Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@06:21:52 GMT

پنکه و کولر چگونه از انتقال ویروس جلوگیری می کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۴۲۸۸

پنکه و کولر چگونه از انتقال ویروس جلوگیری می کنند؟

اینروزها که کرونا بدجور از هر طرف محاصره‌مان کرده، تاکیدات بسیاری بر رعایت پروتکل های بهداشتی حتی بیش از گذشته صورت می گیرد و در این میان توجه به رعایت فاصله اجتماعی و تهویه هوای مکانی که در آن حضور داریم جزو مهمترین اولویت هاست تا جایی که تاکید شده است که تهویه مناسب هوا به اندازه استفاده از ماسک برای جلوگیری از ابتلا به کرونا اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و براساس اعلام مرکز بهداشت استان مرکزی، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹، باز کردن پنجره های ساختمان ظرف مدت ۵ دقیقه ۹۰ درصد آلودگی را کاهش می دهد، بنابراین تهویه مناسب در کنار استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی در شرایط کنونی امری بسیار ضروری است.

در همه گیری کرونا از تراکم تماس نزدیک و تهویه نامناسب باید پرهیز شود، ماسک به تنهایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا کافی نیست چراکه بیماران زیادی به دلیل حضور در پاساژها و مراکز خرید درگیر کرونا شدند درحالی که حتی از دو ماسک استفاده کردند، به همین دلیل باید از حضور در فضای بسته و پر ازدحام اجتناب کرد.

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس جهش یافته کرونا تهویه و هوادهی مناسب در مکان های بسته باید مدنظر قرار گیرد و در واقع در منزل و محل کار یکی از راه های جلوگیری از ابتلا به کرونا ایجاد تهویه مناسب است.

اگر بیمار مبتلا به کرونا در منزل بستری است، نباید از کولرهای گازی استفاده کرد، در این شرایط یک پنکه را در نزدیکی یک پنجره باز قرار دهید تا هوا به سمت بیرون در جریان باشد، حتی بدون پنجره باز هم پنکه می تواند جریان هوا را بهبود ببخشد، البته در استفاده از پنکه باید مواردی مدنظر قرار گیرد.

پنکه را دور از افراد دهید، قرار دادن پنکه به سمت افراد می تواند باعث برخورد مستقیم هوای آلوده به آنها شود، از پنکه های سقفی برای کمک به جریان هوا در خانه با پنجره باز یا بسته استفاده کنید، همچنین کودکان خردسال را با پنکه تنها نگذارید.

در استفاده از کولر آبی نیز نکات مهمی وجود دارد، کولر آبی معمولا در فضای بیرون از ساختمان قرار دارد و با توجه به تامین هوا از بیرون، تهویه مناسبی تامین می کند، در اماکن عمومی با تجمع زیاد بهتر است کولر با حداکثر سرعت، جهت تامین هوای تازه راه اندازی شود، در اماکن عمومی کولر آبی یک ساعت قبل از شروع ساعت کاری و یک ساعت بعد از اتمام ساعت کار جهت رقیق سازی هوا روشن باشد، چند دریچه یا پنجره برای برقراری جریان و عبور هوا باز گذاشته شود، همچنین دریچه کولر طوری تنظیم شود که باد مستقیم به طرف افراد پرتاب نشود.

در شرایط کرونایی استفاده از کولر گازی اصلا توصیه نمی شود، اما در صورت استفاده، فیلترهای کولرگازی مورد استفاده در فضاهای عمومی، روزانه شست و شو شود.

اگر مجبور شدید که پذیرای یک تعمیرکار یا مهمان در خانه خود باشید، از هوای تازه و سایر راهکارها مانند پوشیدن ماسک و رعایت فاصله دو متری از یکدیگر بهره ببرید تا شیوع کووید ۱۹ را کاهش دهید. درها و پنجره ها را باز کنید، اگر باز گذاشتن در و پنجره ها برای شما یا دیگران ایمن نیست، این کار را انجام ندهید و از روش های دیگر برای کاهش ذرات ویروس در هوا مثل فیلتر هوا و فن های سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده کنید.

فن های سرویس بهداشتی و آشپزخانه را روشن کرده و پس از خروج فرد مراجعه کننده به مدت یک ساعت روشن نگه دارید اگرچه برخی از فن های اجاق گاز هوا را به بیرون نمی فرستند، اما می توانند جریان را بهبود ببخشید و از تجمع ذرات ویروس در یک مکان جلوگیری کنند.

در هنگام استقاده از تاکسی علاوه بر استفاده از ماسک باید پنجره ها را نیز برای تهویه بهتر هوا باز بگذاریم، تحت هیچ شرایطی سوار تاکسی هایی با ظرفیت بیشتر از سه نفر نشوید و در صورت سوار شدن تاکسی، اولین کار این است که پنجره را باز کنید و از مسافر کناری تا جایی که امکان دارد فاصله بگیرید، کولر هم نباید روشن شود و در تاکسی فقط شیشه باید پایین باشد.

در استفاده از فن کوئل و چیلر، فن ها در بیشترین ظرفیت فعالیت خود قرار گیرند، ساعت بهره برداری از سیستم در اماکن عمومی افزایش یابد، سیستم های تهویه مکانیکی در آشپزخانه و سرویس های بهداشتی تعبیه شده و روشن باشند و پنجره ها و دریچه ها به صورت نیمه باز باشند تا هوا راحت تر جریان یابد.

لینک کوتاه: asriran.com/003Hud

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تهویه مناسب پنجره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • ۵ مدل پنکه پارس خزر محبوب و پرفروش برای روز‌های گرم تابستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ویسی، در و پنجره‌های فولاد را بست!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!