Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات از مذاکرات این صندوق با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا خبر داد و گفت:به زودی یک تفاهم‌نامه پنج جانبه بین صندوق ضمانت صادرات و ECA پنج کشور عضو این اتحادیه را اعلام خواهیم داشت. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، سید عبدالله سجادی در نشست هم‌اندیشی برنامه‌های توسعه صادرات کشور با اشاره به اقدامات این سازمان در راستای تسهیل روند صادرات و حمایت از صادرکنندگان گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های صندوق ضمانت صادرات، خوشبختانه با موافقت شورای محترم نگهبان و مجلس شورای اسلامی، ۹ درصد ارزش افزوده‌ای که برای اخذ ضمانت‌نامه و بیمه‌نامه به نوعی به صادرکنندگان تحمیل می‌شد، حذف و صادرکنندگان از پرداخت آن معاف شدند، که امیدواریم بعد از ابلاغ آن در شرایط بهتری در خدمت تجار باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات در ادامه از مذاکرات این صندوق با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا خبر داد و تصریح کرد: مذاکرات خوبی با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا انجام شده است و ان‌شاءالله به زودی یک تفاهم‌نامه پنج جانبه بین صندوق ضمانت صادرات و ECA پنج کشور عضو این اتحادیه را اعلام خواهیم داشت.

سجادی با توضیح اینکه این تفاهم‌نامه امکان دریافت اطلاعات تجاری کشور‌های خریدار کالای ایرانی را فراهم می‌کند، اظهار کرد: از طریق آن امکان اعتبارسنجی قدرتمند و محکمی را برای صندوق ضمانت صادرات و در نهایت ارائه خدمات مناسب به صادرکنندگان را ایجاد می‌کند.

وی در پایان با تاکید بر حضور پررنگ صندوق ضمانت صادرات در نمایشگاه‌های بین‌المللی، افزود: سال گذشته با ارائه ۳.۶ میلیارد دلار خدمات بیمه‌ای و ضمانت‌نامه رکورد جدیدی را در تاریخ این صندوق ثبت شد.   بیشتر بخوانید: تلاش برای رسیدن به هدف ۲۵۰ میلیارد دلاری صادرات غیر نفتی

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی صادرات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صادرات کشور های عضو اتحادیه اوراسیا صندوق ضمانت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری حراج جدید شمش طلا | مبلغ وجه ضمانت به‌ازای هر قطعه شمش طلا چقدر است؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران بناست فردا یک‌شنبه ۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

زمان جلسه حراج از ساعت ۱۲ تا ۱۶ است و وجه‌الضمان مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به‌ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز شنبه هشتم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مبلغ وجه‌الضمان را پرداخت کند.

اعلام زمان هجدهمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله | چه کسانی می توانند متقاضیان خرید شمش طلا باشند؟

طبق اعلام مرکز مبادله، مبلغ وجه‌الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تأیید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

حراج حضوری شمش طلا از ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ در مرکز مبادله ایران آغاز و با گذشت ۳ ماه و برگزاری ۲۰ حراج، ۲۷۱۶ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد.

کد خبر 847401 برچسب‌ها خبر مهم قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران مرکز مبادله ارز و طلا

دیگر خبرها

  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • جزئیات برگزاری حراج جدید شمش طلا | مبلغ وجه ضمانت به‌ازای هر قطعه شمش طلا چقدر است؟
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟