Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:48:44 GMT

کمیسیون اروپا: حوزه یورو امسال ۴.۳ درصد رشد می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۶۷۵۴

کمیسیون اروپا: حوزه یورو امسال ۴.۳ درصد رشد می‌کند

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری افه، کمیسیون اروپا در تازه ترین گزارش خود پیش‌بینی کرد رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۱ میلادی در منطقه یورو به ۴.۳ درصد و در اتحادیه اروپا به ۴.۲ درصد خواهد رسید.

همچنین بروکسل در نگاهی خوش‌بینانه، رشد اقتصادی ۴.۴ درصدی هم در ۲۷ کشور اتحادیه اروپا و هم در منطقه یورو را برای سال ۲۰۲۲ پیش‌بینی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس برآوردهای حاضر هرچند انتظار می‌رود با افزایش آمار واکسیناسیون و کاهش محدودیت‌ها و تدابیر کرونایی، روند بهبودی اقتصادی کشورهای قاره سبز حاصل شود، اما کمیسیون اروپا معتقد است بازیابی اقتصادی در برخی کشورها تا پیش از پایان سال ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران بیماری همه‌گیر باز نخواهد گشت.  

تا امروز (۲۲ اردیبهشت) کشورهای اتحادیه اروپا ۱۷۵.۳ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ تزریق کرده و حدود ۳۰درصد شهروندان اروپایی دست‌کم دوز نخست واکسن را دریافت کرده اند.

کمیسیون اروپا در گزارش ماه فوریه (بهمن- اسفند) رشد تولید ناخالص داخلی ۳.۸ درصدی کشورهای حوزه یورو در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ را پیش‌بینی کرده بود.

صندوق بین المللی پول ماه گذشته اعلام کرد، انتظار می‌رود که در سال جاری میلادی رشد ۴.۴ درصدی در منطقه یورو را شاهد باشیم.

صندوق بین‌المللی پول همچنین پیش‌بینی کرد رشد تولید ناخالص داخلی اروپا تا پیش از سال ۲۰۲۲ به سطح قبلی آن در دوره پیش از همه‌گیری ویروس کرونا باز نخواهد گشت و شرط اصلی تحقق این برآورد نیز پایان موفقیت‌آمیز کارزارهای واکسیناسیون عمومی در تابستان ۲۰۲۱ و در دسترس بودن واکسن کرونا در طول سال ۲۰۲۲ است.

اقتصاد منطقه یورو در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر، سقوط ۶.۸ درصدی را تجربه کرد. منطقه یورو شامل ۱۹ کشور عضو پیمان پول واحد اروپایی شامل بلژیک، آلمان، استونی، جمهوری ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسن کرونا منطقه یورو كميسيون اروپا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسن کرونا ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسن کرونا منطقه یورو كميسيون اروپا اخبار کنکور اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا پیش بینی منطقه یورو سال ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اورسولا فون در لاین گفت که در سفر به رفح، وضعیت این شهر را «غیرقابل تحمل» دیده و حمله اسرائیل به آن را «غیرقابل قبول» دانست.

این مقام آلمانی که برای دومین بار نامزد پست ریاست کمیسیون اروپا شده است، در پاسخ به این سوال که آیا حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه «خط قرمز» است یا خیر و منجر به وضع تحریم از سوی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل می شود، گفت: «من هرگز خط قرمزی ترسیم نمی کنم، اما فکر می کنم اگر [نخست وزیر بنیامین] نتانیاهو حمله کند، کاملا غیرقابل قبول خواهد بود».

فون در لاین همچنین اضافه کرد: در صورت حمله اسرائیل به رفح، کمیسیون با کشورهای عضو نشستی تشکیل خواهد داد و در مورد این حمله اقدام خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی پیشنهاد پایان جنگ در غزه، گفت که همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت کرده و در عین حال از رهبران تل آویو خواسته است تا در چارچوب قوانین بشردوستانه و بین المللی عمل کنند.

این سیاستمدار آلمانی در ادامه بر برقراری آتش بس تاکید کرد و تنها راه حل موجود را ایجاد دو دولت برای رسیدن به صلح در منطقه دانست.

تهدید اسرائیل برای حمله به رفح در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت غزه در آن پناه گرفته اند.

همزمان آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به خاورمیانه سفر کرده است، روز دوشنبه از حماس خواست تا پیشنهاد آتش بس اسرائیل را به عنوان آخرین شانس مذاکرات برای توافق پیش از حمله به رفح بپذیرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز روز یکشنبه در یک تماس تلفنی از نتانیاهو خواسته بود تا عملیاتی را در این منطقه آغاز نکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است