Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مخدومی در گفت‌وگو  با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: با تمهیدات نماینده ولی فقیه در استان حق انتفاع کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای که تا پیش از این متعلق به مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور بود در سال گذشته و طی تفاهم نامه‌ای مشترک به کتابخانه‌های عمومی واگذار شده است.

وی با بیان اینکه عملیات بهسازی، تکمیل و تجهیز کتابخانه عمومی امام خامنه‌ای از مدتی پیش آغاز شده است، افزود: پس از امضای تفاهم‌نامه و با تخصیص اعتبار ویژه از سوی نهاد کتابخانه عمومی کشور عملیات بهسازی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مطابق استانداردها  آغاز شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با بیان اینکه کتابخانه‌های مرکزی دارای ویژگی‌های متفاوتی نسبت به سایر کتابخانه‌ها هستند، گفت: رویکرد نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور  تکمیل و تجهیز کتابخانه‌های مرکزی در سراسر کشور است. 

مخدومی زیربنای کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای را 3 هزار و 500  متر مربع در 6 طبقه ذکر کرد و اظهار داشت: در ماه‌های گذشته زحمات بسیار زیادی به منظور تجهیز و راه‌اندازی این کتابخانه با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان خبره و با بهترین امکانات صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: بخش نشریات، بخش نابینایان، بخش ناشنوایان، سالن مطالعه آقایان و بانوان به صورت مجزا - بخش وی آی پی آقایان و بانوان، سالن مطالعه ویژه محققین  از جمله قسمت‌های این کتابخانه است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان عنوان کرد: گالری، سالن جلسات،  سالن آمفی تئاتر، بخش کلاس‌های مبتنی بر وب، مخزن کتاب، بخش مرجع،  بخش دیداری و شنیداری،  خدمات فنی،  بخش گروهی اعضا و اتاق فکر که برای اولین بار در کشور راه‌اندازی می‌شود از قسمت‌های دیگر کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای (دامت برکاته) استان کردستان است.

وی با اشاره به اینکه در کتابخانه مذکور 10 استند ویژه جستجو برای اعضا وجود دارد، افزود: در این استندها، اطلاعاتی از جمله معرفی استان کردستان، معرفی کتابخانه‌های عمومی، آدرس و شماره تماس کتابخانه‌ها، سخن بزرگان درباره کتاب و کتابخوانی و همچنین لینک جستجوی کتاب برای علاقمندان وجود دارد. 

مخدومی با اشاره به اینکه طبقه همکف کتابخانه مذکور به طور کامل به بخش کودکان و نوجوانان اختصاص پیدا کرده است، گفت: در این بخش که طراحی آن به صورت بسیاری زیبایی انجام گرفته است،  امکاناتی از جمله بخش ویژه کتاب و نشریات، بخش بازی و اسباب بازی، بخش سمعی و بصری، سن ویژه اجرای نمایش وجود دارد.

وی  گفت: در بخش ویژه نشریات علاوه بر وجود نشریات چاپی قابل استفاده برای اعضاء، تصاویر و همچنین سردیس و تندیس برخی از مشاهیر و بزرگان کُرد وجود دارد.

مخدومی عنوان کرد: با راه‌اندازی کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای علاوه بر ارتقای سرانه فرهنگی و کتابخوانی در استان، شاخص زیربنای کتابخانه‌های عمومی به 25 هزار متر مربع می‌رسد.

وی با تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان، اظهار کرد: واگذاری این کتابخانه به کتابخانه‌های عمومی اقدامی قابل تحسین است و بدون شک تاثیر آن بر ارتقای شاخص‌های فرهنگی در استان مشهود خواهد بود.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان محمد مخدومی کتابخانه های عمومی استان کردستان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد

فنلاند در راستای طرح دیجیتالی کردن خدمات، نخستین کتابخانه الکترونیک جهان را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کتابخانه ملی فنلاند خدمات کتابخانه الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است که به عنوان یک پلتفرم پیشگام در جهان معرفی شده است. در حال حاضر، این شبکه برای ۸۵ درصد از ساکنان فنلاند در دسترس خواهد بود. این کتابخانه الکترونیکی به عنوان یک برنامه قابل دانلود برای گوشی‌ها و تبلت‌ها در دسترس است و به کاربران امکان می‌دهد کتاب‌های الکترونیکی، صوتی و مجلات دیجیتال را امانت بگیرند. این کشور، رویکرد دیجیتال را برای در دسترس قرار دادن هرچه بیشتر خدمات مرتبط با کتاب انجام داده است تا هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.

به جای کارت کتابخانه، هنگام اولین ثبت‌نام برای سرویس از احراز هویت پیشرفته استفاده می شود. هر کسی که شهرداری محل سکونتش به این سرویس ملحق شده است، می‌تواند از کتابخانه الکترونیکی استفاده کند. هزینه این خدمات به ازای هر ساکن برای شهرداری ها ۰.۷ یورو است.

بر اساس گزارش ها، سرویس مشابه و در عین حال متفاوتی در دانمارک نیز توسعه یافته است و این ایده در سایر کشورهای شمال اروپا نیز در حال اجراست.

به عنوان یک سرویس جدید، مدیران پروژه هنوز نمی‌دانند که چگونه این رویکرد در آینده توسعه خواهد یافت. فقط زمان نشان می‌دهد که کدام اقلام بیشتر برای استقراض درخواست می‌شوند. کاربران برنامه همچنین می‌توانند بازخورد خود را در مورد این سرویس ارسال کنند و به پیشرفت بعدی آن کمک کنند.

به نظر می‌رسد که کتابخانه الکترونیکی نیز از بعضی مشکلات ذاتی کتابخانه های قدیمی رنج می‌برد، به‌ویژه این واقعیت که کاربران احتمالاً باید مدتی منتظر بمانند تا مطالب جدید منتشر شده برای امانت در دسترس قرار گیرند.

اما نکته مهم این است که مطالب خواندنی به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی در دسترس خواهد بود.

کد خبر 749601

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • دبیرکل کتابخانه‌ها:عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید