Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، غلام رضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: در راستای هویت دار کردن دام‌های سبک وسنگین در استان از ابتدای امسال تاکنون سه هزار و ۶۷۸ راس گاو و گوساله، ۱۵ هزار و ۵۱۰ راس گوسفند، ۶ هزار و ۶۸۸ راس بز و ٣٣٢ نفر شتر پلاک کوبی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوگفت: کار پلاک کوبی با همکاری اتحادیه‌های دامپروری، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، شرکت‌های خدمات دامپروری و افراد حقیقی در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت هویت دار شدن دام‌های بومی از همه دامداران سیستان و بلوچستان خواست با مجریان پلاک کوبی در این استان همکاری خوبی داشته باشند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای پلاک کوبی دام‌های سبک و سنگین که از سال ٩٣ در استان شروع شده تا به امروز ۴۶٧ هزارو ٢٣٨ راس گاو و گوساله، گوسفند و بز و ۴٩ هزار نفر شتر هویت دار شدند.

وی بیان کرد: از آنجایی‌که دام‌های بومی سرمایه ملی کشور هستند و نقش کلیدی در بقای انسان، حفاظت محیط زیست و بهره‌مندی از تطابق پذیری با هدف تولید گوشت قرمز و شیر خام دارند طرح هویت دار کردن دام بومی جهت شناسایی، ثبت و کنترل دام‌های بومی همزمان با سطح کشور در این استان نیز انجام می‌شود.

سرگزی ادامه داد: بر اساس دستور العمل اجرایی این طرح، هر گونه خرید، فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است.

وی تاکید کرد: بر این اساس تمامی شرکت‌های حمل و نقل و مباشران حمل دام زنده موظفند پیش از حمل دام زنده اطلاعات ثبت شده در سند حمل مربوطه را با محموله مطابقت دهند و در صورت عدم انطباق از نظر تعداد، نوع دام و مبدأ و مقصد و سایر اطلاعات از صدور بارنامه حمل آن خودداری کنند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی پلاک کوبی دام دام سبک و سنگین سیستان و بلوچستان پلاک کوبی هویت دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل آسا و وقوع سیل در چابهار و گذشت بیش از دوماه از آن، بخش‌های زیادی از مناطق شهرستان‌های اطراف از جمله دشتیاری و روستا‌های حومه با قطع دسترسی به راه‌ها و معضل آب گرفتگی معابر مواجه‌اند.

 

دیگر خبرها

  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • یادی از منادی وحدت در سیستان و بلوچستان
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • (تصاویر) روستای پزم تیاب سیستان و بلوچستان بعد از سیل