرونده در دست پیگیری است و به محض اتمام آن، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد.

بر اساس این گزارش شهرداران مناطق 2 و 8  حدود 40 روز بازداشت بودند و در این مدت برای آن مناطق سرپرست انتخاب شد. در خصوص این که این افراد دوباره به شهرداری بازگردند مباحثی مطرح شد اما هنوز موضوع آنها در حال بررسی است. البته در خصوص علل دقیق بازداشت آنها هنوز شفاف سازی نشده است و شهردار تهران بعد از گذشت 4 ماه اعلام کرد موضوعات آنها  به زمانی برمی‌گردد که این دو نفر در منطقه 21 شهرداری تهران مشغول به فعالیت بوده‌اند.

انتهای پیام/‌

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!

برخی از اعضای شورای شهر تهران امروز همزمان با صحبت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، دست به آبستراکسیون زدند تا جلسه را از حد نصاب بیاندازند!

به گزارش «تابناک»، دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد و در این جلسه پس از تذکرات اعضا، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پشت تریبون قرار گرفت و گزارشی را از اقدامات شهرداری در حوزه حمل و نقل و به‌ویژه سفر شهردار تهران به چین ارائه کرد.

سفری که البته مدت زیادی از انجام آن می‌گذرد و طی آن توافقاتی میان شهرداری تهران و برخی شرکت‌های چینی صورت گرفته که بعضا انتقاداتی به دنبال داشته است، از جمله توافق صورت گرفته برای خرید اتوبوس برقی که ظاهرا به عقد قرارداد هم منجر شده و از این نظر، عجیب به نظر می‌رسد چراکه وفق قانون، عقد چنین قراردادهایی نیازمند طرح در شورا و دریافت مصوبه از این نهاد است.

این در حالی است که اخیرا یکی از فعالان رسانه‌ای با انتشار قرارداد مربوط به خرید اتوبوس برقی، انتقاداتی به آن وارد دانسته و در مقابل، افرادی از جمله مشاور شهردار تهران به انتشار این قرارداد ایراد وارد دانسته و تاکید نموده‌اند که نظر به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، نمی‌بایست قرارداد منتشر شود و باید محرمانه بماند.

مسایلی که با طرحشان، نگاه‌های زیادی به نشست امروز شورا معطوف شده بود و انتظار می‌رفت که نکات متفاوتی در این باره مطرح شود. انتظاری که تا حدودی جامه عمل پوشید اما در نهایت به رقم خوردن اتفاقی عجیب منجر شد؛ به این صورت که با ارائه گزارش شهرداری، برخی از اعضای شورای شهر اعتراض ها و انتقاداتی در این باره مطرح کردند، سپس شهردار برای پاسخگویی به انتقادات پشت تریبون قرار گرفت ولی پیش از آنکه شروع به صحبت کند، آبستراکسیون رقم خورد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هنوز علیرضا زاکانی توضیحات خود را آغاز نکرده بود که برخی از اعضای شورای شهر تهران اقدام به ترک صحن شورا کردند؛ سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، علی‌اصغر قائمی از اعضایی بودند که صحن شورا را ترک کردند. اقدامی که به منظور خارج کردن جلسات پارلمان از حدنصاب صورت می‌گیرد اما نشست امروز شورای شهر را از حدنصاب قانونی نیانداخت و تنها نشانه‌ای اعتراض جدی برخی نمایندگان شورا از عملکرد شهرداری تهران شد.

وضعیتی که بایستی دید آیا تغییر خواهد کرد و با اتخاذ و اجرای تصمیماتی، به همسویی بیشتر شورا و شهرداری منجر خواهد شد یا فرجام دیگری خواهد یافت و ممکن است به افزایش اختلافات منجر شده و حتی به تغییر شهردار بیانجامد!

 

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها