Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز نوآوری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی از جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و فارغ‌التحصیلان توانمند در این حوزه در مرکز نوآوری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهراسادات زمردیان، رئیس مرکز نوآوری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به جذب شرکت‌های دانش بنیان و فارغ التحصیلان توانمند در حوزه تخصصی معماری گفت: تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق کارآفرینی در دانشکده معماری و شهرسازی و همچنین بهره گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان و اساتید دانشکده در تحقق روحیه نوآوری و کارآفرینی در یک فضای پرنشاط علمی را از اهداف راه اندازی مرکز نوآوری معماری و شهرسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زمردیان بیان کرد: با توجه به ماهیت دوره‌های آموزشی و پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی امکان بهره گیری از توان اساتید این حوزه و هدایت دانشجویان برای ارائه طرح‌های نوآورانه و فناورانه در راستای پاسخگویی به چالش‌های صنعت ساختمان و شهرسازی فراهم است.

رئیس مرکز نوآوری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه فضای پویای دانشکده امکان تعامل مستقیم گروه‌های مختلف را فراهم و به پرورش ایده‌ها کمک می‌کند، اظهار کرد: از جمله مزیت‌های این مرکز راه‌اندازی سیستم مناسب برای شناسایی ایده‌های تخصصی در حوزه ساختمان و شهرسازی، بررسی نیاز‌های صنعت ساختمان و تحلیل آن و در نهایت به دست آوردن راه‌حل‌ها با مشارکت اساتید و دانشجویان و ایجاد ارتباط مناسب صاحبان ایده با سایر بخش‌ها و سیستم‌های مرتبط با تجاری‌سازی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی است.

وی حمایت از توسعه فناوری‌های نوین در حوزه معماری و پرورش ایده‌ها و تبدیل آن‌ها به فناوری و محصولات فناورانه، نهادینه کردن فعالیت‌های فوق‌برنامه علمی، پژوهشی و کارآفرینی و کارگروهی دانشجویان در حوزه‌های مختلف کسب و کار، جذب دانشجویان نخبه و ممتاز در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بهره‌گیری از مشارکت و رقابت بین آن‌ها در ارتقای فضای کارآفرینی دانشکده معماری و شهرسازی، جذب اساتید جوان برای هدایت و ارائه مشاوره به دانشجویان برای پرورش ایده‌ها و بهبود ارتباط کاری بین آنها، برقراری ارتباط با فارغ‌التحصیلان دانشکده معماری و شهرسازی در بخش‌های خصوصی و دولتی برای شناسایی نیاز‌های صنعت ساختمان و ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای به گروه‌های ایده‌پرداز برای خلق کسب‌وکار‌های فناورانه را از دیگر مزایای بهره برداری از این مرکز نوآوری نام برد.

زمردیان در خصوص خدمات ارائه شده از سوی این مرکز، توضیح داد: شناسایی و معرفی فرصت‌های کارآفرینی و نوآوری در صنعت ساختمان و شهرسازی، ارائه خدمات مشاوره تخصصی توسط اعضای هیئت علمی به تیم‌های استارت‌آپی و ایده‌پرداز، ارائه خدمات مشاوره کسب و کار به تیم‌ها، برقراری ارتباط بین استارت‌آپ‌ها و شتابدهنده و سرمایه‌گذاران، آموزش مهارت‌های تخصصی معماری و شهرسازی و مهارت‌های کسب و کار، برقراری ارتباط با سایر مراکز نوآوری برای فعالیت‌های میان‌رشته‌ای، ارائه فضای کار به دو صورت فضای کار مشارکتی و دفاتر مستقل از جمله خدمات این مرکز به شمار می‌روند.

وی به بیان نحوه پذیرش طرح‌ها در این مرکز پرداخت و با بیان ا ینکه ایده‌ها پس از ارسال در کارگروه مورد بررسی قرار می‌گیرند، اظهار کرد: ایده‌ها پس از تایید و جذب در مرکز نوآوری، جذب دوره شتابدهی زیر نظر پارک علم و فناوری می‌شوند.

رئیس مرکز نوآوری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: با توجه به توانمندی‌های دانشکده در زمینه نیروی متخصص (اعضای هیئت علمی) و نیروی خلاق و توانمند دانشجویی امیدواریم بتوانیم با هدایت دانشجویان زیر نظر اعضای هیات علمی و حمایت‌های مرکز نوآوری موفق به تجاری‌سازی ایده‌ها شویم.

وی نیازسنجی و پروژه‌یابی در صنعت ساختمان با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده و جذب فارغ‌التحصیلان توانمند فعال در بازار کار را از برنامه‌های این مرکز عنوان کرد و گفت: جذب شرکت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی وب سایت مرکز برای معرفی نیاز‌های صنعت ساختمان، راه‌اندازی انجمن دانشجویی ارتباط با صنعت، راه‌اندازی مرکز ارتقاء شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان معماری و شهرسازی از دیگر برنامه‌های ما است.

زمردیان از برگزاری منتورینگ طرح نوآ، برگزاری وبینار با موضوع معرفی ایده‌های فناورانه در صنعت ساختمان، راه‌اندازی انجمن دانشجویی ارتباط با صنعت، همکاری در راه‌اندازی کلینیک تخصصی ساختمان زیر نظر معاونت پژوهشی را از برنامه‌های کوتاه مدت مرکز نوآوری معماری و شهرسازی دانست و ادامه داد: در بلندمدت نسبت به راه‌اندازی مرکز نیازسنجی و پروژه‌یابی در صنعت ساختمان با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده، همکاری با شتابدهنده‌های تخصصی در حوزه ساختمان، برگزاری نمایشگاهی از دستاورد‌های تیم‌های فناور، برگزاری مسابقات استارت‌آپ ویکند در حوزه‌های مختلف ساختمان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت‌افزایی، انعقاد تفاهم‌نامه با تولیدکنندگان صنعت ساحتمان برای همکاری با مرکز نوآوری دانشکده، اقدام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی توسعه فناوری های نوین ایده های معماری صنعت ساختمان صنعت ساختمان فارغ التحصیلان صنعت ساختمان راه اندازی ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت