Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا منتظری نمایندگان مردم گرگان در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به انتخابات آینده ریاست جمهوری و با تحلیل برخی رفتارهای سیاسی جریان‌های حامی دولت و دشمنان بیرونی برای دلسرد کردن مردم از انتخابات، اظهار داشت: یکی از تفاوت‌های مهم و اساسی این انتخابات با رقابت‌های قبلی، این است که این نخستین انتخابات در گام دوم انقلاب اسلامی است که قرار است با آن ریل‌گذاری صورت گرفته و زمینه‌سازی برای تدوین نوین اسلامی انجام شود، لذا از این جهت بسیار اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از وابستگان نظام سلطه و ریزه‌خواران آنها، با اطلاع از شرایط ملت ایران و تحریم‌های ناجوانمردانه اقتصادی و برخی سوءمدیریت‌ها، تلاش می‌کنند تا مردم را که عنصر اصلی این انقلاب هستند، دلسرد کنند و این تلاش مشترک در بین همه دشمنان اعم از ضد انقلاب، سلطنت‌طلب‌ها و منافقین دیده می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند تا با پاشیدن بذر دلسردی و ناامیدی در دل مردم آنها را نسبت به آینده ناامید کرده و از نقش‌آفرینی آنها در تعیین سرنوشت‌شان جلوگیری کند، خاطرنشان کرد: در داخل نیز عده‌ای افراد غافل از مشرب دشمن پیروی می‌کنند و آلت دست بیگانگان قرار می‌گیرند.

منتظری گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب دیروز تأکید کردند، اولویت نظام اسلامی در انتخابات قبل از اینکه چه کسی انتخاب شود حضور حداکثری مردم است، لذا دشمنان تلاش می‌کنند تا با حضور کمرنگ مردم، نظام جمهوری اسلامی را در نگاه‌های جهانی شکننده نشان دهند و به چیزی کمتر از نابودی این انقلاب نیز فکر نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه واقعیت میدانی جامعه ما چیز دیگری را غیر از خواسته دشمن نشان می‌دهد، عنوان کرد: مردم با وجود نقدهای جدی که در داخل کشور دارند، اما آرمان‌های خودشان را با هیچ‌ چیز عوض نمی‌کنند و البته نظام اجرایی کشور نیز باید با یک مدیریت جهادی و همت بالا، مردم را دلگرم‌تر کند.

حامیان افراطی دولت دنبال شایعه‌پراکنی در انتخابات هستند

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به برخی رفتارها و مواضع اصلاح‌طلبان و القاء مسائلی همچون انتخابات تک‌قطبی و غیرآزاد، درباره هدف این قبیل القائات رسانه‌ای گفت: آنها خودشان به خوبی می‌دانند که دوره هشت ساله دولت تدبیر و امید که آنها سنگش را به سینه می‌زدند، کارنامه قابل دفاعی نداشته و متأسفانه کمتر دوره‌ای را سراغ داشته‌ایم که مردم جابجایی زودهنگام یک دولت را آرزو کنند.

منتظری تأکید کرد: هرچند این دولت خدماتی هم داشته اما در مجموع، عملکرد آن ضعیف بوده و با وجود شعار تدبیر و امید، با ضعف تدبیر ناامیدی را در جامعه تقویت کرده‌اند، لذا برخی افراد افراطی که حاصل دولت مورد حمایت‌شان را امروز مشاهده می‌کنند، دنبال شایعه‌پراکنی هستند تا شاید دوباره جای پایی در مدیریت اجرایی کشور باز کنند.

منظور اصلاح‌طلبان از انتخابات آزاد «آنارشیسم» است

وی با بیان اینکه این افراد به دنبال عملیات روانی هستند تا با تحت فشار گذاشتن ساختارهای رسمی و قانونی کشور به نتیجه مطلوب خودشان برسند، تصریح کرد: وقتی این افراد از انتخابات آزاد حرف می‌زنند انسان یاد فتنه 88 می‌افتد که چه بر سر کشور آوردند؛ مرور مواضع امروزی امثال تاج‌زاده که با حرف‌های‌شان هیچ مرزی را باقی نگذاشته‌اند، نشان می‌دهد که منظور آنها از انتخابات آزاد نوعی آنارشیسم است.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هدف دیگر این جریان از این قبیل تبلیغات و القائات، ترساندن جامعه از اقبال به جریان انقلابی است تا با این قبیل دو قطبی‌سازی‌ها اهداف مدنظر خودشان را دنبال کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسیون فرهنگی غلامرضا منتظری دولت تدبیر و امید جریان انقلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است