Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن غنیمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه انتخابات هیأت مدیره های شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت که به تدریج در استان‌ها در حال برگزاری است، غیرقانونی است، اظهار داشت: اگر قرار بر برگزاری این انتخابات باشد باید مجمع فوق العاده برگزار و برای تغییر اساسنامه رأی گیری شود و سپس برگزاری مجامع الکترونیک در مجمع فوق العاده رأی بیاورد تا بتوانیم مجمع الکترونیک را برگزار کنیم؛ با این حال دولت بدون برگزاری مجمع فوق العاده و اصلاح اساسنامه، به صورت غیرقانونی مجامع الکترونیک را با دستور کار انتخاب اعضای هیأت مدیره برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان افزود: مطابق اساسنامه و نص صریح قانون تجارت، برگزاری مجامع شرکت‌ها یا با نظر اعضای هیأت مدیره، یا از طریق بازرسی قانونی و یا با درخواست یک پنجم از اعضای سهامدار برگزار می‌شود.اما انتخابات فعلی براساس هیچ یک از این موارد نیست.

وی گفت: مطابق ماده ۱۲۰ قانون تجارت، زمانی که رسمیت مجمع توسط نماینده سازمان بورس تأیید شد، از بین اعضای حاضر ۲ نفر ناظر یک نفر منشی و یک نفر رئیس مجمع انتخاب می‌کنند. این مورد هم غیرقانونی برگزار شده و دولت قبل از برگزاری مجامع، هیأت رئیسه ای که خودشان دولتی هستند را به عنوان رئیس، ناظر و منشی مجمع در نظر گرفته و صورت جلسه مجمع را از قبل تهیه کرده اند.

وی ادامه داد: با توجه به عدم دسترسی اغلب سهامداران، تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات برخی استان‌ها بسیار کم و در حد صفر درصد بوده است؛ به عنوان نمونه استان گلستان ۹۲۵ هزار سهامدار دارد اما مجمع نوبت اول این استان با ۱۳ نفر به صورت الکترونیکی برگزار شد که این ۱۳ نفر هم سهامدار محسوب نمی‌شوند و احتمالاً کارمند بورس، شرکت سپرده گذاری و … هستند.

غنیمی گفت: این مساله معضل بزرگی است زیرا در صورت نرسیدن به حد نصاب نصف به علاوه یک، در نوبت دوم هر تعداد که شرکت کنند مجمع به رسمیت می‌رسد؛ یعنی حتی اگر از این ۹۲۵ هزار نفر سهامدار سهام عدالت در استان گلستان یک نفر در مجمع شرکت کند، با آن یک نفر مجمع به رسمیت می‌رسد.

ادارات کل اقتصاد به برخی افراد گفته‌اند کاندید شوید

غنیمی گفت: اداره کل اقتصاد و دارایی هر استان نفراتی را مشخص کرده و گفته که کاندیدا شوند. یک شخصیت حقوقی کل سهم یک استان را به صورت بلوکی خریداری می‌کند و در نتیجه ۵ کرسی هیأت مدیره را تصاحب می‌کند. وقتی ۵ کرسی تصاحب شد هر فردی را که بخواهد سرکار می‌آورد که با اصل هدف سهام عدالت نیز در تضاد است زیرا سرمایه در دست چند نفر خاص جمع می‌شود.

وی اظهار داشت: بر اساس قانون و الحاقیه رهبری در سال ۸۵، تعاونی‌های شهرستانی تشکیل می‌شوند و هیأت مدیره از سوی مردم انتخاب و یک نماینده در مجامع استانی مشخص می‌کند و این مجامع با رأی تعاونی‌ها هیأت مدیره را مشخص و این هیأت مدیره نماینده ای را تعیین می‌کنند و در تهران کانون را تشکیل می‌دهند؛ یعنی مستقیماً مردم مشارکت می‌کنند، اما با شکل فعلی که دولت در پیش گرفته کارگزاری‌ها در کل استان‌ها سهام خریدند و کاندیدا شدند. سرمایه هر استان در همان استان باید سرمایه گذاری شود چراکه در غیر این صورت اهداف سهام عدالت به نتیجه نمی‌رسد؛ به عنوان نمونه در استان خوزستان ۸۷ نفر کاندیدا داشتیم که ۴۷ نفر از تهران کاندیدا شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: اسناد این تخلفات را در اختیار دادستانی و سازمان بازرسی قرار داده ایم.

رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان تصریح کرد: شرکت سپرده گذاری اوراق و تسویه وجوه مستقیماً مسئول برگزاری کل مجامع شده است؛ این شرکت کاملاً خصوصی است و سهامداران این شرکت سازمان بورس و فرابورس هستند. آیا این شرکت مجوز دارد که مستقیماً به اداره کل اقتصادی و دارایی، سازمان بازرسی و دادستانی نامه برگزاری انتخابات را بزند؟

وی تاکید کرد: با این شیوه دولت، بزرگترین انتخابات اقتصادی کشور تبدیل به محلی برای توزیع بزرگترین رانت اقتصادی کشور شده است.

غنیمی گفت: هیأت مدیره فعلی سرمایه گذاری‌های استانی طی ۹ سال اخیر تمام اقدامات و انتخابات را زیر نظر سازمان بورس انجام داده اند و صحت و سلامت آن توسط سازمان بورس تأیید شده است. اینطور نبوده که هیأت مدیره کنونی شرکتهای سرمایه گذاری استانی از جای دیگری آمده باشند.

وی با استقبال از ورود مجلس به تخلف دولت در برگزاری این انتخابات مهم گفت: دیروز رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر اقتصاد نامه‌ای در خصوص ابطال انتخابات زد؛ در نامه آقای پورابراهیمی آمده که در صورت عدم لغو انتخابات، این موضوع با قید دو فوریت در صحن علنی مطرح می‌شود.

کد خبر 5210586 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت سازمان بورس و اوراق بهادار قیمت دلار شاخص کل بورس ویروس کرونا قیمت نفت اقتصاد آمریکا بانک مرکزی ایران تولید نفت اقتصاد چین قیمت یورو بازار سهام بورس تهران بازار سرمایه وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت سکه بهار آزادی سرمایه گذاری استان سازمان بورس سهام عدالت هیأت مدیره یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری