Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:35:02 GMT

بودجه محقق‌ شده شهرداری بیرجند ۳۷۰ درصد رشد دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۹۰۸۸

بودجه محقق‌ شده شهرداری بیرجند ۳۷۰ درصد رشد دارد

ایسنا/خراسان جنوبی شهردار بیرجند گفت: بودجه محقق‌شده شهرداری بیرجند در سال ۱۳۹۹ در مقایسه با بودجه سال ۱۳۹۶ که همزمان با شروع به کار دوره جدید مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر بود، ۳۷۰ درصد رشد داشته است.

محمدعلی جاوید در نخستین نشست کمیته درآمد سال ۱۴۰۰ شهرداری افزود: با توجه به شرایط موجود که ویروس کرونا تاثیر زیادی بر اقتصاد کشور به‌ویژه شهرداری‌ها تحمیل کرده و کمک‌های دولتی کاهش محسوسی داشته است، شهرداری بیرجند با اتکا به منابع داخلی توانسته ۱۳۵ درصد از درآمد پیش‌بینی‌شده در بودجه مصوب ۱۳۹۹ را محقق کند و در مقایسه با بودجه سال ۱۳۹۶ که مصادف با شروع به کار دوره جدید مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر بود، ۳۷۰ درصد رشد داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، وی گفت: علی‌رغم بدهی حدود ۳۰ میلیارد تومانی شهرداری در سال ۱۳۹۶ همزمان با شروع دوره جدید مدیریت شهری که شامل بدهی بازار، پیمانکاران، معوقات کارکنان و سایر موارد بود، خوشبختانه به یاری خداوند متعال و تلاش معاونان و مدیران شهرداری و با سیاستگذاری و برنامه‌ریزی خوب،  تلاش شبانه‌روزی مجموعه همکاران و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر توانستیم درآمد خوبی را محقق کنیم تا بتوانیم در پرداخت به‌موقع حقوق و مزایای کارکنان زحمتکش شهرداری و پرداخت مطالبات پیمانکاران پیشگام باشیم.

شهردار بیرجند درباره درآمد محقق‌شده افزود: با هماهنگی مناسب و درخور توجه اعضای کمیته درآمد شهرداری و با توجه به سیاستگذاری خوبی که در شهرداری اتفاق افتاده، توانستیم ۳۵ درصد مازاد بر منابع درآمدی پیش‌بینی‌شده در بودجه مصوب سال ۱۳۹۹ را به‌خوبی جذب کنیم.

وی بیان کرد: در این دوره مدیریت شهری در زمینه تحقق منابع درآمدی شهرداری بیرجند عملکرد خوبی داشتیم که امروز شاهد توسعه شهر در تمامی حوزه‌ها هستیم و شهر بیرجند به کارگاه عمرانی تبدیل شده است.

جاوید افزود: شهرداری بیرجند به دنبال برنامه‌ها و سیاستگذاری درخصوص جذب منابع درآمدی پایدار است که سال گذشته پیشرفت مناسبی در این زمینه داشتیم و امسال نیز با همان رویه قبلی و برنامه‌ریزی منسجم‌تر در شهرداری به دنبال افزایش درآمدهای پایدار هستیم تا در سال‌های آتی شهرداری بخش اعظم منابع درآمدی خود را از منابع درآمد پایدار محقق ‌کند.

وی یادآور شد: جا دارد از زحمات و حمایت‌های رییس و اعضای شورای اسلامی شهر بیرجند، معاونان، مدیران شهرداری و اعضای کمیته درآمد شهرداری که با تلاش،  سیاستگذاری و برنامه‌ریزی خوب توانستیم مازاد بر درآمد پیش‌بینی‌شده در بودجه را محقق کنیم،  تشکر ‌کنم و از شهروندان فهیم و وظیفه شناس بیرجندی که با پرداخت به‌موقع عوارض و مشارکت در نگهداری شهر به شهرداری کمک کردند، قدردانی ویژه‌ دارم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بودجه شهرداري بیرجند شورای اسلامی شهر شهرداری بیرجند منابع درآمدی منابع درآمد مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ گردیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیازهای اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه 758.8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 79 درصد از کل مصارف یعنی 599.6 هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار 485 هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال 1402 حدود 23 درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!