Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،«مثل ماه» ویژه‌برنامه رمضانی شبکه سه سیما در یکی از قسمت‌های خود میزبان معلمی شد که طی اتفاقی و در اقدام برای نجات جان یکی از دانش‌آموزانش در سانحه سقوط از کوه، دچارمعلولیت شده، این معلم با روحیه بالا و صبر عظیمی که دارد پس از آن حادثه نمونه بارزی از صبر و توکل برای دانش‌آموزان و همکاران خویش شده تا جایی که همه آن‌هایی که با وی از نزدیک آشنایی دارند از وی به عنوان یک الگو در زندگی نام می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدمهدی فروردین» با اشاره به موضوع طرح شده توسط مهمان برنامه «مثل ماه» در خصوص اینکه مدارس ما باید قبل از آموزش، محلی برای یادگیری دینداری، توکل و انسانیت باشد، عنوان کرد: من، چون خودم هم یک معلم هستم کاملا بر این موضوع تأکید دارم که ما قبل از هر چیز باید درس زندگی به دانش‌آموزان بیاوزیم تا بحث‌های آموزشی، اگر روش زندگی کردن درست را آموزش دهیم، طبیعتا دانش‌آموزان در همین مدارس انسان ساخته شده و به تبع آن کشور هم ساخته خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: ما باید روش خوب زندگی کردن، اخلاق‌مداری و احترام را با رفتار خودمان یعنی به صورت کاملا کاربردی به دانش‌آموزان آموزش دهیم، اگر بتوانیم کارگاه‌هایی را در آموزش و پرورش و در راستای نظام آموزشی به صورت عملی برای پرورش افراد برای زندگی در شرایط جامعه و کشور اسلامی برگزار کنیم در آن صورت گامی در این مسیر برداشته‌ایم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم همچنین تأکید کرد: ما باید احترام به هم نوع، گذشت، ایثار و فداکاری را به عنوان یک مکتب وارد نظام آموزشی‌مان کنیم، همچون مکتب شهید سلیمانی‌ها، چرا ما نمی‌توانیم افراد بسیاری از جنس شهید سلیمانی داشته باشیم، به نظرم باید این خرده را بر آموزش و پرورش گرفت، اگر بتوانیم آموزش و پرورش‌مان را به سمت سازندگی و در جهتی ببریم که فرد را اول به عنوان یک انسان مؤمن، مسلمان و اینکه در نوع خودش احترام به هم نوع را یاد بگیرد بسازیم وقتی این انسان در مدارج بالای علمی قرار گرفت دغدغه انسان بودن و دیندار بودن او را نداریم و بسیاری از مشکلاتی که امروز در جامعه داریم خود به خود رفع خواهد شد.

فروردین در خصوص اینکه آیا این ظرفیت در نظام آموزشی کشورمان وجود دارد، گفت: اگر بخواهیم راجع به توسعه و پیشرفت کشور و یک کشور مدرن اسلامی حرف بزنیم، حتما باید این کار را انجام دهیم در غیر این صورت نمی‌توانیم به چنین اهدافی دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به اهمیت الگوسازی رسانه‌ای و معرفی چنین اسوه‌هایی به جامعه در برنامه‌ای مناسبتی همچون «مثل ماه» یادآور شد: این روش بسیار تأثیرگذار است هم در برنامه‌های مناسبتی و پربیننده و هم مثلا در تبلیغات بین برنامه‌های ورزشی که مخاطب فراوانی دارد، این سرمایه‌گذاری خیلی می‌تواند مؤثر باشد، ما هر چقدر برای این موضوع سرمایه‌گذاری کنیم راه دوری نمی‌رود، هزینه کردن برای ساخت انسان‌ها در آموزش و پرورش به نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت برای کشور است.

نماینده مردم فیروزآباد در مجلس یازدهم همچنین تأکید کرد: چنانکه بر اساس منویات مقام معظم رهبری بزرگترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی آن است، حالا اگر از تربیت نیروی انسانی غافل شویم، عملا هم نسبت به رسالتی که در آموزش پرورش برعهده معلمان است و هم رسالت کلی که بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری است نتوانستیم عمل کنیم.

فروردین در ادامه تصریح کرد: مثلا، چون رشته تخصصی من ورزشی است از دیدگاه من ما هیچ فرهنگ‌سازی در خصوص اینکه در آینده فرزندان‌مان چطور وارد ورزشگاه‌ها شوند و اینکه باید چه نوع برخوردی از خود نشان دهند نداریم که بر اساس آن بتوانیم از حالا با ناهنجاری‌ها مقابله کنیم.

رئیس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس در پایان با اشاره به اینکه متأسفانه امروز ناهنجاری‌ها جای هنجار‌ها را هم در فضای ورزشی و هم در سایر بخش‌ها گرفته، عنوان کرد: فرهنگ‌سازی در این حوزه‌ها دست چه کسی را می‌بوسد؟ غیر از اینکه ابتدا خانواده و مهمتر از آن در آموزش و پرورش این کارخانه انسان‌سازی باید این اتفاق بیفتد، ما هر چقدر روی این موضوعات کار بکنیم پاسخ آن را خواهیم دید، در صدا و سیما، رسانه‌ها، سمینار‌ها و مراکز آموزشی باید روی موضوعاتی همچون الگوسازی، فرهنگ‌سازی و آموزش هنجار‌ها به طور جدی برنامه‌ریزی و کار علمی و پایه‌ای شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی برنامه مثل ماه آموزش و پرورش دانش آموزان فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دشمن جوانان و نوجوانان را هدف گرفته است تا معضل بی‌هویتی را بین آنان گسترش دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،انسیه خزعلی امروز در دوره آموزشی ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز در مشهد گفت: دشمن در حال ترویج معضل بی‌هویتی در جامعه است و برای مقابله با آن، رئیس جمهور کشورمان، جنبش تعهد به خانواده را در سازمان ملل مطرح کرد که هدف آن این است که با تمام وجود از خانواده دفاع کنیم.

وی افزود: طی دوره‌ای در مدارس فقط به آموزش پرداخته شد اما باید بدانیم پرورش و تزکیه بر آموزش مقدم است و برگزاری دوره ارتقای مهارتهای والدین برای بیدارسازی آنها در قبال خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه باید به پرورش توجه شود و تلاش می‌کنیم این پرورش را در ارتباط با والدین، پررنگ کنیم از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی خواست در استان‌های خود، قرارگاه‌هایی ایجاد کنند که در آن مدارس تحت آسیب، شناسایی و مدیران همراه شوند.

خزعلی افزود: در این قرارگاه‌ها باید راهکارهای تشویق و تنبیه برای ایجاد انگیزه ارائه شود تا والدین به مشارکت، راغب شوند و در نهایت گزارش کار ارائه شود و ما هم از این روش پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: پس از 6 ماه به بهترین افرادی که در استان و شهر خود فعالیت موثری در این زمینه داشته باشند، مجوز داده می‌شود که کار را به صورت مستمر ادامه دهند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • قانون نانوشته!
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم