Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@10:27:08 GMT

انتخابات یک بازی سیاسی نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۴۶۷۷

انتخابات یک بازی سیاسی نیست

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  آیت الله سید محمد سعیدی در پیام آدینه‌ای این هفته قم با بیان اینکه مردم یک ماه امر خدا را انجام داده و نهی خداوند را ترک کردند، اظهار کرد: باید بتوانیم امور خیری که دراین ماه تمرین کردیم را ادامه بدهیم، زیرا خداوند پاداش و جزای خیر اعمال را مشروط به آوردن آن اعمال به روز حساب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان اینکه خداوند می‌فرماید که هر کسی حسنه را با خود به قیامت بیاورد ده برابر آن پاداش خواهد گرفت، افزود: بسیاری ازافراد ممکن است کار خوب انجام دهند، ولی نتوانند این کار خیر را با خود به روز حساب ببرند، زیرا کار‌های خیر در اثر گناهان و توطئه شیطان از دست انسان گرفته می‌شود

امام جمعه قم با بیان اینکه سرمایه ایمان و عمل صالح انسان دشمن دارد و خداوند شیطان را دشمن اعمال خیر دانسته است، گفت: مؤمن باید برای حفظ سرمایه‌های خود برنامه داشته باشد و همانطور که در ماه رمضان برای رضای خدا از خوردن و آشامیدنو بسیاری از گناهان پرهیز کردیم و در شب‌های قدر خود را در پناه قران قرار دادیم در ادامه سال هم این دستاورد‌ها را حفظ کنیم.

وی با اشاره به افزایش کار‌های خیر و موسات در ماه مبارک رمضان، گفت: باید سنت‌های خیر ماه مبارک رمضان مانند کمک به مردم نیازمند و حلالیت طلبیدن از همدیگر را همواره در طول سال ادامه دهیم و حقوق مردم را رعایت کنیم و به همدیگر آزار نرسانیم.

آیت الله سعیدی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین (ع) روزه حقیقی را پرهیز از گناه عنوان کرد و گفت: ماه رمضان ماه تمرین مقاومت است و ما که یک ماه در برابر شهوات مقاومت کردیم و برای رضای خدا وسوسه نفس را کنار گذاشتیم باید این مسیر را همچنان ادامه بدهیم.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر (ص) گرسنگی و تشنگی ماه رمضان را یادآور رزو قیامت دانست و گفت: یاد مرگ و قیامت عامل ایستایی و سکون نیست بلکه موجب تنظیم برنامه‌های انسان و تشویق به انجام امور خیر و ایجاد رغبت به بهشت است، زیرا پیامبر (ص) فرمودند کسی که در ماه رمضان روزه بگیرد و شر خود را قطع و چشم خود را از حرام بپوشاند و گناه نکند خداوند بهشت را بر او واجب می‌کند.

نماینده، ولی فقیه در استان قم با اشاره به اینکه امسال انتخابات مهم را پیش رو داریم، گفت: هر انتخاباتی حساسیت مخصوص آن زمان را دارد و امروز که کشور ما نیاز به پیشرفت و اقتدار دارد انتخابات یک امتحان بزرگ است تا شرکت کنیم و یک رئیس جمهور شایسته را برای حفظ و تقویت نظام، رشد و تعالی مملکت و ایستادگی در برابر کفر و استکبار جهانی انتخاب کنیم.

وی با بیان این که رئیس جمهور باید مدیر، مدبر، مردم دوست، خدمتگزار و تلاشگر برای رفع محرومیت‌ها باشد، گفت: جناح‌های سیاسی به جای پرداختن به منافع شخصی و جناحی باید به فکر پیشرفت کشور باشند، زیرا مسأله انتخابات و تعیین رئیس جمهور یک بازی سیاسی نیست که جناح‌ها به هر قیمتی فقط به فکر پیروزی در این بازی و رأی آوردن باشند.

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه مسأله انتخابات و تعیین رئیس جمهور یک بازی سیاسی نیست که جناح‌ها به هر قیمتی فقط به فکر پیروزی در این بازی و رأی آوردن باشند، گفت: برخی رقیب خود را دشمن فرض می‌کنند و جوری رفتار می‌کنند که باید با دشمن اینگونه رفتار کرد در حالی که همه باید همدل باشیم و با شور، شعور و بصیرت به اصلح رأی دهیم.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه در قبر و قیامت هرگز از وفاداری به حزب و جناح سیاسی و شکست دادن رقیب سؤال نمی‌شود، این موارد را از گناهان برشمرد و گفت: جناح‌های سیاسی ما باید با هم متحد شوند تا کشور را از نابسامانی، مشکلات و بحران‌ها بیرون آورند.

وی با بیان اینکه به ما دستور داده اند که در برابر کفار شدید و با همدیگر مهربان باشیم، افزود: برخی از افراد که در جناح‌های سیاسی هستند رقیب خود را دشمن فرض می‌کنند و جوری رفتار می‌کنند که گویا باید با دشمن اینگونه رفتار کرد در حالی که همه باید با هم همدل باشیم و اگر شخص شایسته و صالحی باشد به او کمک کنیم و با شور، شعور و بصیرت به اصلح رأی دهیم.

امام جمعه قم در رابطه با حادثه غم‌انگیز افغانستان گفت: جنایتی که بر علیه یک عده دختر دانش‌آموز شیعه افغانستانی انجام دادند نتیجه حضور آمریکا و صهیونیست در منطقه است، زیرا این‌ها هرجا باشند جز فساد، تباهی و ناامنی چیزی همراه خود ندارند.

وی با بیان اینکه هنوز هم حب اهل بیت (ع) تاوان دارد، گفت: اینکه در ماه مبارک رمضان پیروان امیرالمؤمنین (ع) به دست ابن ملجم‌های زمان و بقایای بنی امیه به شهادت می‌رسند و سازمان‌های بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر سکوت می‌کنند نشان می‌دهد که ما باید با عنایت و توکل بر خدا به خود متکی باشیم و قدم برداشتن با مشرکان و مذاکره با دشمنان و مستکبران جز شکست، تحقیر و ذلت چیزی برای ما نخواهد داشت.

آیت الله سعیدی با اشاره به حوادث خونبار مسجد الاقصی و گلوله باران مردم مظلوم غزه به دست صهیونیست‌ها ابراز کرد: اخیرا این صهیونیست‌های خونخوار و جنایتکاراز بمب‌های شیمیایی علیه مردم مظلوم غزه استفاده کرده‌اند و سازمان‌های حقوق بشری و حکام مزدور منطقه هم ساکت شده اند و در این شرایط وظیفه همه ما است که در برابر این رژیم اشغالگر، فاسد، ظالم و کودک کش موضع بگیریم و به کمک مردم مظلوم فلسطین بشتابیم تا صهیونیست‌ها از کشتار و ظلم به این مردم دست بردارند.

پایان پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 امام جمعه قم رئیس جمهور ماه رمضان آیت الله جناح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند