Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جمال رازقی در چهل و پنجمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی فارس با بیان اینکه علی‌رغم نامگذاری دقیق، کارشناسی و درست سال‌ها با عناوین اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، اما به اهداف مشخص شده دست نیافتیم بیان کرد: برای اصلاح این اقتصاد و ریل گذاری اقتصادی در کشور نیازمند اجماع بین مردم و حاکمیت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از چند سال گذشته موضوع مهم جایگاه ایران در بخش‌های مختلف در افق ۱۴۰۴ با تاکید همه مسئولان نظام تدوین و سیاست گذاری شد، اما تاکنون چند درصد این سند محقق شده است؟ حرکت‌ها در هر یک از بخش‌های این سند بر چه اساس دنبال می‌شود؟

رازقی با بیان اینکه در سال‌های گذشته حکم اقتصاد کشور به دست سیاسیون بوده و نتیجه آن عدم اداره اقتصاد بوده است اضافه کرد: تولید پاشنه آشیل نظام و کشور ایران است و تنها راه حل رفع مشکلات اقتصادی ما سودآور شدن تولید در کشور است که امیدواریم فضایی فراهم شود که بخش خصوصی بتواند نقش خود را در بخش اقتصاد کشور به خوبی ایفا کند.

رئیس اتاق بازرگانی فارس با اشاره به رتبه کشور ایران در شاخص‌های مهم اقتصادی در جهان ادامه داد: بر اساس تازه‌ترین آمار جهانی کشور ایران در شاخص سهولت کسب و کار دارای رتبه ۱۲۷ از بین ۱۹۰ کشور جهان، در شاخص آزادی اقتصادی ایران دارای رتبه ۱۶۴ از مجموع ۱۸۰ کشور جهان، در شاخص شروع کسب و کار دارای رتبه ۱۶۴ از بین ۱۸۰ کشور جهان است.

او عنوان داشت: همچنین کشور ایران به لحاظ نرخ تورم در جایگاه ۵ در جهان قرار دارد و تنها کشوری هستیم که در طول ۴۰ سال متوالی دارای تورم دو رقمی بوده است.

رازقی تصریح کرد: بر اساس این آمارها؛ کشور ایران یکی از بسته‌ترین اقتصاد‌ها در جهان است که عدم جذب سرمایه گذاری خارجی و آزادی اقتصادی از دلایل این مهم است.

او افزود: مواردی از جمله مسایل مربوط به نظام پولی و بانکی، تحریم ها، عدم قطعیت در سیاست گذاری‌ها و تصمیم گیری‌ها در کشور، دخالت ندادن بخش خصوصی در سیاست گذاری‌ها و تنها تبعیت از سیاست گذاری ها، عدم اهلیت حرفه‌ای مدیران اقتصادی، عدم هدفگذاری شفاف و مدون در اقتصاد کشور، عدم ارتباطات بین المللی، وجود نظام بروکراسی اداری و نظام‌های دست و پاگیر مالیاتی- قانون کار و تامین اجتماعی از عوامل مخل محیط کسب و کار و جایگاه ایران در اقتصاد جهان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس اصلاح اقتصاد کشور اجماع حاکمیت و مردم اقتصاد کشور سیاست گذاری کشور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند

بهروز محبی نجم‌آبادی درباره شرایط اقتصادی کشور و اصلاح سیاست‌های ارزی دولت اظهار کرد: در کشور در حوزه ارزی نیاز‌های کاذب و واقعی داریم و دولت باید تمرکز خود را بر نیاز‌های واقعی بگذارد و اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره نزند. ما باید با تهاتر و استفاده از سایر ارز‌های کشور‌هایی که از نظر راهبردی با ما ارتباط دارند و سایر شیوه‌هایی که داریم تلاش کنیم نیاز واقعی به ارز را کاهش دهیم.

وی ادامه داد:با صادرات ویژه و تولید صادرات محور تلاش کنیم که ارز آوری را در کشور به صورت جدی پیگیری کنیم و اگر این اتفاق عملی شود، قطعا نیاز واقعی به ارز کاهش پیدا می‌کند و ما می‌توانیم به راحتی پاسخگوی نیاز‌های کشور باشیم.  

منتخب مردم سبزوار برای مجلس دوازدهم افزود: تا زمانی که نگاه سرمایه‌ای به ارز داشته باشیم و افراد ارز را مانند یک کالا مبادله کنند و عرضه و تقاضا تعیین تکلیف کنند همین مشکلات وجود خواهد داشت؛ بنابراین مسئولان ما باید بدانند که در بحث ارز باید تلاش کنیم قانون مالیات بر عایدی سرمایه را به نتیجه برسانیم. در این زمینه  شورای نگهبان می‌تواند کمک کند که در همین مجلس این موضوع را به نتیجه برسانیم.

محبی تاکید کرد: قانون مالیات بر عایدی سرمایه مشکلات ما را حل خواهد کرد. این قانون باعث می‌شود که نقدینکی به جای آن که به سمت سوداگری ارز رود به سمت تولید برود. تا زمانی که تولید در کشور به صورت جدی سود آوری برای مردم نداشته باشد قطعا رفتن به سمت دلالی ارز و سایر مشکلات در این حوزه وجود خواهد داشت و این‌ها همه ما را دچار مشکل خواهد کرد  و اقتصاد و شاخص‌های اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان