Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@04:53:28 GMT

پایانه‌های تخصصی حمل و نقل در یزد ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۹۹۸۳

پایانه‌های تخصصی حمل و نقل در یزد ایجاد می‌شود

گروه استان‌ها - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با بیان اینکه هر شهرستان با توجه به ظرفیت خود یک پایانه تخصصی خواهد داشت از ایجاد دو پایانه تخصصی در استان یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا علمدار یزدی بعد از ظهر امروز در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان یزد با ارائه گزارشی از تجارت خارجی استان اظهار داشت: از مهم‌ترین فعالیت‌های استان در بحث صادرات این بود که در مدت سال گذشته 5855 مورد ثبت سفارش در استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علمدار گفت: عمده این سفارشات مواد اولیه و ماشین‌آلات بود، این امر سبب شد استان یزد از لحاظ ثبت سفارش جزء استان‌ها برتر کشور شود، بخش حائز اهمیت آن در خصوص مواد اولیه و ماشین‌آلاتی است که تولید داخل آن را نداریم.

وی گفت: استان یزد از لحاظ رفع تعهد ارزی جایگاه اول کشور را دارد، ما در استان 73 درصد رفتار تعهد ارزی داشتیم که در مقایسه با میانگین کشور که 69 درصد است بهتر عمل کردیم و این عدد در روزهای آن بهبود بیشتری دارد.

"صادرات" جهادی مقدس در شرایط سخت تحریم‌ها است3 پروژه مهم شیلاتی صادرات محور در قشم افتتاح می‌شودبزرگ‌ترین محموله قیر صادراتی کشور در بندر امام بارگیری شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد تصریح کرد: در فروردین ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه قبل از لحاظ ارزشی و وزنی وضعیت خوبی داشتیم، از لحاظ ارزشی 153 درصد رشد و از لحاظ وزنی 252 درصد شاهد رشد صادرات بودیم.

علمدار ادامه داد: در بخش دیگری از جلسه تقویم نمایشگاه‌های دائمی و بین‌المللی در استان یزد تصویب شد، همچنین تصویب شد تا پایانه صادراتی در یزد و یکی از شهرستان‌ها ایجاد شود، از کارهای خوبی که در استان انجام شده این بود که هر شهرستان با توجه به ظرفیت خود یک پایانه تخصصی داشته باشد.

وی افزود: شهرستانی که از لحاظ کاشی و سرامیک ظرفیت دارد، پایانه صادراتی با رویکرد کاشی و سرامیک داشته باشد یا شهرستان دیگری که بر پایه کشاورزی فعالیت دارد به صورت تخصصی در بخش کشاورزی ارائه خدمات بدهد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد تصریح کرد: این طرح مزیت‌های زیادی برای استان دارد و تولیدکننده دغدغه فروش محصول را نداشته باشد و مسیر حمل و نقل هم کاهش می‌یابد این امر سبب می‌شود دغدغه تولیدکننده به سمت افزایش کیفیت جنس و رقابت داشته باشد، پایانه‌های تخصصی کارهای بعد از تولید را انجام می‌دهند که می‌تواند به نفع تولیدکننده باشد.

در پایان این کارگروه 23 تولیدکننده و صادرکننده نمونه استان یزد تقدیر و تجلیل شدند.

انتهای پیام/781/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

به گزارش ورزش سه، مهدی محمدنبی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران درباره واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی واکنش نشان داد و خاطرنشان کرد: قاعدتاً فکر می‌کنم بیش از ۲۰ سال بود که این قصه تکرار می‌شود. اگر خاطرتان باشد در دهه ۷۰، وزارت معادن و فلزات به نوعی این نقش را بازی کرد و در سال ۸۰ بود که آمدن اشخاصی که با فوتبال بیگانه بودند، این بحث خصوصی سازی متوقف شد. پرسپولیس در دهه ۷۰ این استارت را زد و حالا استمرار آقای هاشمی و آقای خاندوزی و اراده خوبی که در دولت بود، باعث شد این اتفاق بیفتد. ورزش فوتبال ورزشی است که باید به سمت درآمدهای پایدار برود و انشالله اگر این مسیر را طی کند، فکر می‌کنم مسیر خوبی است. البته شناختی که از حوزه ورزش کشور داریم و ساختار باشگاه‌ها به لحاظ منابع انسانی و سخت افزاری و در کنار همه این‌ها پروژه‌هایی که می‌تواند به درآمد پایدار منجر شود، را کنار هم قرار داد و این را فازی برای شروع بخش خصوصی دانست.

نبی تاکید کرد: بخش خصوصی به نرخ بازگشت از سرمایه توجه می‌کنند و این نرخ وابسته به این است که پلن خوبی داشته باشد و انشالله بتوانند این کار را انجام دهند. فدراسیون فوتبال هم به سهم خودش با توجه به الزامات AFC، کم کم به جلو قدم برداشت و خدا را شکر این تلاش به ثمره نشست. امیدوار هستیم چیزی که به حق است رخ دهد و تیم های قوی فوتبال ایران، پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور که سرمایه های ملی فوتبال هستند که امیدوارم رو به جلو حرکت کنند.

او با اشاره به موضوع حق پخش و درآمدزایی تیم های فوتبال گفت: آن چیزی که به دولت از طریق مجلس تاکید شده، بخشی است مربوط به آیین نامه اجرایی است که باید لحاظ شود. سازمان لیگ کشور و فدراسیون فوتبال در صدد نوشتن آیین نامه‌ای هستند که به ظرف مدت زمان تعیین شده به وزارت ورزش ارسال خواهد شد که در این لایحه و این بخش دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • پرفروش‌ترین دارو چیست؟
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • ممی‌زاده: اوزونیدیس از لحاظ شخصیتی و فنی بهترین است