Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@07:46:13 GMT

نمایندگان مجلس از طرح های توسعه ورزش همگانی استقبال می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۷۰۴۸

نمایندگان مجلس از طرح های توسعه ورزش همگانی استقبال می‌کنند

مجتبی کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر به کم تحرکی و کاهش فعالیت های بدنی مردم در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: امروز با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا شدت کم تحرکی افراد جامعه در کشور بسیار افزایش یافته و عواقب بسیار خطرناکی بر روی سیستم فیزیولوژیکی و روانی فرد خواهد گذاشت که چندین سال دیگر نمایان می شود و بی شک نیاز جامعه به قوانین حمایتی در ارتباط با توسعه ورزش همگانی بدلیل عواقب آن در طولانی مدت بسیار ضروی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی افزود : امروز کشورهایی که در حوزه ورزش قهرمانی، مسابقات جهانی و المپیک‌ موفقند کشورهایی هستند که در ورزش همگانی برنامه‌های گسترده‌ و منظم را اجرا می کنند. جدا از این مقوله ورزش همگانی یکی از ابزارهای مهم در افزایش سواد حرکتی و ورزشی محسوب می‌شود و موجب ارتقاء سطح سلامت جسمی و روانی اعضاء خانواده می شود.

دبیر کمیته ورزش همگانی فراکسیون ورزش مجلس افزود : با توجه به اینکه در قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان بیان شده است که هر نوع ورزش و فعالیت بدنی که نشاط و سلامت عمومی مردم را تامین می‌کند ورزش همگانی می‌باشد بر این باور هستیم که ورزش همگانی می‌تواند «سلامت» مردم را بهبود بخشد.

وی ادامه داد: یعنی باید متناسب با ضرورت نیاز جامعه کنونی و سبک زندگی آپارتمانی که باعث افزایش کم تحرکی گردیده است قانون وضع گردد که همین امر باعث می‌شود جهت توسعه ورزش همگانی و رویدادهای جذاب برای تمامی اقشار کشور بودجه مالی و امکانات لجستیکی در اختیار دستگاه های متولی ورزش همگانی کشور قرار گیرد.

مجتبی کرمی افزود : اجرای طرح‌های ملی در سطح کشور با کمک گرفتن از شهرداری‌ها مثل راه اندازی فضاهای تفریحی، ایجاد و تغییر پیاده‌روها متناسب کلیه گروه های سنی و اقشار جامعه، ایجاد پیست دوچرخه سواری و ایجاد فضاهای ورزشی برای بانوان در این حوزه امکان پذیر است. در همین حوزه می‌توان قوانین حمایتی در حوزه عمل و اختیار شهرداری ها وضع شود که بتوانند با اختیار عمل بیشتری در توسعه زیر ساخت ها و برگزاری رویدادها ورزشی متناسب با ورزش همگانی فعالیت کنند.

وی افزود : طبق ماده ۱۳۱ آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان برای ارائه هر طرح به هیئت رئیسه مجلس، حداقل باید امضای ۱۵ نفر از وکلای ملت پای یک طرح را کسب کند که با این اراده و آمادگی که در نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بخصوص فراکسیون ورزش مجلس وجود دارد بر این باور هستیم که نمایندگان محترم از طرحهایی که در ارتباط با توسعه ورزش همگانی و سلامت محوراند استقبال ویژه ای می‌کنند.

کرمی در پایان گفت: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نگاه بسیار ویژه ای به ورزش همگانی و سلامت مردم دارند که جا دارد از تمامی نمایندگان محترم بخصوص فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر محمد مهدی فروردین که انصافا بصورت جهادی در حال فعالیت و کمک به جامعه ورزش کشور هستند تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 5211791

منبع: مهر

کلیدواژه: ورزش همگانی فراکسیون ورزش مجلس فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس دربی 95 لیگ برتر فوتبال ایران دربی فرهاد مجیدی مهدی طارمی کشتی آزاد تیم ملی فوتبال ایران کسب سهمیه المپیک فوتسال لیگ قهرمانان فوتبال آسیا یحیی گل محمدی توسعه ورزش همگانی نمایندگان محترم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۷۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • ایجاد «ایستگاه ورزش همگانی قائمیه» در مجموعه دفاع مقدس سمنان
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور